Opinionen.se > Opinion

Saturday, 20 April, 11:21

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Man dog i olycka med racerbåt
När den snabbgående racerbåten träffade en stor våg slungades den 47-årige mannen över bord. Hans liv gick inte att rädda. Dödsolyckan inträffade vid 15-tiden på söndagen i närheten av fyren Tjärven i vattnen utanför Norrtälje.Fyra personer färdades i båten, som i hög hastighet träffade en större våg. Effekten blev som att köra in i en vägg.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Tjärven, Norrtälje, Hans Erlandsson, Stockholm, Sveriges Nyheter, Stockholmsområdet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man dogi , olyckamed , racerbåt
Expressen - 5 timmar sedan

Wilma, 12, dog – efter gruppboendets missar

I december 2017 vändes Gunilla Hulanders liv upp och ned.Då dog hennes dotter Wilma, 12, efter att ha drabbats av ett hjärtstopp på det gruppboende där hon bodde.Hon anmälde vårdgivaren till Ivo, som nu kommit med sitt beslut – där det riktas kritik mot boendet på en rad punkter.

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

En till sjukhus efter mc-olycka

En person är förd till sjukhus efter en olycka i Kortedala. Enligt SOS Alarm handlar det om en motorcyklist som kört omkull..

Nerikes Allehanda - 13 jul 17 kl. 14:06

TV: Åk med racerbåtsföraren Oliver Nilsson - Nu laddar hemmaförarna för helgens tävling på Norasjön

På lördag ordnar Nora Racerbåtsklubb en racerbåtstävling på Norasjön. Nu laddar hemmaåkarna för fullt - och flyger fram över vattenytan. I filmklippet här kan du åka med Oliver Nilsson på Grisslingeracet..

NSD - 07 okt 12 kl. 17:15

Racerbåt välte i Torne älv

En racerbåt kapsejsade på söndagseftermiddagen vid Paksuniemikorsningen i Torne älv och en person hamnade i vattnet..

Expressen - 28 jul 13 kl. 09:08

Sju meter lång racerbåt hittad kantrad

En racerbåt har hittats uppochner i Stockholms skärgård. Sjöräddningen är på väg till platsen och det är ännu okänt om några personer är i fara..

Nerikes Allehanda - 14 jul 14 kl. 05:51

Racerbåtstävlingar på Norasjön

Nu blir det racerbåtstävlingar på Norasjön nu på lördag 19 juli. Nordiskt mästerskap i Formel 2 och SM i tre mindre klasser är vad publiken kan se framåt emot – och förstås hemmaåkaren Tommy Wahlsten i F2..

Nerikes Allehanda - 19 aug 15 kl. 13:17

30-tal racerbåtar gör upp på Norasjön

Upp emot 190 kilometer i timmen. Där någonstans hamnar topphastigheterna när ett 30-tal racerbåtar tävlar på Norasjön på lördag..

SvD - 04 mar 16 kl. 19:04

Tio klassiska racerbåtar du inte vill missa

Lackat mahognyträ, vattentunnlar och klassiska linjer. Så utmärker sig racerbåtarna från en annan tid som ställdes ut på båtmässan "Allt för sjön" under temat "Classic Offshore Race Design". Bläddra igenom för att läsa mer om båtarnas unika egenskaper..

Nerikes Allehanda - 29 jun 17 kl. 16:38

Racerbåtsföraren Oliver Nilsson Martin bäst i Sverige på Europamästerskapen

Norabon Oliver Nilsson Martin kom sexa på EM i i Polen i racerbåtsklassen OSY 400. Med den fina placeringen blev han också den bästa svenska deltagaren i tävlingen..

Nerikes Allehanda - 16 jul 17 kl. 10:51

Lyckad racerbåttävling i Nora: "Det gick riktigt bra"

Under lördagen arrangerade Nora racerbåtsklubb en tävling på Norasjön. Det kom runt 2000 personer och det var en publiksiffra som tävlingsledaren inte hade räknat med.
– Det var otroligt mycket publik, jag blev överraskad själv, säger tävlingsledaren Peter Skoogh..

BT - 04 apr 11 kl. 01:32

Svenskar dog i olycka i Thailand

En man och en kvinna i 25-årsåldern från Jämtland dog i samband med en olycka i Thailand i lördags.
- Det har skett någon form av olycka med el och vatten i en dusch. Men närmare uppgifter om hur det har gått till har jag inte, säger Camilla Leoson, vakthavande befäl vid polisens länskommunikationscentral i Jämtland till Länstidningen i Östersund.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.