SR > Nyheter

Thursday, 18 April, 15:49

Liknande nyheter

Taggar: Blodiga, sammanstötningari , Homs
SVT - 13 aug 13 kl. 14:12

Sammanstötningar i Kairo

Sammanstötningar har brutit ut mellan anhängare och motståndare till Egyptens avsatte president Muhammad Mursi, rapporterar Reuters..

Expressen - 26 jan 14 kl. 02:26

29 personer dog vid sammanstötningar

Gårdagen var orolig i Egypten. Minst 29 människor dödades i landet under sammanstötningar. Totalt greps minst 725 personer, skriver TT-AFP..

SR - 18 maj 15 kl. 16:05

Sammanstötningar mellan protesterande och soldater i Burundi

I dag var det nya sammanstötningar mellan protesterande och säkerhetsstyrkor i Burundis huvudstad Bujumbura. Proteströrelsen mot presidenten, nu inne på sin 23:e dag, ser dock ut att försvagas. Ekots korrespondent är på plats..

SvD - 16 jul 13 kl. 11:55

Sammanstötningar i Kairo under natten

Sammanstötningarna blev stundtals våldsamma när kravallpolisen sprutade tårgas på demonstranterna..

Kristianstadsbladet - 23 apr 13 kl. 20:23

Flera blodiga dåd i Irak

Flera blodiga våldsdåd inträffade under dagen i Irak. I sammanstötningar mellan irakiska regeringsstyrkor och sunnimuslimer i Kirkukområdet dödades minst 27 personer. I en attack mot en moské utanför Badgad dödades tio.

SvD - 23 apr 13 kl. 10:25

Blodiga sunniprotester

Minst 26 människor dödades i dag under sammanstötningar mellan irakiska regeringsstyrkor och sunnimuslimer i Kirkukområdet..

SvD - 23 apr 13 kl. 20:23

Minst 27 döda i blodiga protest

Sammanstötningar mellan regeringsstyrkor och demonstranter..

BT - 19 dec 12 kl. 06:43

Just nu: Sammanstötningar mellan polis och ungdomar

Ett par hundra tonåringar har samlats i korsningen mellan Nordhemsgatan och Andra Långgatan, alldeles i närheten av det för dagen stängda Framtidsgymnasiet. Vid 13.30-tiden var polisen på plats med piketbil och stoppade ungdomarna att ta sig närmare skolan.

SR - 05 jul 13 kl. 21:21

Sammanstötningar i Kairo

I närheten av Tahrirtorget och tv-huset i centrala Kairo blev det på fredagskvällen slagsmål mellan anhängare och motståndare till den avsatte presidenten Muhammad Mursi.

UNT - 05 jul 13 kl. 22:30

Våldsamma sammanstötningar i Egypten

Det är våldsamt på många i håll i Egypten. Två dödsoffer har krävts vid de pågående våldsamheterna i närheten av Tahrir-torget i centrala Kairo i kväll. Och tidigare i dag ska tre demonstranter ha skjutits ihjäl..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

I dag släpps Mueller-utredningen

I dag släpps den så kallade Mueller-utredningen om misstänkt rysk inblandning i det amerikanska presidentvalet år 2016. Här är en kort bakgrund om vad utredningen handlar om..

SR - 1 timme sedan

Jessica Meir - första svenskan i rymden

I september är det dags för ytterligare en färd till internationella rymdstationen ISS - och ombord kommer svenska Jessica Meir vara..

SR - 3 timmar sedan

Nordkorea utesluter Pompeo ur kärnvapensamtal

Nordkorea vill ha bort USA:s utrikesminister Mike Pompeo från samtalen om kärnvapen, uppger landets statliga nyhetsbyrå..

SR - 3 timmar sedan

Åklagare ska utreda Erik Bengtzboe

En förutredning inleds efter avslöjanden om de ersättningar som moderata riksdagsledamoten Erik Bengtzboe fått för boende och resor..

SR - 4 timmar sedan

Norsk jägare sköt äldre joggare – döms till fängelse

Den 48-årige jägare som har stått åtalad för mordförsök efter att ha skjutit en 76-årig joggare döms för grovt vållande till kroppsskada och grovt jaktbrott..

SR - 5 timmar sedan

Påskvädret: Solen dominerar i helgen

Det kommer bli en varm och solig påsk i hela landet. Temperaturerna hamnar på något över det normala för april.   – Det är fortfarande solen som dominerar.

SR - 5 timmar sedan

Pressfriheten under press i allt fler länder

Bara en fjärdedel av de 180 länder som ingår i Reportrar utan gränsers pressfrihetsindex har "bra" eller "ganska bra" villkor för den fria journalistiken..

SR - 7 timmar sedan

Här finns påskens farligaste trafikfällor

Påsken står för dörren och högtidshelgen är en av årets mest intensiva i trafiken, med längre restider och högre olycksrisk som följd..

SR - 7 timmar sedan

Dåliga utbildningar skapar kris i Indien

Varje år utbildas 700 000 ingenjörer i Indien, men endast 100 000 får arbete som just ingenjörer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.