Opinionen.se > Opinion

Wednesday, 24 April, 03:19

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Brittiska polischefen avgick
Skandalen kring News of the Worlds illegala telefonavlyssning växer. På söndagen avgick chefen för Scotland Yard - Paul Stephenson.Han har under utredningens gång kritiserats för att ha anställt skandaltidningens förre vd Neil Wallis som pr-rådgivare för ett arvode på närmare 10.000 svenska kronor om dagen. Wallis greps i förra veckan misstänkt för iblandning i avlyssningsskandalen..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
News, Worlds, Scotland Yard, Stephenson, Neil Wallis

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brittiska, polischefen, avgick
Expressen - 28 jun 17 kl. 12:42

Polischefen åtalas efter Hillsborough

Sex personer, däribland fyra högt uppsatta poliser, åtalas för Hillsborough-katastrofen 1989, meddelar brittiska åklagare.En av de åtalade är polischefen David Duckenfield, skriver BBC. .

SVT - 08 jan 16 kl. 17:07

Två gripna för övergrepp i Köln – polischefen avgår

Tysk polis har gripit två män, misstänkta för ha deltagit i händelserna under nyårsnatten i Köln då ett stort antal kvinnor utsattes för övergrepp. Händelserna i staden har även lett till att debatten kring landets asylpolitik intensifierats, och i dag avgick Kölns polischef som en direkt konsekvens av oroligheterna..

Expressen - 12 jan 17 kl. 10:08

10.15: Nye polischefen om stora utmaningarna

I måndags avgick den hårt kritiserade Annika Stenberg som chef för polisen i region Syd.Ersättare blev Klas Friberg, polischef i region Väst.Idag gör han sitt första offentliga framträdande som ny regionpolischef..

Sydsvenskan - 29 jun 17 kl. 19:06

Ex-polischefen Annika Stenberg tar nytt direktörsjobb

Den tidigare hårt kritiserade regionpolischefen Annika Stenberg avgick i januari år. Nu lämnar hon helt Polismyndigheten för att ta ett nytt direktörsuppdrag på Bolagsverket..

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 17 kl. 19:06

Ex-polischefen Annika Stenberg tar nytt direktörsjobb

Den tidigare hårt kritiserade regionpolischefen Annika Stenberg avgick i januari år. Nu lämnar hon helt Polismyndigheten för att ta ett nytt direktörsuppdrag på Bolagsverket..

BT - 08 aug 13 kl. 08:48

Syraattack mot brittiska kvinnor

Två unga brittiska kvinnor blev utsatta för en syraattack på ön Zanzibar, Tanzania, natten till torsdagen. Syran kastades i ansiktet på dem av två män som åkte förbi på moped. De fick också syra på kroppen och händerna.

SVT Debatt - 27 jan 14 kl. 06:00

Släpp inte ut polischefen som våldtog mig

KRIMINALVÅRD Varför heter det ”kriminalvård” om man inte behöver ta emot någon vård? Mannen som våldtog mig släpps ut ändå, han behöver inte vara frisk nog. I helgen släpptes förre polischefen Göran Lindberg fri efter bara fyra år, trots att han dömdes till sex års fängelse för en lång rad sadistiska sexbrott.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Polischefen i Gävle omplaceras

Polischefen i Gävleborgs län, som är sambo med en kriminellt belastad man, lyfts ut från polisledningen och får nya arbetsuppgifter. Det sade länspolismästare Christina Forsberg till Gefle Dagblad på måndagen. Gävlepolisen fick tacka nej till att hjälpa Ålandspolisen i en utredning om knarksmuggling, sedan det visat sig att polischefen var sambo med en av de misstänkta.

GöteborgsPosten - 28 jun 17 kl. 13:19

Polischefen åtalas för 95 supportrars död

Sex personer, däribland fyra högt uppsatta poliser, åtalas för Hillsborough-katastrofen 1989, meddelar brittiska åklagare..

News55 - 05 feb 16 kl. 13:47

Här filmar polischefen guldrånarna

VÄRMLAND. Vittnet och polischefen Rolf Sandberg iakttog personerna några dagar före rånet och lyckades fånga de maskerade männen på bild när de flydde platsen, skriver Vf. Han började filma när han såg hur männen utanför butiken satte på sig mer kläder innan rånet.

Expressen - 25 sep 17 kl. 16:54

Annie Lööfs stenhårda kritik mot polischefen

Centerledaren Annie Lööfs kritik mot att nazister tilläts demonstrera utan tillstånd i Göteborg fick polischefen Erik Nord att ryta till om politiker som inte kan lagen. Nu kan GT avslöja Annie Lööfs fräna mejlsvar – där hon anklagar polischefen för att uttrycka sig likt "grupper som vill spä på misstron till myndigheter".– Jag blev lite förbannad, säger Erik Nord..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.