SvD > Nyheter

Sunday, 21 April, 19:09

SvD - 17 jul 11 kl. 18:08

Söderling: ?Jag är väldigt stolt?Andra Swedish open-titeln efter seger mot Ferrer..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Swedish, Ferrer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SöderlingJag är , väldigt, stolt
Expressen - 17 jan 13 kl. 07:41

Dopingpåhopp mot Söderling: "Misstänkt"

Svenske tennisstjärnan Robin Söderling har inte spelat en match i juli 2011. Nu ifrågasätts hans långa frånvaro av belgaren Christophe Rochus - som misstänker att Söderling har dopat sig. - Vi kan inte bortse från att det är väldigt misstänkt, säger Rochus till tidningen La Libre..

Expressen - 17 jan 13 kl. 07:41

Söderling svarar på dopingpik:"Skitsnack"

Svenske tennisstjärnan Robin Söderlings långa frånvaro från tennisen ifrågasätts av belgaren Christophe Rochus - som misstänker att Söderling har dopat sig. ? Vi kan inte bortse från att det är väldigt misstänkt, säger Rochus till tidningen La Libre.

Trelleborgs Allehanda - 10 jan 14 kl. 12:32

Söderling gör debut som tv-expert


Robin Söderling är inte nära en comeback i tennis efter flera års sjukdom. Däremot bara ett par veckor från att göra debut i Australian Open - som tv-kommentator. Den svenske tennisstjärnan ska vara expertkommentator i Eurosport under herrfinalen den 26 januari.

Kristianstadsbladet - 10 jan 14 kl. 12:32

Söderling gör debut som tv-expert


Robin Söderling är inte nära en comeback i tennis efter flera års sjukdom. Däremot bara ett par veckor från att göra debut i Australian Open - som tv-kommentator. Den svenske tennisstjärnan ska vara expertkommentator i Eurosport under herrfinalen den 26 januari.

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 14 kl. 12:35

Söderling gör debut som tv-expert

Robin Söderling är inte nära en comeback i tennis efter flera års sjukdom. Däremot bara ett par veckor från att göra debut i Australian Open — som tv-kommentator. Den svenske tennisstjärnan ska vara expertkommentator i Eurosport under herrfinalen den 26 januari.

SvD - 10 jan 14 kl. 12:32

Söderling gör debut som tv-expert

”Kommer att bli väldigt roligt”..

HBL - 17 feb 13 kl. 06:01

Rekordmånga ryska invandrare outnyttjad resurs

Den ryska invandringen blir allt större. Men Finland måste bli bättre på att utnyttja kunskapen de har med sig, enligt Migrationsinstitutets chef Ismo SöderlingFör första gången sedan Finlands självständigt kommer det flera invandrare från Ryssland än Sverige, enligt färska uppgifter från Statistikcentralen. Medan invandringen från Sverige stadigt har minskat sedan början av 90-talet har trenden varit den motsatta för den ryska invandringen.

HBL - 17 maj 13 kl. 21:43

Här är vårens studenter 2013

Vi publicerar namnen på vårens studenter i Svenskfinland. Saknas ditt gymnasium? Skicka oss uppgifterna till studenter@hbl.

SmålandsPosten - 24 jul 14 kl. 06:24

Sabotage mot malprojekt försenar arbetet i Möckeln

Någon förstör utrustningen som används i projektet med att märka malar med radiosändare.
Därför drar arbetet ut på tiden.
– De förstör för vetenskapen, säger Peter Söderling.

YLE - 20 aug 17 kl. 14:21

Bästa sommarsäsongen blev kort i Östra hamnen i Hangö

Den första sommaren i omorganiserade och ombyggda Östra hamnen i Hangö blev ungefär som de tidigare. De stora evenemangen lockade besökare men förutom de sista veckorna i juli så har det varit lugnt. Vädret kan ha varit en bidragande faktor.

YLE - 05 okt 12 kl. 10:59

Magma 4 år - väcker fortfarande kritik

Den finlandssvenska tankesmedjan Magma fyller fyra år i höst. Tankesmedjans verksamhet får fortsättningsvis kritik från olika håll. Tankesmedjan Magma fick kritik från olika håll vid grundandet hösten 2008.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.