Sydsvenskan > Nyheter

Monday, 22 April, 17:56

Sydsvenskan - 17 jul 11 kl. 22:58

52-åring anhållen efter knivattack på bröllopBröllopet på Trollenäs slott i lördags urartade. En 52-årig man ska ha knivhuggit en annan man i magen och i tumultet som uppstod därefter ska flera av bröllopsgästerna skadats.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Trollenäs, Skånes, Lund, Patrik Prahl

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 52-åring, anhållenefter , knivattack, bröllop
UNT - 20 aug 17 kl. 10:50

Bruden misshandlad - bröllopsgäst anhållen

Bruden misshandlades på sitt eget bröllop - nu sitter en av bröllopsgästerna anhållen hos Uppsalapolisen..

Alingsås tidning - 31 okt 18 kl. 05:30

Saga – en pigg 80-åring

På fredag fyller Saga bio 80 år. Men firandet startar redan tidigare i veckan, med en gratisvisning av kultrullen Hempas bar.
– Den är efterfrågad, säger Rickard Eklund, platschef.

Sydsvenskan - 23 okt 13 kl. 06:30

Farlig förbindelse skakar korruptionens förlovade land

Petr Necas och Jana Nagyova blev äkta makar häromveckan. Platsen väckte inga frågor, för slottshotellet Mcely utanför Prag är bra på bröllop. Men varför gifte de sig?

Sydsvenskan - 23 okt 13 kl. 06:30

Farlig förbindelse skakar Tjeckien

Petr Necas och Jana Nagyova blev äkta makar häromveckan. Platsen väckte inga frågor, för slottshotellet Mcely utanför Prag är bra på bröllop. Men varför gifte de sig?

Skånskan - 26 maj 16 kl. 15:31

Galakväll som väcker längtan

Recension/scen SCEN
Galakväll
på Malmö Opera, onsdag 25 maj
Regi: Ronny Danielsson
Presentatör: Stefan Johansson
Producent: Jonas Georgsson
Dirigent: Christoffer Nobin
Kormästare: André Kellinghaus
Medverkande: Igor Bakan, Giuseppina Bridelli, Jonas Brehmer, Frida Engström, Paulo Ferreira, Ida Løvli Hidle, Lars Humble, Oscar Pierrou Lindén, Elisabeth Hammersbøen Rustad, Susanna Stern, Hege Gustava Tjønn, Andreas Weise, Fredrik Zetterström, Malmö Operkör, Malmö OperaorkesterMalmö Operas traditionsenliga Galakväll i maj är till för att ge smakprov ur den kommande säsongen – och naturligtvis locka så många som möjligt att se så mycket som möjligt framöver. Och, som lockbete fungerade årets galakväll alldeles lysande.
S

Skånskan - 12 apr 19 kl. 19:30

Husmanskost med tvist

Rydsgård OS-kocken Johan Tvingstedt och slottskrögare Anneli Willander tar över restaurangen på Rydsgårds hus.
- Vi ska göra något väldigt bra, utvecklas som människor och företaget, säger Tvingstedt.Han rivstartade sin karriär i 20-års åldern genom att vara med i början av Ystad Saltsjöbads förvandling till vad det är i dag.

YLE - 04 nov 16 kl. 19:00

Katten Linus får hälsningar i Tongåvan

Sirpa och John Mannil är ett gästvänligt par som gärna bjuder hem vänner. De bor ett stenkast från Vörå centrum och är två av kommunens drygt 3 500 invånare. Då man besöker dem kan man vara säker på att bli bjuden på allt möjligt gott.

YLE - 05 dec 16 kl. 14:22

Nedslag i det självständiga Finlands historia

Nedslag i det självständiga Finlands historia Nationen Finland började skapas redan under den svenska tiden, och som storfurstendöme under Ryssland (1809-1917). Hur har den självständiga nationens historia sett ut? Vi gör några nedslag i 1900-talet och 2000-talet.

Skånskan - 07 aug 18 kl. 14:00

Rekord för campingplatser

höör För bönder och skogsägare har det varit en jobbig sommar. Ägarna till hotell och campingplatser i Höör penslar säsongen i ljusare färger.
– Och det ser ut att fortsätta.

Kristianstadsbladet - 22 maj 14 kl. 10:21

När stan fyller 400 fyller de 50

Foto: Peter Åklundh
Hon brukar säga att de träffades på gatan, vilket är alldeles sant. För det var utanför Frimus, för 50 år sedan, mitt under Kristianstads 350-årsjubilerande som Lena och Lennart Björk träffades.
Kärlek kan börja på många sätt.

Skånskan - 05 apr 18 kl. 17:02

Lunden byggs upp igen

kågeröd Kågerödslund ska byggas upp igen–men det kommer att ta tid.
3,5 år räknar Svalövs kommun med att hela processen tar.I veckan träffades kommunens politiker och tjänstemän intresseföreningen som drivit det gamla danspalatset i många år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.