DN > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 23:14

DN - 18 jul 11 kl. 05:56

Toppolischef drar in Cameron i skandalenHrvan kring Murdochimperiet rullar p. Den avgngne Scotland Yardchefen kritiseras fr att ha anstllt News of the Worlds frre vd Neil Wallis som sin PR-rdgivare och fr att ha ltit sig bjudas p lyxigt spa..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toppolischefdrar in , Cameroni , skandalen
NT - 18 jul 11 kl. 06:46

Met-chef riktar ljuset mot Cameron

Storbritanniens toppolischef Paul Stephenson vände ljuset mot premiärminister David Cameron vid sin avgång..

GöteborgsPosten - 18 jul 11 kl. 01:33

Press på Cameron efter polisavgång

Storbritanniens toppolischef Paul Stephenson vände ljuset mot premiärminister David Cameron vid sin avgång..

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 10:05

Cameron hörs om skandalen

Foto: Alastair Grant, AP
Premiärminister David Cameron kommer i dag att förhöras av parlamentet om avlyssningsskandalen och sitt beslut att anställa News of the Worlds avgångne chefredaktör Andy Coulson som kommunikationschef.
LONDON. Opinionsstödet till Camerons regering är nu rekordlågt enligt en mätning.

Kristianstadsbladet - 08 jul 11 kl. 14:47

Cameron talade om avlyssningsskandal

Premiärministern David Cameron höll en extrainsatt presskonferens, med anledning av avlyssningsskandalen kring tidningen News of the World. Nu har även hans expesschef Andy Coulson gripits, enligt BBC och Sky News.
?

BT - 08 jul 11 kl. 14:27

Cameron talade om avlyssningsskandal

- Det här är helt enkelt avskyvärt.
Så sade premiärminister David Cameron som höll en extrainsatt presskonferens med anledning av avlyssningsskandalen kring tidningen News of the World.
Nu har även hans tidigare presschef Andy Coulson gripits.

BT - 18 jul 11 kl. 15:27

Press på Cameron efter polisavgångar

Ytterligare en polischef, den biträdande chefen för Londonpolisen, John Yates, avgår till följd av avlyssningsskandalen.
Yates ska bland annat ha varit vän med Neil Willis, en av de tidigare cheferna på News of the World som greps förra veckan.
Härvan kring Murdochimperiet växer och pressen på premiärminister Cameron ökar.

Expressen - 07 apr 16 kl. 22:26

David Cameron dras in i Panama-skandalen

Storbritanniens premiärminister David Cameron dras nu själv in i Panama-skandalen. Han ägde andelar i sin pappas offshore-bolag. Och sålde dem med vinst 2010..

BT - 08 jul 11 kl. 09:55

Cameron talar om avlyssningsskandal

Storbritanniens premiärminister David Cameron kommer att hålla en extrainsatt presskonferens på fredagsförmiddagen, med anledning av avlyssningsskandalen kring tidningen News of the World.
Cameron har kritiserats för sina nära kontakter till tidningens tidigare chefer, däribland förre chefredaktören Andy Coulson, som var Camerons presschef fram till i vintras, och nu riskerar att gripas.
News of the World läggs ned på söndag, som följd av skandalen.

DN - 07 jul 11 kl. 08:45

Cameron pressad av skandalen

En pressad brittisk premiärminister har lovat att en offentlig utredning ska gå till botten med den avlyssningsskandal som upprör britterna. Men David Camerons eget omdöme ifrågasätts då hans tidigare informationschef befinner sig i centrum för skandalen..

Nyhetskanalen - 09 maj 12 kl. 06:43

Cameron tröstade Murdoch-chef under avlyssningsskandalen

Premiärminister David Cameron sände tröstande ord till chefen för Rupert Murdoch-ägda koncernen News International, Rebekah Brooks, när hon stod mitt uppe i den brittiska avlyssningsskandalens värsta storm i fjol, rapporterar medier i London.

Uppgiften finns i journalisterna Francis Elliots och James Hannings nyskrivna Cameronbiografi. De båda arbetar vid The Times respektive The Independent on Sunday.

BT - 23 jan 13 kl. 14:24

Cameron: Britter får rösta om EU

Storbritannien ska förhandla om villkoren för sitt EU-medlemskap ordentligt, och sedan blir det folkomröstning, lovar premiärminister David Cameron.
- Sorgligt, säger Sveriges EU-minister Birgitta Ohlsson.
- Folk blir mer och mer frustrerade över att besluten fattas allt längre bort från dem.

Fler nyheter från DN

DN - 8 timmar sedan

Familjeföretaget som blev en skönhetsjätte

Från småföretag till skönhetsjätte. Familjeföretaget Lyko har tagit e-handelsvärlden med storm. Men det fanns en tid då familjen övervägde att begrava verksamheten.

DN - Igår: 10:05

Danskarna som dog i Sri Lanka barn till känd företagare

De tre danska medborgare som dog i sprängdåden mot hotell och kyrkor i Sri Lanka på söndagen var syskon, och barn till den danske miljardären och företagaren Anders Holch Povlsen och hans hustru Anne Holch Povlsen..

DN - Igår: 07:11

Resor till Sri Lanka får bokas om

De svenska resebolagen har haft kontakt med alla sina svenska resenärer på Sri Lanka. Och de som har inbokade resor till landet med Ving den närmaste tiden har fått möjlighet att boka om sina resor..

DN - 19 apr 19 kl. 18:23

Nya rökförbudet delar krogbranschen

I december förra året tog riksdagen ett beslut som har väckt starka känslor i restaurangvärlden. En ny tobakslag träder i kraft vilket innebär att det blir förbjudet att röka på flera allmänna platser. Bland annat idrottsplatser, lekplatser, perronger samt uteserveringar.

DN - 19 apr 19 kl. 11:33

Polisen tar till ”full styrka” för att hindra klimatprotest på Heathrow

Klimataktivister planerar att blockera flygtrafiken på Londons jätteflygplats Heathrow på långfredagen. Inrikesministern fördömer alla demonstranter som ”går utanför lagen” och ger polisen rätt att använda sin ”fulla styrka”..

DN - 17 apr 19 kl. 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - 16 apr 19 kl. 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.