SvD > Nyheter

Tuesday, 23 April, 09:26

SvD - 18 jul 11 kl. 06:46

Toppolischef riktar ljuset mot CameronHrvan kring Murdochimperiet rullar vidare..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toppolischef, riktar, ljusetmot , Cameron
NT - 18 jul 11 kl. 06:46

Met-chef riktar ljuset mot Cameron

Storbritanniens toppolischef Paul Stephenson vände ljuset mot premiärminister David Cameron vid sin avgång..

Sydsvenskan - 08 jul 16 kl. 13:23

MP riktar ljuset mot klimatmål

Efter svekdebatten om försäljningen av Vattenfalls kolgruvor vill Miljöpartiets nyvalda språkrör rikta ljuset mot regeringens klimatmål..

Helsingborgs Dagblad - 08 jul 16 kl. 13:23

MP riktar ljuset mot klimatmål

Efter svekdebatten om försäljningen av Vattenfalls kolgruvor vill Miljöpartiets nyvalda språkrör rikta ljuset mot regeringens klimatmål..

DN - 18 jul 11 kl. 05:56

Toppolischef drar in Cameron i skandalen

Härvan kring Murdochimperiet rullar på. Den avgångne Scotland Yardchefen kritiseras för att ha anställt News of the Worlds förre vd Neil Wallis som sin PR-rådgivare och för att ha låtit sig bjudas på lyxigt spa..

Länstidningen i Jämtland - 17 jan 18 kl. 13:30

Recension: Pessimistiskt om "stora kärleken" när Witt-Brattström riktar om ljuset

Nu vrider Ebba Witt-Brattström på tittskåpet och riktar ljuset mot det andra könet i sin bok ”Kulturkvinnan och andra texter”. Liksom i ”Kulturmannen” skriver hon med humor, elegans och en vässad....

Helsingborgs Dagblad - 15 apr 13 kl. 10:53

Wästberg riktar ljuset mot Helsingborg

Lampföretaget tar för sig i den internationella möbelvärlden..

UNT - 20 apr 13 kl. 14:00

Han riktar ljuset mot orättvisorna

Han har protesterat mot dödsstraff, mot USA:s krig och mot roffarkapitalisterna på Wall Street. På sin nya skiva tacklar den kultstämplade folkrockaren Steve Earle orättvisorna i USA..

SvD - 26 maj 13 kl. 10:07

Böcker riktar ljuset mot introverta

Hela Gotland - 07 mar 14 kl. 08:00

Hon riktar ljuset på kvinnliga musiker

Annika Fehling har en hektisk vår framför sig. Gotland Just Nu når henne när hon står i princip med ena foten på väg till London, där hon ska turnera och skriva musik, och hon ger en bild av ett synnerligen späckat schema..

BT - 11 sep 14 kl. 07:58

Riktar ljuset mot föraktet

Ett rätt stort antal själsbefryndade manliga antihjältar befolkar vid det här laget den svenska samtidslitteraturen. Ändå känns det oundvikligt för mig att associera till just Jonas Karlssons böcker när jag påbörjar författardebutanten Stefan Norrthons Det är alldeles för få som ger upp. Jag tycker mig känna igen de uppskruvat självbespeglande jag-perspektivet, det snabba flytet, tonsäkerheten i replikerna, precisionen i diverse berättartekniska vändningar etcetera.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:52

Skola straffas – snokade i elevens mobiltelefon

Biträdande rektorn sa åt en elev att låsa upp sin telefon och gick sedan igenom innehållet. Agerandet har fått Barn- och elevombudet (BEO) att kräva skolan i Halmstad på 10 000 kronor i skadestånd till eleven för kränkande behandling..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:41

Svenskt Dream Team ska bryta VM-trend

Rekordmånga NHL-spelare finns med och det svenska VM-laget stämplas som något av ett Dream Team. Men faktum är att mängden NHL-spelare och framgångar inte går hand i hand. – Vi får se till att bryta den trenden, säger backstjärnan Victor Hedman..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:39

May sågas för ”hybrid av Nixon och Cersei Lannister”

Ett starkt och stabilt ledarskap har varit Theresa Mays mantra inför nyvalet i juni. Men på onsdagen anklagade hon plötsligt Bryssel för att försöka påverka valresultatet. ”Instabilt”, säger kritikerna, ”magnifikt” säger hennes anhängare..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:15

Hockeyns bästa tid är nu – och VM hetare än på länge

Finalserien mellan HV71 och Brynäs var propaganda för sporten. Samtidigt tillbringas de ljusa nätterna med fördel framför tv:n, där det bjuds högklassig dramatik i Stanley Cup-slutspelet. Och nu börjar VM.

SvD - 04 maj 17 kl. 16:05

Sopor och nöjen – Le Pens vapen i norr

Klyftan är djup mellan stad och landsbygd i ett splittrat franskt presidentval. Där misstron och arbetslösheten härskar försöker Marine Le Pen samla stöd – med hjälp av bättre sophämtning och nöjesliv..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:49

Hetaste NHL-profilerna i ishockey-VM

Här finns World Cup-vinnare som Matt Duchene, framtidsnamn som Jack Eichel och poängsprutor som Nikita Kutjerov. Ishockey-VM innehåller en rad NHL-profiler. Den största av dem alla är dock svensk – Victor Hedman är VM-turneringens största profil i TT:s rankning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:51

Neymar upp i rätten – misstänks för bedrägeri

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar misstänks för bedrägeri och korruption och ska infinna sig i rätten, meddelar spansk domstol..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:46

Grönborg mörkar premiärlaget

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg väljer att mörka sitt lag till VM-premiären mot Ryssland. Hur många platser han lämnar öppna i VM-truppen återstår att se. – Det får ni se i kväll, sade han efter torsdagens träning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:40

Hur stort tålamod har regeringen med postchefen?

Postnords vd Håkan Ericsson lyckas med konststycket att skjuta förtroendet för bolaget ytterligare i sank. Kunder, anställda och ägarna – skattebetalarna – har fått nog sedan länge. Måttet borde snart vara rågat även på politisk nivå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.