UNT > Utrikes

Thursday, 18 April, 19:53

Liknande nyheter

Taggar: Många flyrvärldens , värsta, katastrof
Alliansfritt Sverige - 30 okt 13 kl. 12:42

Professor om ett av Sveriges största sjukhus: ?närmare total katastrof än tidigare kris?

Tänk dig att du skulle ha ytterst ansvar för människors liv och hälsa, exempelvis ett sjukhus. På grund bristande ekonomiskt ansvar har du orsakat ett underskott på 222 miljoner kronor. Vidare vill ingen jobba under ditt ansvar på grund av dålig arbetsmiljö, vilket inte bara är ett hot mot människors hälsa och säkerhet, utan har även lett till att du riskerar ett vite på 100.

YLE - 18 nov 14 kl. 04:25

"Vårdreformen var en katastrof för tandvården"

Det är svårt att locka tandläkare till tvåspråkiga Österbotten i allmänhet och till Jakobstad i synnerhet. Vårdreformen 2002 var en katastrof för tandvården säger en kommunal tandläkare i Jakobstad. Kommunal tandläkare Mikael Skogman Mikael Skogman, tandläkare vid hälsovårdscentralen i Jakobstad Bild: Yle/Kjell Vikman Tandvårdsreformen 2002 innebar att hela befolkningen har rätt att få tandvård inom ett halvt år.

BT - 07 aug 14 kl. 11:54

FN: 200 000 flyr norra Irak

Uppemot 200 000 människor är på flykt från de senaste dagarnas strider med jihadister i norra Irak, uppger FN. - Det är en tragedi av enorma proportioner, säger David Swanson talesman för Ocha, det FN-organ som koordinerar hjälpen, enligt AFP.Samtidigt har några av de människor ur minoritetsgruppen yazidier som strandats i Sinjar-bergen räddats under det senaste dygnet, enligt Swanson som är på plats i Irak.

BT - 16 jul 13 kl. 19:00

Syrien: 2000-talets värsta tragedi

Varje månad flyr över 6 000 människor från krigets Syrien. Nästan lika många dör. Inte sedan folkmordet i Rwanda har världen drabbats av en katastrof i samma skala.

SVT - 16 jul 13 kl. 19:06

Syrien: 2000-talets värsta tragedi

Varje månad flyr över 6 000 människor från krigets Syrien. Nästan lika många dör. Inte sedan folkmordet i Rwanda har världen drabbats av en katastrof i samma skala..

UNT - 16 jul 13 kl. 18:58

Syrien: 2000-talets värsta tragedi

Varje månad flyr över 6 000 människor från krigets Syrien. Nästan lika många dör.Inte sedan folkmordet i Rwanda har världen drabbats av en katastrof i samma skala..

Sydsvenskan - 16 jul 13 kl. 19:28

2000-talets värsta tragedi

Varje månad flyr över 6 000 människor från krigets Syrien. Nästan lika många dör. Inte sedan folkmordet i Rwanda har världen drabbats av en katastrof i samma skala ?

Expressen - 07 aug 14 kl. 11:10

Tusentals kristna flyr från städer i norra Irak

Tiotusentals kristna flyr från områden i norra Irak sedan flera städer fallit i jihadisternas händer. – Det är en katastrof, säger ärkebiskop Joseph Thomas..

Expressen - 26 jun 13 kl. 09:50

Skyddsombudet: "Blir katastrof i sommar"

Personalen går på knäna. Den mår dåligt och flyr till andra tjänster. Patientsäkerheten hotas.

SvD - 19 jun 16 kl. 16:54

Tiotusentals flyr Fallujah – "humanitär katastrof"

Nu står slutstriden om Fallujah. Irakiska styrkor har tagit kontroll över merparten av staden, men det är en stad i ruiner där hundratals IS-krigare fortfarande gömmer sig.
30 000 människor befinner sig på flykt efter de senaste dagarnas strider och nu varnar hjälporganisationer för en humanitär katastrof..

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Kortslutning misstänkt brandorsak i Paris

En kortslutning misstänks ligga bakom den omfattande branden som härjade katedralen Notre-Dame i Paris tidigare i veckan, uppger en talesperson för Parispolisen..

UNT - 1 timme sedan

Rapport: Trump försökte få Mueller sparkad

Donald Trump trodde att hans tid som president var över när Robert Mueller inledde den så kallade Rysslandsutredningen..

UNT - 2 timmar sedan

Åtal mot 92-årig före detta SS-vakt

Åtal har väckts mot en 92-årig man i Tyskland som misstänks ha varit delaktig i mördandet av 5 230 personer vid ett koncentrationsläger under andra världskriget..

UNT - 3 timmar sedan

Barr: Trumps kampanj hjälpte inte Ryssland

USA:s justitieminister William Barr bjöd inte på så mycket nytt under sin presskonferens inför offentliggörandet av Rysslandsutredningen..

UNT - 3 timmar sedan

Barr: Trump frustrerad över Mullerutredning

President Donald Trump var frustrerad och arg över den särskilde åklagaren Robert Mullers utredning av eventuellt samröre mellan Ryssland och Trumpkampanjen..

UNT - 4 timmar sedan

Rysslandsutredningen offentliggörs

Vad gjorde egentligen Ryssland för att påverka valrörelsen 2016?.

UNT - 4 timmar sedan

Minst 13 döda i båtolycka i Kongo-Kinshasa

13 personer bekräftas ha omkommit och 142 saknas fortfarande efter att en passagerarfärja förlist på sjön Kivu i östra Kongo-Kinshasa tidigare i veckan..

UNT - 4 timmar sedan

Poliser kollade fotboll – bestals på vapen

Tjuvarna passade på att slå till medan poliser i det kenyanska distriktet Nandi tittade på stormötet mellan Barcelona och Manchester United i kvartsfinalen i Champions league, skriver brittiska The Independent..

UNT - 6 timmar sedan

Två utropade valsegrare i Indonesien

Den sittande presidenten Joko Widodo utropar sig till segrare i valet i Indonesien – precis som utmanaren Prabowo Subianto..

UNT - 6 timmar sedan

Kim Jong-Un reser till Vladimir Putin

Nordkoreas diktator Kim Jong-Un reser i slutet av april till Ryssland för ett möte med landets president Vladimir Putin, meddelar Kreml..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.