SR > Nyheter

Thursday, 25 April, 23:23

SR - 17 jul 11 kl. 18:05

Växande kritik mot bojkottlag i IsraelKritiken i Israel växer mot landets beslut att kriminalisera bojkotter riktade mot Israel, dess institutioner och israeliska produkter. Nu ansluter sig många av landet främsta jurister till kritikerna, som säger att lagen är odemokratisk och en inskränkning i yttrandefriheten..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Israel

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Växande, kritikmot , bojkottlagi , Israel
NT - 02 nov 11 kl. 13:50

Nordisk kritik mot Israel

De nordiska utrikesministrarna riktar skarp kritik mot Israel för dess planer på "straffåtgärder" på grund av palestiniernas försök att bli fullskaliga FN-medlemmar..

DN - 22 jul 14 kl. 20:43

Starkt EU-kritik mot Israel och Hamas

EUs ministermöte i Bryssel utmynnade i svidande kritik mot Hamas och mot Israel..

DN - 22 jul 14 kl. 20:43

Stark EU-kritik mot Israel och Hamas

EUs ministermöte i Bryssel utmynnade i svidande kritik mot Hamas och mot Israel..

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 11 kl. 21:41

USA-kritik mot Israel

USA uttryckte på tisdagen "djup oro" över Israels planer på att bygga 942 nya bostäder i Östra Jerusalem. Israel intog Östra Jerusalem i kriget 1967 och har därefter annekterat området och byggt stadsdelar för sina medborgare där. Världssamfundet betraktar Östra Jerusalem som ockuperat av Israel.

UNT - 22 okt 12 kl. 17:50

Kritik mot Israel om gripna svenskar

Sveriges regering är inte nöjd med hur Israel har hanterat fallet med de svenskar som greps när Ship to Gaza-fartyget Estelle bordades. Israel har vägrat förklara varför vissa av svenskarna har skilts från de andra..

Newsmill - 17 okt 12 kl. 19:40

Malmöstads kritik mot Israel kan bryta mot kommunallagen

http://www.newsmill.se/trackback/47332KD-politiker: Malmö stads rödgröna majoritet, med Illmar Reepalu i spetsen, använder en upphandling med bevakningsföretaget G4S för att kritisera Israels närvaro i Västbanken.

Kristianstadsbladet - 05 feb 14 kl. 10:36

OS-elden möts av växande kritik

Den internationella kritiken om allt från sönderfallande hotellrum till homofobi tilltar inför OS i ryska Sotji.Runt om i världen hålls i dag manifestationer i protest mot Rysslands lagstiftning mot "propaganda" för homosexualitet.
I 19 olika städer - däribland S:t Petersburg i Ryssland - hålls demonstrationer av organisationen All Out, framför allt för att få de olympiska sponsorerna att reagera.

Trelleborgs Allehanda - 05 feb 14 kl. 10:36

OS-elden möts av växande kritik

Den internationella kritiken om allt från sönderfallande hotellrum till homofobi tilltar inför OS i ryska Sotji.Runt om i världen hålls i dag manifestationer i protest mot Rysslands lagstiftning mot "propaganda" för homosexualitet.
I 19 olika städer - däribland S:t Petersburg i Ryssland - hålls demonstrationer av organisationen All Out, framför allt för att få de olympiska sponsorerna att reagera.

DN - 26 aug 14 kl. 23:10

Intern kritik i Israel mot vapenvilan

Tisdagens överenskommelse om vapenvila ses som ett nederlag av vissa politiker i Israel. ”Försvarsmakten måste förbereda sig på nästa omgång”, säger en minister i Israels regering..

SR - 14 feb 16 kl. 14:24

Ökad irritation över svensk kritik mot Israel

Knivattackerna i Israel och på västbanken avtar inte - senast igår gick kvinna till attack mot en israelisk soldat i Hebron på den ockuperade Västbanken. Soldaten skadades. Kvinnan sköts ihjäl..

BT - 21 jul 14 kl. 12:12

Inofficiell USA-kritik mot Israel

USA:s utrikesminister John Kerry har uttryckt skarp frustration inför Israels dödande av civila när han tycktes tro att en mikrofon var avstängd. - Jag hoppas de inte tar det som en inbjudan att göra mer. Det här är ju en varning de får, säger Kerry i ett samtal med en UD-medarbetare apropå att israeliska soldater dödats på Gazaremsan.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Macrons svar på protesterna: Mer humanistisk politik

Den franske presidenten presenterade en rad åtgärder som svar på protesterna från rörelsen Gula västarna.  Det rör sig bland annat om högre lägstapensioner, lägre skatt för medelklassen och det ska också bli lättare att kräva folkomröstningar..

SR - 2 timmar sedan

Vinnare och förlorare i EU-parlamentet

I morgon är det exakt en månad kvar till valet till EU-parlamentet, och partierna satsar stenhårt på att profilera sina kandidater. Men i själva verket finns det en stor samsyn och partierna – både till höger och till vänster – är överens i de allra flesta frågor..

SR - 3 timmar sedan

Bud från SAS-medlarna ligger på bordet

Konflikten mellan SAS och flygbolagets piloter har ännu inte nått en lösning. Nu ligger ett bud på bordet att ta ställning till i kväll. SAS räknar med att en strejk skulle drabba omkring 170 000 resenärer under helgen..

SR - 3 timmar sedan

Rädsla hos kristna och muslimer i Sri Lanka

I Sri Lanka fruktar man nu fler terrorattacker efter söndagens terrordåd, där 250 dödades av självmordsbombare. Både den kristna och muslimska minoriteten känner rädsla för att hämndaktioner ska dra igång en våldsspiral..

SR - 4 timmar sedan

Viktigt meddelande till allmänheten i Sävar, Västerbottens län

Det brinner på Sävar såg med kraftig rökutveckling. Räddningsledaren uppmanar alla i vindriktningen att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation..

SR - 4 timmar sedan

UD: Mellan 50 och 100 IS-barn har svensk koppling

UD tror att upp till hundra barn i Syriens IS-läger har koppling till Sverige. Nu jobbar man på identifiera vilka.  – Och sen att hitta säkra vägar ut, och det tar väldigt lång tid, säger Annika Söder, kabinettssekreterare på UD..

SR - 4 timmar sedan

Putilov nekas ackreditering till riksdagen

Egor Putilov får inte journalistackreditering till Riksdagen. Det har riksdagsförvaltningen nu bestämt. Enligt Säpo har Putilov haft kontakt med rysk underrättelsetjänst, uppger riksdagsdirektör Ingvar Matsson till Ekot..

SR - 4 timmar sedan

Dödssiffran på Sri Lanka skrivs ner

Myndigheter på Sri Lanka skriver ner dödstalet från söndagens terrordåd med över 100. Den nya officiella siffran är cirka 250 döda. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

SR - 6 timmar sedan

Joe Biden ställer upp i presidentvalet

Den förre detta vicepresidenten Joe Biden har nu utlyst sin kandidatur i presidentvalet 2020. I en film som han släppte på sociala medier tar han sikte på Donald Trump..

SR - 6 timmar sedan

Sjöstedt (V) hotar med misstroendevotum

Regeringen tillsätter i dag en utredning som bland annat ska föreslå utökade undantag från turordningsreglerna i LAS. Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt hotar med att partiet ska ställa sig bakom en misstroendeförklaring mot regeringen om utredningen leder till ett lagförslag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.