Expressen > Nyheter

Wednesday, 24 April, 11:24

Expressen - 18 jul 11 kl. 06:46

Scenen rasade i kraftig stormEn kraftig storm slet snder scenen - mitt under festivalen i Ottawa, Kanada. Tusentals beskare fick fly frn konserten. Minst fem personer har skadats - en av dem allvarligt, uppger AP. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Scenen, rasadei , kraftig, storm
Expressen - 15 apr 11 kl. 17:08

Sex döda i USA under kraftig storm

En sexårig pojke dog av ett nedfallande träd och ytterligare fem personer dödades när en kraftig storm drog in över de centrala delarna av USA på fredagen. Den materiella förödelsen blev också stor, rapporterar AP..

Expressen - 15 apr 11 kl. 21:57

Nio döda i USA under kraftig storm

Minst nio personer dödades när en kraftig storm på fredagen drog fram över centrala och södra USA. Hagel, åska, tornadovindar och stora regnmängder orsakade också stor materiell förödelse, rapporterar CNN..

YLE - 30 jul 12 kl. 21:22

Kraftig storm orsakar övervämning i Uleåborg

I Uleåborg har en kraftig storm orsakat stora översvämningar under kvällen. Vatten har forsat in i byggnader, träd har fallit och på vissa ställen är det omöjligt att sig fram med bil. Räddningsverket har tvingats rycka ut tiotals gånger under de senaste timmarna, både för vattenpumpning och för att röja undan fallna träd.

Expressen - 19 aug 18 kl. 04:46

14 till sjukhus efter kraftig storm under konsert

Minst 14 personer har förts till sjukhus efter att kraftig storm fått en byggnadsstruktur att falla i Oklahoma i USA, skriver CNN.  Händelsen utspelade sig under en konsert med Backstreet Boys och 98 Degrees..

SR - 03 jan 11 kl. 03:57

Biograftak rasade efter storm

I Bathurst, drygt 17 mil väster om Sydney i Australien, skadades 36 människor när delar av ett tak på en biograf rasade in..

Expressen - 13 nov 13 kl. 09:28

300 döda efter kraftig storm i Somalia

I Somalia stiger dödssiffran efter den kraftiga storm som svepte över Afrikas horn under helgen. På grund av häftigt regnande är delar av den nordöstra regionen Puntland helt översvämmade. 300 människor befaras ha mist livet..

SR - 04 mar 18 kl. 00:14

Sju döda i kraftig storm i USA

En storm över nordöstra USA med vindbyar på upp till 36 meter per sekund har krävt minst sju människoliv, och två miljoner hushåll är utan ström. Nya översvämningar väntas i stormens spår, sedan snöandet och regnet upphört under lördagsmorgonen..

SVT - 30 dec 18 kl. 15:11

22 döda i Filippinerna efter kraftig storm

Minst 22 personer har dött i en storm som svept in över centrala Filipinerna under helgen. Ovädret har orsakat jordskred och kraftiga översvämningar, rapporterar AFP..

YLE - 01 jan 19 kl. 11:35

Till havs varnas för en ovanligt kraftig storm och höga vågor - färjtrafiken påverkas och väglaget är dåligt

Meteorologiska institutet varnar för nordlig storm på de västliga sjödistrikten den kommande natten. Vågorna kan bli till och med över 7 meter höga. Enligt Meteorologiska institutets meteorolog kan det komma upp till 20 centimeter snö i de mellersta delarna av landet..

SVT - 03 jan 19 kl. 20:42

SVT:s meteorolog: ”Ovanligt kraftig storm”

Stormen Pabuk är på väg in över Thailand. Tiotusentals turister har lämnat öarna Koh Phangan och Koh Tao. SVT:s meteorolog Deana Bajic förklarar att stormen kommer att vara ovaligt kraftig.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Dubbelmördaren Adriano Cadiz döms för nytt dåd

Han är redan dömd till livstids fängelse för att ha mördat två av sina vänner.Nu döms Adriano Rodriguez Cadiz, 40, för ett nytt våldsdåd.Beväpnad med pistol och kniv stormade han in på en bilverkstad – och försökte mörda ett vittne..

Expressen - 30 minuter sedan

Kraftig ökning av dödsolyckor i trafiken

2018 var det dödligaste året på vägarna på nästan tio år. Nu går 14 myndigheter samman för att motverka utvecklingen – där tung trafik och gamla bilar pekas ut som risker..

Expressen - 30 minuter sedan

9-åring påkörd av cyklist – förd till sjukhus

En 9-årig pojke blev påkörd av en cyklist på onsdagsmorgonen i Vällingby i Stockholm. Pojken ska ha brutit benet och fördes med ambulans till sjukhus. Enligt polisen har cyklisten avvikit från olycksplatsen..

Expressen - 30 minuter sedan

Våldtäktsman får stanna i Sverige – slipper utvisning

Både tingsrätten och hovrätten dömde den somaliske våldtäktsmannen till utvisning.Nu har Högsta domstolen – med minsta möjliga marginal – beslutat att 33-åringen får stanna kvar i Sverige efter avtjänat fängelsestraff.Motiveringen: Han har varit i landet i mer än fyra år..

Expressen - 45 minuter sedan

Villa brinner – polis och räddningstjänst på väg till platsen

En villa utanför Karlskrona brinner på onsdagsförmiddagen.Polis och räddningstjänst är på väg till platsen..

Expressen - 45 minuter sedan

Tolv personer dödade i explosion i Syrien

Tolv personer ska ha dött efter en explosion. Den ska ha inträffat i norra Syrien, skriver AFP..

Expressen - 1 timme sedan

SOS gav besked om faran över – nu dementeras det

Räddningstjänsten har kämpat mot lågorna i skogarna utanför Hästveda under förmiddagen. Samtidigt skickade SOS Alarm ut ett sms om att faran var över. Det dementeras nu kraftigt.

Expressen - 1 timme sedan

Seniorsajtens profiler lämnar styrelseuppdrag

Lena Adelsohn Liljeroth, Artur Ringart och Tobias Fagerlund har avböjt omval till det NGM-listade mediebolaget News55.Det framgår av stämmokallelsen..

Expressen - 1 timme sedan

Bebis dog på planet – i armarna på Nadia

Flygresan till Australien förvandlades till en mardröm när en två månader gammal bebis plötsligt dog. Nadia Parenzee var den som höll bebisen i sina armar när den tog sitt sista andetag. Nu berättar hon om den traumatiska händelsen.

Expressen - 1 timme sedan

”Sverige får aldrig bli en fristad för terrorister”

Moderaterna vill se ytterligare krafttag i kampen mot terrorn. I vårmotionen ökar de anslaget till FRA, Åklagarmyndigheten och Säpo, skriver Omni.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.