Newsmill > Opinion

Friday, 19 April, 07:47

Newsmill - 15 jul 11 kl. 18:16

Lagen måste ändras för att minska Syndikalisternas maktSyndikalisterna hotar restauranger och blockerar gator. Men de kan också genomföra strejker när som helst och detta helt lagligt. En brist i lagen gör att de kan köra hela företag i botten. Det skriver folkpartisten Ragnar Arvidsson..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Syndikalisternas, Ragnar Arvidsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lagenmåste , ändrasför att , minska, Syndikalisternas, makt
GöteborgsPosten - 06 jul 18 kl. 17:55

Polischefen: För att hindra NMR måste lagen ändras

Om polisen ska kunna förhindra NMR från att närvara i Almedalen måste lagen ändras, menar Storgöteborgs polischef Erik Nord. Han har skickat ett brev till riksdagsledamöter med förslag på ändringar i lagstiftningen.
– Jag tycker att det finns skäl till att se över lagen, säger Erik Nord..

DN - 07 nov 17 kl. 12:26

Många kan drabbas innan LSS-lagen ändras

Hur många som kommer att drabbas av indragen assistans innan LSS-lagen ändras går inte att förutsäga, enligt Försäkringskassans generaldirektör Ann-Marie Begler.  – Det kan påverka väldigt många, säger hon och uppmanar de som är oroliga att ta söka hjälp hos sin kommun..

SR - 30 sep 15 kl. 16:32

Organdonation kan öka om lagen ändras

Betydligt fler människor i Sverige som vill donera sina organ kommer också att kunna göra det om lagstiftningen ändras, enligt ett utredningsförslag i dag. Om fler svårt skadade och döende personer vårdas och utreds på sjukhusens intensivvårdsavdelningar kan fler organ tas tillvara..

SvD - 24 jan 17 kl. 06:00

Lagen ändras efter granskningen: ”Glädjande”

Arbetet med att flytta och ändra lagen om barnpornografibrott har inletts. Beskedet kommer efter SvD:s och Aftonbladets avslöjanden om svenska nätpedofiler. – Det här välkomnar vi, det är något som vi har drivit på länge, säger Anders Ahlqvist, polisens it-brottscentrum..

SR - 04 jun 13 kl. 13:57

Ändringar i lagen ska minska spelmissbruket

Regeringen vill minska det svenska spelmissbruket, genom flera förändringar i lotterilagstiftningen. Bland annat blir det skärpta och lagstiftade krav på marknadsföringen av olika spel, något som tidigare har skötts genom frivilliga överenskommelser. Finansmarknadsminister Peter Norman..

YLE - 11 sep 16 kl. 08:47

Socialombudsmannen: Nya lagen om utkomststöd minskar inte på byråkratin

Den nya socialvårdslagen träder i kraft första januari 2017. Meningen var att lagen skulle minska på byråkratin. Det kommer den inte att göra.

Nyhetskanalen - 21 sep 12 kl. 22:40

Efter utvisningsbeslutet: S kräver att reglerna ändras

Socialdemokraternas migrationspolitiske talesperson, Fredrik Lundh Sammeli, anser att det visar på ett systemfel att den tvååriga flickan inte fått undantag från reglerna. För det behövs enligt lagen synnerligen ömmande skäl. Nu kräver han att den lagen ändras.

Blekinge Läns tidning - 02 mar 16 kl. 10:06

Vill skärpa lagen efter miljöskandal

Skärpt kemikalielagstiftning, bättre tillsyn och ett center för att få producenter och konsumenter att ersätta farliga ämnen och material med ofarliga. Så vill regeringens utredare skärpa lagen efter giftskandalen.(TT) Skärpt kemikalielagstiftning, bättre tillsyn och ett center för att få producenter och konsumenter att byta ut farliga ämnen.

SmålandsPosten - 02 mar 16 kl. 10:06

Vill skärpa lagen efter miljöskandal

Skärpt kemikalielagstiftning, bättre tillsyn och ett center för att få producenter och konsumenter att ersätta farliga ämnen och material med ofarliga. Så vill regeringens utredare skärpa lagen efter giftskandalen.(TT) Skärpt kemikalielagstiftning, bättre tillsyn och ett center för att få producenter och konsumenter att byta ut farliga ämnen.

Nya Wermlands Tidningen - 24 jan 17 kl. 06:00

Alsheik kräver likhet inför lagen

Fick vänta ett år på intervju – då hann lagen ändras.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.