SvD > Nyheter

Sunday, 21 April, 19:04

SvD - 17 jul 11 kl. 18:25

Grindvalar siktade i Bergens centrumEtt stort antal grindvalar. Kan vara flera hundra, enligt Bergens Tidendes fotograf..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Bergens, Bergens Tidendes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grindvalar, siktadei , Bergens, centrum
NSD - 17 jul 11 kl. 18:25

Grindvalar i Bergens centrum

Grindvalar kan nu ses inne i Bergens centrum, rapporterar lokaltidningen Bergens Tidende med bild på sin internetsajt. Tidningens fotograf uppger att det kan röra sig om flera hundra valar..

Nyhetskanalen - 17 jul 11 kl. 17:03

Valflock mitt i Bergens centrum

Grindvalar kan nu ses inne i Bergens centrum, rapporterar lokaltidningen Bergens Tidende med bild på sin internetsajt. Tidningens fotograf uppger att det kan röra sig om flera hundra valar.
.

Sydsvenskan - 21 maj 15 kl. 23:19

Trähus brinner i Bergens centrum

En brand bröt ut sent på torsdagen i Bergens centrum. Enligt brandväsendet är trähusbebyggelsen i stadsdelen Hamburgersmauet helt övertänd. Fem personer har skadats.

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 15 kl. 23:19

Trähus brinner i Bergens centrum

En brand bröt ut sent på torsdagen i Bergens centrum. Enligt brandväsendet är trähusbebyggelsen i stadsdelen Hamburgersmauet helt övertänd. Fem personer har skadats.

UNT - 21 maj 15 kl. 23:18

Trähus brinner i Bergens centrum

En brand bröt ut sent på torsdagen i Bergens centrum..

SR - 21 maj 15 kl. 23:20

Trähus brinner i Bergens centrum

En brand bröt ut sent på torsdagen i Bergens centrum. Enligt brandväsendet är trähusbebyggelsen i stadsdelen Hamburgersmauet helt övertänd. Fem personer har skadats..

GöteborgsPosten - 17 jul 11 kl. 17:04

Valar i Bergens centrum

Aftonbladet - 21 maj 15 kl. 23:26

Storbrand i trähus i Bergens centrum

Supermiljöbloggen - 16 feb 16 kl. 18:53

Strandade grindvalar fulla av gifter

I september 2012 spolades ett flertal döda grindvalar upp på de skotska stränderna. Forskare som undersökt valarna kan nu konstatera att höga halter av kadmium och kvicksilver har hittats i dem, tungmetaller som kommer från mänskliga föroreningar.  Höga halter av kadmium har hittats i flera av de grindvalar som spolades upp längs den skotska kusten för några år sedan.

Kristianstadsbladet - 10 maj 11 kl. 06:30

I Lilla Gärdscupen är glädjen i centrum

Ett lika säkert som glatt vårtecken är Lilla Gärdscupen i fotboll. I lördags spelades den tredje omgången av den omåttligt populära turneringen. U-märkt var på plats i Yngsjö och tog tempen på spelet, stämningen och inramningen.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.