Nyhetskanalen > Nyheter

Monday, 22 April, 15:32

Nyhetskanalen - 17 jul 11 kl. 19:28

Flera sjukdomar täcks inte av barnförsäkringVillkoren för barnförsäkringar/">försäkringar är så komplicerade att det är näst intill omöjligt för föräldrarna att veta vilka sjukdomar som täcks. Dessutom kan försäkringen ändras från år till år. TV4Nyheterna har träffat en familj vars son drabbats av en allvarlig sjukdom - som inte ger någon ersättning..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Tv4nyheterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera sjukdomar, täcksinte av , barnförsäkring
YLE - 20 dec 13 kl. 15:38

Laxexpressen från Nordnorge

Då dörrarna stängs på långtradaren vid Lerøy Auroras laxslakteri i Skjervøy i Nordnorge väntar en körning på 1 400 kilometer innan fisken är i södra Finland. Laxen kan vara mycket färsk då du köper den, men kan också finnas till försäljning i upp till två veckor. Norge har det senaste decenniet arbetat sig upp till positionen som världens största producent av odlad lax och fiskodlingen har blivit en av de viktigaste exportnäringarna vid sidan av olja och gas och utrustning i anslutning till olje- och gasutvinning.

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 15 kl. 09:00

En våldsam villfarelse

Dagen efter knivmorden i Trollhättan fick en psykiatriprofessor på Karolinska Institutet en fråga av en DN-reporter: Kan psykisk sjukdom vara en tänkbar orsak bakom dådet? Nej, sa professorn, den sortens samband existerar nästan aldrig. Beskedet speglade förstås kunskapsläget och var klargörande, men samtidigt illustrerade frågan hur svårt det är för medierna och i förlängningen allmänheten att släppa föreställningen om psykiskt sjuka som brutala våldsverkare.

YLE - 15 okt 16 kl. 08:55

Valfriheten kommer - så här påverkas vården

Valfriheten inom vården kommer att införas gradvis, med start år 2019. Det här framkommer i ett utkast till ny valfrihetsmodell som presenterades i veckan. I den första fasen av reformen skulle valfriheten omfatta läkar- och tandläkartjänster.

Nyan - 14 nov 17 kl. 13:09

Rekordmånga mätte blodsockret

Det finns många åsikter – och för lite forskning – kring diabetes. – För den som får ett barn med diabetes är det mycket att sätta sig in i och kämpa för, säger Ann-Sofi Roberts. Hon vill ge sin son, som har diabetes, möjlighet att äta lördagsgodis, som alla andra.

Skånskan - 07 apr 19 kl. 04:30

Eternit – ett älskat och hatat byggmaterial

Bostad Grått och fult eller slitstarkt och vackert. Åsikterna om eternit går isär. I en era när framtidstron blomstrade i Sverige fick många trähus en ny kostym.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.