SvD > Utrikes

Thursday, 25 April, 07:24

SvD - 18 jul 11 kl. 02:00

Unga palestinier trötta på politisk splittring
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unga, palestinier, trötta, politisk, splittring
YA - 01 feb 17 kl. 03:00

”Ni unga ska berätta detta vidare”

I fredags uppmärksammades förintelsens minnesdag och på tisdagen besökte 92-åriga Lea Gleitman Västervångskolan för att berätta om judeförföljelsen under andra världskriget och sin tid i koncentrationslägret Bergen-Belsen. – Jag hoppas på att ni unga ska berätta detta vidare. Det får aldrig glömmas eller förringas, säger Lea Gleitman..

Cornucopia - I förrgår: 19:23

Skandia: Bopriser för höga - måste ner för att unga ska kunna skuldsätta sig

Skandia publicerar en rapport där man konstaterar att bostadspriserna måste bli lägre, för att unga ska kunna skuldsätta sig för livet. Idag nekas unga i praktiken att skuldsätta sig för en lägenhet i de dyraste tretton städerna i landet ens om de har sparat ihop till de översta femton procenten. Detta då amorteringskraven att betala av på skulderna blir för höga vid dagens höga bostadspriser.

YLE - 17 feb 17 kl. 09:48

I Esbo ska unga som slutar tävlingsidrotta lockas att fortsätta sporta

I Esbo ska tävlingströtta ungdomar som vill sluta sporta lockas att fortsätta med idrotten. U6 heter systemet där de unga garanteras bra och billig idrott. - Vi vill ha ett system där alla ungdomar kan hitta någonting som dom är intresserade av att göra efter skoldagen.

Politikerbloggen - 27 jan 11 kl. 11:12

POLITISK KATASTROF Debatt om förtidspensioneringar

POLITISK KATASTROF. Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson har kallat det ökade antalet unga förtidspensionerade för en ?politisk katastrof?.

Skånskan - 22 maj 18 kl. 01:00

Sam­häl­let sviker de unga

Det är orim­ligt att låta trenden av ökad psy­kisk ohäl­sa bland barn och unga fort­sätta utan att åt­gärda or­sakerna. Idag är näs­tan alla sats­ningar och för­sök att mot­verka psy­kisk ohäl­sa in­riktade på symp­tomen. Des­sa in­satser be­hövs, men är otill­räck­liga.

YLE - 18 mar 16 kl. 16:18

Dagens unga fattigare än gårdagens unga

Det har blivit vanligare att unga personer förtjänar lite, visar siffror från Statistikcentralen. Till skillnad från andra åldersgrupper har så kallad ekonomisk utsatthet blivit vanligare bland 18-34-åringar jämfört med tiden före recessionen 2007. Unga vuxna platsade i slutet av år 2014 klart oftare i gruppen låginkomsttagare än sju år tidigare; 29,7 procent av personer under 35 år räknas nu som låginkomsttagare.

Kristianstadsbladet - 23 mar 14 kl. 12:14

Unga skäms för att anmäla sexbrott


Unga som utsätts för sexbrott på nätet anmäler sällan. Skam och rädsla för repressalier är några förklaringar. Men när någon till sist anmäler och polisen börjar utreda så sväller ofta utredningarna och antalet drabbade skjuter i höjden.

BT - 23 mar 14 kl. 12:14

Unga skäms för att anmäla sexbrott

Unga som utsätts för sexbrott på nätet anmäler sällan. Skam och rädsla för repressalier är några förklaringar. Men när någon till sist anmäler och polisen börjar utreda så sväller ofta utredningarna och antalet drabbade skjuter i höjden.

NSD - 06 mar 18 kl. 06:00

Unga asylsökande – en politisk knäckfråga

Nyblivna kommunalrådet Lenita Ericson, S, fick en svår fråga att brottas med när hon tog över det politiska ansvaret för de ensamkommande i kommunen..

Nya Wermlands Tidningen - 28 aug 18 kl. 09:29

Unga i fokus i politisk debatt

Christian Holm Barenfeld (M) och Philip Botström (S) om valets nyckelfrågor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.