SvD > Nyheter

Thursday, 18 April, 21:45

Liknande nyheter

Taggar: Låt, systembolaget, köra, hem
Dagen - 19 sep 11 kl. 09:54

Systembolaget vill köra hem spriten - nykterhetsrörelsen protesterar

Systembolaget vill leverera sina produkter hemma vid kundens dörr. IOGT-NTO protesterar mot förslaget. Det ökar tillgängligheten, säger förbundsordföranden Anna Carlstedt.

BT - 18 jul 11 kl. 12:06

Hamilton (FP): "Låt Systembolaget köra hem"

Folkpartistiske riksdagsmannen Carl B Hamilton föreslår att Systembolaget ska börja med e-handel. Systembolaget bör få rätt att införa e-handel med leverans hem till dörren. Reformen kan också vara ett sätt att lösa frågan om gårdsförsäljning, genom att besökare på svenska brännerier och vingårdar kan beställa på plats och få leverans hem, anser FP-riksdagsmannen Carl B Hamilton.

Cornucopia - 18 feb 16 kl. 11:07

Nu kan du beställa online hos Systembolaget i hela landet

Med start idag torsdagen 18:e februari kan man nu beställa drycker från Systembolaget på nätet i hela landet. Tidigare har det bara gått på vissa orter med hemleverans eller via 60 utvalda ombud.

Idag kan man alltså gå in på Systembolaget.

Sydsvenskan - 21 sep 12 kl. 06:30

Systembolaget = folkhälsofara

I veckan stod det klart att Systembolaget nu även får ägna sig åt hemkörning. Detta är början på slutet för monopolet.De flesta av oss går inte runt och reflekterar över Systembolaget och dess monopol.

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 11 kl. 01:33

Hamilton: Låt systembolaget köra hem

Systembolaget bör få rätt att införa e-handel med leverans hem till dörren. Reformen kan också vara ett sätt att lösa frågan om gårdsförsäljning, genom att besökare på svenska brännerier och vingårdar kan beställa på plats och få leverans hem, anser FP-riksdagsmannen Carl B Hamilton..

Nyhetskanalen - 18 jul 11 kl. 01:33

Förslag om e-handel för Systembolaget

Systembolaget bör få rätt att införa e-handel med leverans hem till dörren. Reformen kan också vara ett sätt att lösa frågan om gårdsförsäljning, genom att besökare på svenska brännerier och vingårdar kan beställa på plats och få leverans hem, anser FP-riksdagsmannen Carl B Hamilton.

.

Nyhetskanalen - 18 jul 11 kl. 01:33

Systembolaget föreslås e-handel

Systembolaget bör få rätt att införa e-handel med leverans hem till dörren. Reformen kan också vara ett sätt att lösa frågan om gårdsförsäljning, genom att besökare på svenska brännerier och vingårdar kan beställa på plats och få leverans hem, anser FP-riksdagsmannen Carl B Hamilton.

.

SR - 18 jul 11 kl. 08:18

Hamilton: låt Systembolaget köra hem

Systembolaget bör få rätt att införa elektronisk handel med leverans hem till dörren. Det anser riksdagsmannen Carl B Hamilton, Folkpartiet, på Dagens Nyheters debattsida..

DN - 16 sep 12 kl. 07:07

Systembolaget börjar med hemleveranser i höst

Från och med i höst blir det möjligt att beställa hem alkohol från Systembolaget. Regeringen har gett klartecken för ett sexmånadersförsök, rapporterar Ekot i Sveriges Radio..

VBL - 16 sep 12 kl. 12:00

Systembolaget börjar köra hem

Svenska regeringen är nu överens om att tillåta Systembolaget att börja med hemkörning. I höst inleds ett försök i sex olika områden i landet, rapporterar Sveriges Radio..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.