DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 19:42

DI - 18 jul 11 kl. 07:43

Huspriserna stiger i KinaPriserna p nybyggda hus i Kina, mtt i stora och medelstora stder, kade i 44 fall av 70 under juni jmfrt med mnaden innan. Det kan jmfras med en uppgng i 50 stder av 70 i maj..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huspriserna, stigeri , Kina
Expressen - 08 nov 13 kl. 11:50

Huspriserna stiger – och mest i Trollhättan

TROLLHÄTTAN. Huspriserna stiger i hela landet - och allra mest i Trollhättan. Det visar SCB:s senaste småhusbarometer.

DI - 01 nov 13 kl. 06:48

Huspriserna stiger i Kina

Priserna på nybyggda hus i Kina steg i månadstakt i 75 av 100 städer under oktober, vilket kan jämföras med en uppgång i 79 städer närmast föregående månad..

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 15 kl. 09:40

Huspriserna stiger med 10 procent

Småhuspriserna steg med 1 procent under tremånadersperioden september—november jämfört med tremånadersperioden före, enligt SCB:s Småhusbarometern. På årsbasis innebär det ett prislyft på 10 procent.Skillnaderna är stora mellan länen på månadsbasis, med fallande priser i Blekinge och kraftiga prislyft i Gotlands län.

DI - 21 jan 14 kl. 11:04

Huspriserna stiger i EMU

Huspriserna i euroområdets steg 0,6 procent under tredje kvartalet jämfört med föregående kvartal. Jämfört med motsvarande kvartal 2012 minskade huspriserna med 1,3 procent. Det visar statistik från Eurostat..

Affärsvärlden - 10 jul 14 kl. 11:18

Huspriserna stiger inom EU - men sjunker inom EMU

Huspriserna inom euroområdet sjönk med 0,3 procent under det första kvartalet jämfört med motsvarande kvartal året innan. Inom EU steg däremot huspriserna med 1,0 procent..

Affärsvärlden - 12 apr 16 kl. 11:12

EU-länderna där huspriserna stiger mest

Huspriserna inom euroområdet steg med 2,9 procent under det fjärde kvartalet 2015 jämfört med motsvarande kvartal året innan. Inom EU som helhet steg huspriserna med 3,8 procent..

DI - 07 apr 17 kl. 11:04

Här är EU-landet där huspriserna stiger mest

Huspriserna i euroområdets steg 0,8 procent under fjärde kvartalet jämfört med föregående kvartal. Jämfört med motsvarande kvartal 2015 steg huspriserna 4,1 procent..

Affärsvärlden - 25 sep 12 kl. 15:06

Huspriserna stiger i USA

Huspriserna i 20 storstadsområden runt om i USA steg 1,20 procent i juli jämfört med samma månad 2011, enligt S&P/Case-Shillers index. Enligt Bloomberg News enkät väntade analytiker att priserna skulle ha stigit 1,05 procent på årsbasis..

DI - 08 aug 13 kl. 09:34

Småhuspriserna stiger

Småhuspriserna i Sverige steg drygt 1 procent under tremånadersperioden maj-juli jämfört med föregående tremånadersperiod (februari-april 2013). Det framgår av siffror från SCB..

DI - 27 aug 13 kl. 15:16

Huspriserna stiger i USA

Huspriserna i 20 storstadsområden runt om i USA steg 12,07 procent i juni jämfört med samma månad 2012, enligt S&P/Case-Shillers index..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Välj rätt mobildeal till ditt barn – spara tusenlappar

Har du ett barn som gillar att streama tv-serier eller kolla Youtube-klipp? Då krävs ett mobilabonnemang på minst tio gigabyte surf för några timmars tittande i veckan – om du inte är uppkopplad via ett wifi-nät.  Men priserna skiljer sig – flera tusenlappar finns att spara per år om du väljer det billigaste alternativet..

DI - 5 timmar sedan

Storm om hyresrätter - varning för dubbel betalningssmocka

Regeringen vill ge fler hyresgäster möjligheter att påverka sitt boende. Reglerna ska börja gälla redan i höst. Men Hyresgästföreningen stormar mot de nya så kallade tillvalen.

DI - 6 timmar sedan

Hotellägaren lockar kunder med lyxskor – ”mustigt och sexigt”

TROSA. När Kristin Boman blev änka och förlorade energin som entreprenör kom funderingarna – var det läge att sälja hotellet? Svaret blev nej, och ur en nyfödd lust initierades satsningen att bli allt vad ett insomnat landsortshotell inte är..

DI - 7 timmar sedan

Anticimex konkurrent nära miljardaffär

Sveriges näst största skadedjursbekämpare efter Anticimex är på väg mot en försäljning uppger källor för Di. Det handlar om Nomor, som ägs av det norska riskkapitalbolaget Norvestor och som räknar med att omsätta en halv miljard kronor i år..

DI - 8 timmar sedan

Nystart för Bukowskis - säljer mäkleriet

Efter alla förlustår visar Bukowski Auktioner för andra året positiva resultat. En trend som man hoppas håller i sig efter årets rivstart, där en höjning av utropspriser och en avyttring av fastighetsdelen redan genomförts. .

DI - 9 timmar sedan

Italiens konsumentförtroende minskar

Italiens konsumentförtroende minskade mer än väntat i april..

DI - 9 timmar sedan

Udda säljstart: Skåneproducerat jakkött

Gustaf Jerenäs har valt ett udda djur för sin nystartade köttproduktion. I en vidsträckt hage utanför Svedala betar 23 jakar. Målet är att börja sälja lokalproducerat jakkött till hösten, rapporterar lantbrukets affärssajt atl.

DI - 10 timmar sedan

Toyota storsatsar i Uber

Den amerikanska taxitjänsten Uber får ett tillskott på 1 miljard dollar (cirka 9,3 miljarder kronor) till utvecklingen av en förarlös tjänst. Bakom investeringen står japanska telekom- och it-bolaget Softbank tillsammans med fordonstillverkaren Toyota och bildelstillverkaren Denso..

DI - 10 timmar sedan

Nintendo fick Japan att jubla

Tokyobörsen steg på fredagen. De nya jobbsiffror som på torsdagen stärkte Wall Street gav eko även i Tokyo. Börsen gladdes även åt Nintendo, vars aktie steg med 14 procent efter beskedet att företagets spelkonsol Switch ska börja säljas i Kina..

DI - 10 timmar sedan

Tre experter: Så räddar du dig från en pensionskatastrof

Med en hotande höjning av pensionsåldern blir det privata pensionssparandet helt avgörande för vad du får att röra dig med efter arbetslivet. ”Man behöver vara väldigt vaksam”, säger en pensionsspecialist till Di. Di har pratat med tre proffs om hur du räddar ålderdomen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.