Opinionen.se > Opinion

Wednesday, 24 April, 11:26

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

IMF: Stresstest bör resultera i åtgärdspaket
Stresstestet av bankerna underlättar för nationella myndigheter att omgående och kraftfullt åtgärda svagheter..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
IMF

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IMF, Stresstest, bör, resulterai , åtgärdspaket
DI - 13 okt 11 kl. 12:19

Nya stresstester för tuffa för 66 banker

En ny omgång av EBA:s, European Banking Authority, stresstest med ett kapitalkrav på 9 procent skulle resultera i att 66 banker, eller två tredjedelar av alla deltagande banker, misslyckas att uppfylla kraven, bedömer Credit Suisse. Det rapporterar Dow Jones Newswires..

VA - 20 sep 11 kl. 11:21

Därför stiger börsen

20 september UPPDATERAD Efter att som väntat ha öppnat på minus, vände Stockholmsbörsen upp i den tidiga handeln i en rörelse som även omfattade de ledande europeiska börserna där investerarna tycktes ta fasta på de positiva indikationer som kommit efter de samtal som fördes mellan den grekiska regeringen och företrädare för EU, ECB och MF på måndagskvällen. Omkring klockan 11.10 var storbolagsindexet OMXS30 upp 0,9 procent till noteringen 904.

YLE - 15 jul 15 kl. 16:36

Arhinmäki vill pröva ny taktik i Grekland

Skuldavskrivningar behövs. På den punkten är Vänsterförbundets ordförande Paavo Arhinmäki och Internationella valutafonden överens. Det är dags att inse att högerpolitiken inte fungerar, säger Arhinmäki som deltar i evenemanget Suomi-areena i Björneborg.

BT - 22 jul 13 kl. 16:52

Portugals räntor sjunker

Räntorna på Portugals statsobligationer föll på måndagen, sedan landets president Aníbal Cavaco Silva uteslutit nyval. Beslutet innebär att landets högerledda koalitionsregering ser ut att kunna sitta kvar mandatperioden ut. I eftermiddagshandeln var räntan på Portugals tioåriga obligationer nere på 6,41 procent, vilket kan jämföras med en topp på nästan 8 procent i förra veckan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.