Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Thursday, 25 April, 07:28

Nya Wermlands Tidningen - 18 jul 11 kl. 07:30

Båda tränarna sågar domarenVanligtvis brukar en av lagens tränare känna sig förfördelad av rättsskiparen. Men efter matchen sågade både Sören Åkeby och Patrik Werner domaren Dragan Banjac. ? Han är svag under hela matchen, säger Patrik Werner..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Sören Åkeby, Patrik Werner, Dragan Banjac

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Båda, tränarna, sågar, domaren
GöteborgsPosten - 26 apr 15 kl. 09:41

Katmanduborna vågar sig inte hem

Det är trångt på de öppna ytorna i Katmandu efter den stora jordbävningen som skakat Nepal. Majoriteten av invånarna vågar inte återvända hem av rädsla för att fastna i nya rasmassor. -Situationen är inte bra, säger biståndsarbetaren Govinda Neupane..

SvD - 26 apr 15 kl. 15:41

Katmanduborna vågar sig inte hem

Det är trångt på de öppna ytorna i Katmandu efter den stora jordbävningen som skakat Nepal. Majoriteten av invånarna vågar inte återvända hem av rädsla för att fastna i nya rasmassor..

SR - 26 apr 15 kl. 19:40

Katmanduborna vågar sig inte hem

Det är trångt på de öppna ytorna i Katmandu efter den stora jordbävningen som skakat Nepal. Majoriteten av invånarna vågar inte återvända hem av rädsla för att fastna i nya rasmassor. – Situationen är inte bra, säger biståndsarbetaren Govinda Neupane.

SVT - 24 okt 16 kl. 17:57

Befriade från IS men vågar inte flytta hem

Striderna om den kristna byn Bartella har gått i vågor och nu kontrolleras samhället åter av den Irakiska armén. Men invånarna vågar inte tro på att dom ska kunna återvända..

SmålandsPosten - 10 nov 13 kl. 22:50

Viperstränarna upprörda

Växjö Vipers tränarteam Niklas Nordén och Dennis Mårtensson var upprörda efter 4-9-förlusten mot Storvreta. Deras ilska riktades mot arrangörerna och domaren Johan Råsbrink. Johan som jubilerade med sin 400:e match.

YLE - 18 jun 14 kl. 04:32

Invånare i Sato-bostäder rasar - "Jag vågar inte ens köpa ny spis"

Ovilja att fixa en söndrig hiss, ett balkongtak som har läckt i tiotals år, luftkonditionering som inte fungerar och svårigheter att få kallt vatten. De här problemen får invånare i ett hus i Helsingfors, som till största delen ägs av bostadsbolaget Sato tampas med. Dessutom har Sato skickat brev till de invånare som har en delägarbostad och erbjudit sig att köpa deras bostad.

YLE - 29 mar 17 kl. 17:12

Hangökandidater: Vi uppskattar nog sommarinvånarna

“Hangö borde i sitt beslutsfattande i första hand tänka på sina egna fast bosatta invånare.” Frågan i Yles valkompass får ett jakande svar av samtliga sju kandidater som deltog i Yle Västnylands valdebatt på onsdagen. Kandidaterna gillar de fritidsbosatta, men efterlyser bättre kommunal förvaltning.

SmålandsPosten - 30 maj 14 kl. 07:34

Enighet kring enskilda vägar gynnar Tingsryds invånare

Centerpartiet förordar en gemensam grundsyn hos kommunens politiska partier kring värdet av en kontinuerligt god skötsel av enskilda vägar. Det är av godo liksom enighet i andra grundläggande kommunala frågor (skolfrågorna borde varit ett exempel) som ger stabilitet över tid och som tjänar innevånarna väl, skriver för Centerpartiet i Tingsryd kommun, Anna Johansson, Marie-Louise Hilmersson, Mikael Andersson och Karl-Gustav Sjökvist. Två månader har gått sedan den rådande majoriteten under braskande­ rubriker lovade pålitligt­ stöd för Tingsryds kommuns drygt 50 mil enskilda­ vägar.

HBL - 25 okt 12 kl. 15:15

Hbl frågar: Vilka är de viktigaste valfrågorna?

Maktpartiernas kandidater i huvudstadsregionen uttalar sig om vilka frågor som är de mest centrala inför söndagens val. Helsingfors Tatu Rauhamäki (Saml): 1. Ett bättre fungerande Helsingfors.

YLE - 31 jul 16 kl. 16:04

Bybor upprörda över nya Mjölbolstavägar

En del Mjölbolstabor förstår inte varför de ska köra 100 meter längs riksväg 25 då de ska köra mellan grannbyarna i Mjölbolsta efter att nya vägar byggts. De nya vägarna och en ny underfart under järnvägen öppnades för en dryg vecka sedan men det är fortfarande svårt att hitta och köra i området. Mjölbolstaborna har mötts av diverse överraskningar den senaste tiden då de rört sig längs vägarna.

YLE - 15 jul 14 kl. 19:50

Staden och invånarna rensade bort jättebalsamin

Ett tiotal av Melmos och Prästgårdsbackens invånare i Vasa hade samlats på tisdagkväll för att rensa bort jättebalsamin från området. Talkot ordnades i samarbete med staden.
Talkoarbetare i Melmo.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Protester när kyrkan vill sälja församlingshemmet

"Jag tycker det ska vara kvar, det är ett bra ställe att samlas på".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Han är ny pingstpastor i Degerfors

Thomas Arvidsson: "Jag vill att människor ska känna sig sedda och bekräftade".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Intressant maktskifte

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Elev hotade över nätet

En minderårig elev i Karlskoga har blivit hotad på sociala medier. Händelsen är polisanmäld..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänkt narkotikabrott

Polisen stoppade en man misstänkt för narkotikabrott..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Pigg och rask 50-åring

Hon har genomgått omfattande skönhetsoperationer, ett ansiktslyft här, lite utfyllnad där. Vi pratar inte om att sminka över skönhetsfel utan vi snackar stora ingrepp. Men resultatet är en ovanligt pigg och fräsch 50-åring..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Metoo har fått fart på jämställdhetsarbetet

"Helt plötsligt hamnade frågan under lupp".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ännu oavgjort i Årjängs kommun

Det är fortfarande inte klart vilka som skall styra i Årjängs kommun de kommande fyra åren..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Hur används skattepengarna?

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Unga Västanå sätter upp Paradisfågeln

I början av nästa år, närmare bestämt söndagen den sjätte januari, har Unga Västanå premiär på ”Paradisfågeln”.Premiären äger rum i Västanå Teaters lokaler på Brårud i Sunne.Och skådespelarna är ett tiotal teaterelever från Unga Västanå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.