Kristianstadsbladet > Kultur

Wednesday, 24 April, 15:09

Kristianstadsbladet - 17 jul 11 kl. 17:41

Kung Timbuk i KrillanTimbuktu, Daniel Adams-Ray. Tivoliparken, Kristianstad 16 juli.
.
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kung, Timbuki , Krillan
Kristianstadsbladet - 17 jul 11 kl. 17:41

Kung Timbuk tillbaka till "Krillan"

"Mitt namn är Jason och jag kommer från Lund. Det här är Damn! och vi spelar hiphop och annan skit!

Magazin24 - 19 jul 12 kl. 18:29

Nästan 3 000 hundar intar Krillan

I helgen är det dags för den årliga hundutställningen på Krillan. Nästan 3 000 hundar kommer att vara i rörelse under två dagar. På lördag drar Wästmanland Kennelklubbs internationella hundutställning i gång.

Magazin24 - 08 nov 13 kl. 11:30

KIS möter Örebro på Krillan

Nu har isen lagt sig på Krillan och i morgon lördag är det dags för träningsmatch för Köping IS Bandy. Vaktmästarna har gjort ett bra jobb för att lägga isen på bandyplan på Krillan och nu är det dags att provspela på den, en vecka innan seriepremiär för Köping IS Bandy. Det är Örebro SK Bandy som har tackat ja till en träningsmatch eftersom de har uppehåll.

Magazin24 - 06 jul 11 kl. 17:51

Krillan lockade många badsugna

Öppnade igen klockan 10.00 på onsdagen. Kristinelundsbadet drabbades för några veckor sedan av vandaler som slängde gräsmattor i den stora bassängen.

Magazin24 - 15 feb 12 kl. 19:57

Halvtidspaus på Krillan

På onsdagskvällen tog Köping IS mot IFK Rättvik Bandy på Krillan. 2-2 efter första halvleken. Den första halvleken började Rättvik bäst.

Magazin24 - 30 mar 12 kl. 16:10

"Landskamp" på Krillan

Vid 13 drog "landskampen" mellan Sverige och England i gång. Det blev en 1-3 förlust för eleverna från Ullvigymnasiet. På Krillan spelades det en "landskamp" mellan Ullvigymnasiets fotbollsprofil och Davenant Foundation School från England.

Magazin24 - 01 jun 12 kl. 16:30

DM och JDM på Krillan

Det är dags för DM och JDM vid utomhusbadet på Krillan. I onsdags öppnade badet på Krillan och Köpings Simsällskap fick tillgång till bassängen för att börja träna inför DM och JDM som är i helgen. ?

Magazin24 - 30 dec 14 kl. 20:16

Bandyfest på Krillan under nyårsafton

I morgon onsdag, nyårsafton, bjuds det på länsderby och bandyfest nere på Krillan. Västanfors IF åkte på en förlust senast i fredags mot Köping IS Bandy och kommer nog att vara revanschsugna när de gästar Köping och Krillan på nyårsafton. – Vi ska försöka spela på samma sätt som i fredags, förutom att vi ändrar [...

Magazin24 - 23 jul 11 kl. 16:46

Hundar samlades på Krillan

Lördagen den 23:e och söndagen den 24:e juli gästas Kristinelunds sportfält av en internationell hundutställning. På Kristinelunds sportfält i Köping var det på lördagen fullt av hundar i alla möjliga storlekar, färger och former. Allt i från små engelska bulldogs till new foundlands och leonbergers spatserade omkring inne på Krillan.

Magazin24 - 19 aug 11 kl. 20:17

Regnrock på Krillan

Banden avlöste varandra. Med start klockan 18.00 på fredagen så började årets upplaga av Beach Rock på Krillan.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - Igår: 12:58

Filosofisk skräck som vill lite för mycket

En kvinna tar sin dotter i famnen och dränker sig i Modersgölen. Hon är varken den första eller sista. Bella Stenberg har läst en poetisk men pladdrig ny bok..

Kristianstadsbladet - Igår: 13:03

Anna Tells uppföljare är en vanlig svensk polisroman om hämnd

Det sägs att det svåraste är att skriva den andra boken. Anna Tell gör inget dåligt jobb, men lika bra som debuten ”Fyra dagar i Kabul” är inte uppföljaren, tycker recensenten Kerstin Bergman..

Kristianstadsbladet - Igår: 11:13

Akademien jagar ersättare för Olsson

Snart lämnar Anders Olsson posten som ständig sekreterare i Svenska Akademien. Vem efterträder honom? Kön med potentiella efterträdare är inte lång – bara tre personer kan komma i fråga..

Kristianstadsbladet - Igår: 09:00

Beskedet: ”Sommar med Ernst” spelas in på Österlen

Gården i Örnaberga är sommarens projekt för Ernst Kirchsteiger. Inom kort börjar inspelningen på gården som ska omvandlas i sommarens version av Sommar med Ernst..

Kristianstadsbladet - 18 apr 19 kl. 06:00

Här hittar du påskens bästa mat och fika

Kristianstadsbladet - 20 apr 19 kl. 10:36

Ett år senare: Vännerna minns Avicii

Ett år efter Tim "Avicii" Berglings död hyllas hans minne över hela världen. Mina tidigaste minnen av honom är att han var väldigt nyfiken på världen, säger Aviciis turnéledare i en radiointervju..

Kristianstadsbladet - 20 apr 19 kl. 08:50

Dikterna tecknar en fars sista tid i livet

Kristianstadsbladet - 20 apr 19 kl. 03:00

Skimret och svärtan i ett

Om det är ödet, slumpen eller Guds försyn vet jag inte, men just som jag står och skissar på denna text, kastar ner några stolpar på ett oroväckande vitt papper, får jag mig en berättelse till livs som säger att precis här, i björkdungen där borta, blev Pär Lagerkvist av med oskulden..

Kristianstadsbladet - 19 apr 19 kl. 13:00

Yrlid rekonstruerar historien genom fiktion

Detaljrikt och initierat rekapitulerar Rolf Yrlids dokumentärroman ”Don Quijotes vapendragare” tilldragelserna på den internationella författarkongressen mitt under det pågående spanska inbördeskriget..

Kristianstadsbladet - 18 apr 19 kl. 15:16

Lysande konserter i en allt vitalare musikmiljö

Dagarna innan påsk har två skilda Requiem framförts i Heliga Trefaldighetskyrkan i Kristianstad. Musikskribenten Kjell A Johansson har varit på plats, och lyfter här fram styrkan i både musiken och framförandena. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.