GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 22 April, 15:33

GöteborgsPosten - 18 jul 11 kl. 07:34

Försvarets reklamköp utreds
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvarets, reklamköputreds
Dagensanalys.se - 16 jun 17 kl. 12:23

Digitalt tar reklamköpen till nya höjder

De globala reklamköpen, drivet av digitalt, kommer att nå 563 miljarder dollar under 2017, det förutspår Dentsu Aegis Network. Prognosen, som baseras på data från 59 marknader över hela världen, tyder på en något mer försiktig ekonomisk utsikt då de globala reklamköpen faller från 4,8% till 3,8%. Förutsättningarna kommer dock förbättras under 2018 då reklamköpen förutspås växa med 4,3%.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 12 kl. 09:32

Reklamköpen föll i maj

Reklamköpen i tv och i tryckta tidningar föll rejält i maj, medan reklaminvesteringarna på nätet steg. Totalt sett sjönk medieinvesteringarna via Sveriges mediebyråers medlemmar med 17 procent i maj jämfört med samma månad förra året. Men den positiva inledningen av året gör att reklamköpen hittills i år ändå ligger på samma nivå som i fjol, enligt Sveriges mediebyråer..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Reklamköparna mer försiktiga

Nu börjar den ekonomiska nedgången märkas hos reklamköparna. Medieinvesteringarna sjönk med nästan sju procent i september, jämfört med samma månad i fjol. Enda kategorier mot strömmen var radio och tv.

SvD - 16 okt 12 kl. 09:20

Reklamköparna mer försiktiga

Nu börjar den ekonomiska nedgången märkas hos reklamköparna..

DN - 16 okt 12 kl. 09:56

Reklamköparna håller i plånboken

Nu börjar den ekonomiska nedgången märkas hos reklamköparna..

Resume - 10 dec 13 kl. 09:19

Liten svacka för reklamköpen

Reklamköpen, förmedlade via Sveriges Mediebyråers medlemmar, backade en aning  under november månad efter en betydlig nedgång månaden innan. Medieinvesteringarna backar drygt 1 procent vilket är bättre än den totala nedgången för året på nästan 5 procent..

Resume - 17 okt 14 kl. 17:12

Sju trender som visar vart reklamköpen är på väg

Automatiserade reklamköp håller på att bli en megaindustri. Analysföretaget eMarketer räknar med att värdet på just den delen av reklambranschen fördubblas till 20 miljarder dollar år 2016..

Dagens Media - 15 jun 18 kl. 07:00

PWC: "Sverige är en viktig marknad för spelbolagens reklamköp"

Spelbolagens reklamköp ökar kraftigt och uppköpen i mediebranschen blir allt fler, det är några av insikterna från PWC rapport som Dagens Media har tagit del av..

DI - 05 dec 18 kl. 11:23

P&G detroniserat: Samsung världens största reklamköpare

Efter Zlatan-reklamen: Samsung har gått om tvåljätten Procter & Gamble som världens största reklamköpare..

SmålandsPosten - 26 okt 13 kl. 09:46

MSE förlorade striden mot Försvarets materielverk

MSE Weibulls strid mot Försvarets materielverk har nått vägs ände. Högsta domstolen ger tummen ner och därmed blir det inga 25 miljoner i skadestånd för Älmhultsföretaget. Tvisten har pågått sedan 2007 då Försvarets materielverk (FMV) plötsligt avbröt upphandlingen av en simulator för Stridsfordon 90 ?

Cornucopia - 18 jan 15 kl. 13:13

Utmärkt tillfälle att återupprätta totalförsvarets oljelager

Med oljepriskraschen har ett utmärkt läge att återupprätta totalförsvarets oljelager infunnit sig. Men de flesta av de tidigare bergrummen för detta har avvecklats.
Oljepriset är nu under 50 USD.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Nu startar division 5 Västergötland västra - Levene/Skogslund tar emot Vara

Äntligen premiärdags i division 5 Västergötland västra i fotboll och i första omgången i dag tar Levene/Skogslund emot Vara på hemmaplan..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

I kväll spelar Halmstad hemma mot Syrianska

Dags för match - Halmstad möter Syrianska på hemmaplan på Örjans Vall i Superettan i fotboll. Båda lagen har haft en tuff start på säsongen och har tre poäng efter tre spelade matcher. Båda lagen förlorade senast, Halmstads match mot Brage slutade 0–2 och Syrianskas möte med Varberg blev 1–5..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Dags för Djurgården att ta sig an Linköping på hemmaplan

Djurgården spelar hemma på Stockholms Stadion mot Linköping i OBOS Damallsvenskan i fotboll i dag. Linköping vann i premiären mot Växjö med 5–0, Djurgården blev besegrat av Piteå..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

I dag spelar Gauthiod på hemmaplan mot IK Friscopojkarna

I dag spelar Gauthiod hemmamatch i division 1 norra Götaland i fotboll mot IK Friscopojkarna. Båda lagen vann i premiären, IK Friscopojkarna med 1–0 mot Skövde KIK och Gauthiod med 3–1 mot Skoftebyn..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

I dag spelar Herrestad på hemmaplan mot Skepplanda

Herrestad möter Skepplanda hemma på Undavallen i division 2 nordvästra Götaland i fotboll i dag. Båda lagen förlorade i premiären, Herrestads match mot Vallen slutade 1–4 och Skepplandas möte med Hisingsbacka blev 1–2..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Division 3 Bohuslän/Dal startar med match mellan Eds FF och Svarteborg

Svarteborg gästar Eds FF i dagens premiär i division 3 Bohuslän/Dal i fotboll på Bergslätt IP..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Båda lagen jagar första segern när Frej Täby tar emot Öster

Både Frej Täby och Öster har fått en tuff start på säsongen och jagar första segern när lagen möts på Vikingavallen i kväll. Inför matchen har båda lagen tre matcher i rad utan seger i Superettan i fotboll..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Nu startar division 5 Västergötland västra: Trollhättan IF gästar Corner

Äntligen premiärdags i division 5 Västergötland västra i fotboll och i första omgången i dag tar Corner emot Trollhättan IF på hemmaplan..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Himledalen möter Lerkil hemma på Grimtunet i dag

Match igen för Himledalen när Lerkil gästar Grimtunet i division 3 Halland i fotboll i dag. Båda lagen förlorade i premiären, Himledalens match mot Ullared slutade 0–4 och Lerkils möte med Tölö blev 1–4..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Dags för Centern att ta sig an Wormo på bortaplan

Centern spelar borta mot Wormo i dag i division 2 sydvästra Götaland i fotboll. Båda lagen vann i premiären, Centern med 2–1 mot Höllviken och Wormo med 5–1 mot Västra Karup..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.