DI > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 11:23

DI - 18 jul 11 kl. 07:48

Svaga siffror från LindabTunnplåtsbolaget Lindabs redovisar ett rörelseresultat exklusive engångsposter på 135 miljoner kronor för det andra kvartalet 2011 (110)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lindab, Lindabs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svaga, siffrorfrån , Lindab
Expressen - 07 dec 11 kl. 12:29

Professorn om S: Krisartat svaga siffror

Socialdemokraterna gör sitt sämsta resultat någonsin i en SCB-undersökning. Sören Holmberg kommenterar det låga stödet. - Det är krisartat svaga siffror, säger statsvetarprofessorn till Expressen.

Affärsvärlden - 15 okt 14 kl. 16:20

Atenbörsen rasar på svaga siffror

Börserna i världen faller kraftigt på onsdagen då marknaderna har gripits av en oro för den globala tillväxten. Till svaga siffror från Europa under de senaste veckorna lades på torsdagen oväntat svag kinesisk och amerikansk statistik..

Affärsvärlden - 15 feb 11 kl. 07:19

Svaga siffror från Hemtex

Butikskedjan Hemtex redovisar mycket svaga försäljningssiffror för det senaste kvartalet. En nyemission på 325 miljoner kronor ska rädda ekonomin..

DI - 22 feb 12 kl. 17:46

Europabörser: Svaga siffror sänkte börserna

De europeiska börserna gick tillbaka under onsdagen, tyngt av svaga inköpschefssiffror i tjänste- och tillverkningssektorn i Europa och av prognoser om en fortsatt krympande tillverkning i Kina..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Oväntat svaga siffror från Whirlpool

En starkare dollar och den svaga ekonomiska utvecklingen i Europa tryckte ned vitvarutillverkaren Whirlpools försäljning och resultat oväntat mycket under andra kvartalet 2012. Försäljningen under kvartalet sjönk 5 procent till 4,5 miljarder dollar, mot väntade 4,6 miljarder. Nettovinsten blev 113 miljoner dollar, vilket kan jämföras med en förlust på 161 miljoner dollar ett år tidigare.

BT - 24 jul 12 kl. 13:18

Oväntat svaga siffror från Whirlpool

En starkare dollar och den svaga ekonomiska utvecklingen i Europa tryckte ned vitvarutillverkaren Whirlpools försäljning och resultat oväntat mycket under andra kvartalet 2012.
Försäljningen under kvartalet sjönk 5 procent till 4,5 miljarder dollar, mot väntade 4,6 miljarder. Nettovinsten blev 113 miljoner dollar, vilket kan jämföras med en förlust på 161 miljoner dollar ett år tidigare.

DI - 19 feb 14 kl. 20:26

Fed oberört av svaga siffror

Den senare tidens svaga makroekonomiska statistik kommer sannolikt inte att påverka Federal Reserves nedtrappningsplan..

DI - 14 feb 18 kl. 11:12

Svaga siffror får H&M att vända nedåt

H&M:s aktie vände ner kraftigt en bit under kapitalmarknadsdagen. Sannolikt tog marknaden fasta på att H&M lyfte fram den svaga resultatutvecklingen i H&M:s fysiska butiker och att problemen med höga lager är svårlösta..

DI - 17 maj 11 kl. 21:17

USA-börser: Svaga siffror och tekniksektorn tynger

De amerikanska börserna fortsatte att visa röda siffror på tisdagen cirka en timme innan stängning. Det var främst teknikintensiva aktier som pressade marknaden, efter en svag prognos från Hewlett-Packard..

DI - 22 mar 12 kl. 17:31

Europabörser: Nedåt efter svaga siffror

De ledande europeiska handelsplatserna backade på torsdagen efter att svagt kinesiskt inköpschefsindex under natten följts upp av PMI-siffror från europeiskt håll som var sämre än väntat..

E24 - 22 mar 12 kl. 18:57

RÅvaror: nedgÅngar efter svaga siffror frÅn europa och kina

Råvarupriserna utökade tidigare nedgångar på torsdagen efter att PMI-siffror från Kina och euroområdet varit sämre än väntat..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Fläskköttsjätte utsatt för förgiftningshot och utpressning

Danska fläskköttsproducenten Danish Crown är bland de europeiska livsmedelsbolag som i april utsatts för utpressning vid hot om att bolagets produkter skulle förgiftas, skriver danska medier..

DI - 30 minuter sedan

TCO: Avgiftshöjning är inte pensionspopulism

SLUTREPLIK. TCO delar Svenskt Näringslivs grundläggande uppfattning att pensionssystemet i stort fungerar väl (Di Debatt 17/4). Men systemet bygger på en balans mellan arbetad tid och tid som pensionär, och vår bedömning är att den balansen inte går att upprätthålla långsiktigt enbart genom att vi arbetar längre.

DI - 15 minuter sedan

Höjda rekommendationer för Tele2 och Getinge

Amerikanska CFRA Research har höjt rekommendationerna för Tele2 och Getinge efter att bolagen släppt sina kvartalsrapporter. Flera analyshus höjer också riktkurserna för AAK efter tisdagens rapport..

DI - 15 minuter sedan

Industriarbetsgivarna: Svensk basindustri tappar mot omvärlden

Svensk basindustri stagnerar. Produktionsvärdet har minskat 7 procent mellan 2005 och 2017 samtidigt som det ökat i länder som Finland, Tyskland och Österrike. Mycket finns att vinna på om Sverige kunde nå en utveckling som dessa länder..

DI - 45 minuter sedan

Hemberg miljonköper på börsen – lägger till fem nya bolag i portföljen

Sparprofilen Claes Hemberg börjar ändra syn på börsläget. Nu har han köpt aktier i fem nya börsbolag, varav en av investeringarna tillhör hans största hittills. ”Jag går in med en miljon kronor och följer bolaget.

DI - 45 minuter sedan

Immunovia ökar förlusten i första kvartalet

Immunovia redovisar ett rörelseresultat om -27,2 miljoner kronor för det första kvartalet (-17,4)..

DI - 1 timme sedan

De är vinnare och förlorare efter morgonens rapporter

En dryg timme efter börsöppning har marknaden hunnit göra sin första bedömning av morgonens rapporter. Flera av rapportbolagen stiger på sina kvartalsbekännelser – men det finns undantag..

DI - 45 minuter sedan

Analytiker: Organisk tillväxt i fokus inför Trelleborgs rapport

Industrikoncernen Trelleborg står inför en kvartalsrapport som kan vara den sista under 2019 då positiv organisk tillväxt redovisas. Avtagande global ekonomisk tillväxt och ökade kostnader för insatsvaror är förklaringen..

DI - 1 timme sedan

Di:s expert: Därför blev det ingen ”boost” för rapportbolaget

Analysreportern Ulf Petersson kommenterar Kindreds resultat – och marknadens reaktion – i Börsmorgon..

DI - 1 timme sedan

Bioteknikbolaget rasar efter försening – analytiker ser köpläge

Oncopeptides nyhet på onsdagsmorgonen om en försening i Ocean-studien fick aktien att falla. Mot den bakgrunden ser Carnegie ett köpläge. Det framgår av en marknadskommentar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.