SVT > Videos

Thursday, 25 April, 17:19

SVT - 17 jul 11 kl. 19:34

Söderlings totala finalkross
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Söderlings, totala, finalkross
Expressen - 17 jan 13 kl. 07:41

Här är Söderlings svar på dopinganklagelsen

Svenske tennisstjärnan Robin Söderlings långa frånvaro från tennisen ifrågasätts av belgaren Christophe Rochus - som misstänker att Söderling har dopat sig. ? Vi kan inte bortse från att det är väldigt misstänkt, säger Rochus till tidningen La Libre.

Dagen - 28 jan 11 kl. 03:00

Den totala maktens fall har kommit

Det har hänt något stort i Sverige. Vi har bytt statsskick utan att någon märkt det. Nu är det inte längre majoriteten, som har all makt.

Helsingborgs Dagblad - 07 mar 13 kl. 20:19

Wagenius säkrade totala världscupen

En tredjeplats i sista tävlingen gjorde att telemarksåkaren Mattias Wagenius på torsdagen kunde säkra segern i den totala världscupen. Den 29-årige Wagenius, som är från Funäsdalen, är även en av guldkandidaterna inför VM som avgörs i nästa vecka. På damsidan blev Elisabet Englund, Mora, trea i den totala världscupen..

Cornucopia - 28 okt 13 kl. 07:39

Totala skulder i 17 EU/EES-länder och USA

Bloomberg BusinessWeek har gjort en sammanställning av den totala skuldsättningen per capita i sjutton EU-länder och nämner även siffran för USA. Detta är inget nytt för bloggens läsare, då jag av och till gjort motsvarande sammanställning själv, men jag återger här Bloombergs resultat.

I själva verket är de sk PIIGS-länderna i botten var det gäller skuldsättning, undantaget Irland, som är i den absoluta tuppen med nästan 3 MSEK per capita i skuldsättning.

YLE - 13 mar 16 kl. 17:30

Gut säkrade totala världscupen

Den alpina kombinationen satte punkt för spekulationerna om vem som tar hem den totala världscupen. Lara Gut säkrade titeln på söndagen. I Lenzerheide kom avgörandet.

Dagensanalys.se - 12 feb 19 kl. 12:18

Digitala kanaler står för nära 40 procent av totala medieköpen

Under januari uppvisade flertalet digitala kanaler positiv tillväxt och står nu för nästan 40 procent av de totala medieköpen, vilket är den högsta noteringen i Mediebyråbarometerns historia. Totalt förmedlades under januari nästan 1,2 miljarder kronor. Månadens stora vinnare blev dagspress kväll som ökade med 13,8 procent.

YLE - 22 mar 19 kl. 20:06

Svensk dominans i säsongens sista sprint – historiska Stina Nilsson vann den totala sprintcupen

Stina Nilsson var snabbast i sprinten i Quebec och hon vann också den totala sprintcupen. Krista Pärmäkoski som kämpar om tredje plats i den totala världscupen var besviken efter att ha eliminerats redan i kvartsfinal..

Expressen - 10 mar 11 kl. 11:17

Djurgårdens totala förlust: 27,8 miljoner

SPORT-Expressen avslöjade Djurgårdens ekonomiska rekordminus för 2010 redan för en dryg månad sedan. I går redovisade klubben ett officiellt driftminus på 16,7 miljoner kronor. Men SPORT-Expressen kan avslöja att den totala förlusten uppgår till hisnande 27,8 miljoner kronor.

SVT - 12 mar 11 kl. 14:35

Kostelic vann totala världscupen

Ivica Kostelic, Kroatien, säkrade segern i den totala världscupen. En 21:a plats i VC-störtloppet i norska Kvitfjell räckte..

Nyhetsverket - 19 mar 11 kl. 10:59

Riesch vinner totala världscupen

Efter damernas storslalom i världscupfinalen i Lenzerheide i dag fick ställas in på grund av dåligt väder, vinner Maria Riesch den totala världscupen. Hon vinner bara tre poäng före Lindsey Vonn, USA. Så sent som i torsdags var Vonn i ledning med 27 poäng.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.