Västerbottens Folkblad > Nyheter

Thursday, 18 April, 21:43

Västerbottens Folkblad - 17 jul 11 kl. 16:55

Husvagnen välte efter vägenÅSELE En husvagn välte efter väg 92 i Älgsjö utanför Åsele. ÅSELE En husvagn välte efter väg 92 i Älgsjö utanför Åsele. Strax före klockan fem på söndag eftermiddag kom det in ett larm om en husvagn som vält. Fem personer ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
ÅSELE En, Älgsjö, Åsele

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Husvagnen, välteefter , vägen
GöteborgsPosten - 11 jul 14 kl. 11:19

Förare smet efter husvagnsolycka

En bilist tappade kontrollen över sin bil och husvagn på motorvägen och husvagnen välte över bilen..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

Nytt avtal om framtida studentbostäder i Umeå

Arkitektkontoret Arkitema Architects har slutit ett ramavtal med Akademiska hus för att utveckla student- och forskarbostäder i bland annat Umeå. Överenskommelsen gäller utveckling i sju studentstäder. De prioriterade orterna är Luleå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Linköping, Göteborg och Lund.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Umeå: Vädjar om hjälp efter inbrott

Polisen vädjar om allmänhetens hjälp efter ett inbrott utanför Umeå. Under torsdagskvällen har polisen varit på plats i Djäkneböle där det varit inbrott i ett garage. Inbrottet tros ha skett under natten och två mopeder saknas.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Trafikolycka på E4

Räddningstjänsten har larmats om en trafikolycka på E4. SOS Alarm uppger att olyckan inträffat i södergående fil efter trafikplats Rödviken i Nordmaling. Enligt uppgift rör det sig om en singelolycka.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Unga påverkade i Umeå

Två unga män fick skärtorsdagens eftermiddag åka polisbil till polisstationen i Umeå. Orsaken var att en patrull kontrollerat ett antal personer i centrala Umeå. Detta utmynnade i misstankar om att två män i 20-årsåldern var påverkade av narkotika.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Mobilpratare i Umeå får böta

En bilförare i Umeå ertappades på skärtorsdagen med att köra bil och samtidigt prata i mobiltelefon. En polispatrull uppmärksammade händelsen på E12 i höjd med Umedalen. Bilen stoppades och föraren fick på stående fot en ordningsbot på 1500 kronor för tilltaget.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Många påskbilister fast i kontroller längs E12

– Vi har många polispatruller ute för att kontrollera hastigheter, säger polisens kommunikatör Liv Fahlén. Det visste inte de tio förare som fick böter när de passerade Vännäs i för hög hastighet under eftermiddagen. Påsken är av tradition en trafiktät helg då många beger sig till fjällvärlden.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Polisen varnar för ökad inbrottsrisk under påsken

Påsken innebär dessvärre inte bara godis, ledighet och kanske en härlig påsklovsresa, utan även att du kan drabbas av oönskat besök. När hemmet står tomt under storhelgerna är det nämligen inte ovanligt att tjuvarna passar på – och polisen går nu därför ut med en skarp varning till medborgarna. Under storhelger ser polisen att antalet […].

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Bilist på E12 får betala böter

En personbil stoppades på skärtorsdagen på E12 i Hemavan. Kontrollen visade att fordonsskatten inte var betald. Bilen hade med andra ord brukandeförbud.

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Böter till fortkörare i Umeå

Under eftermiddagen har polisen haft en hastighetskontroll i Umeå. Hastighetskontrollen genomfördes på Kullavägen, Backen i Umeå. Patrullen utfärdade böter till två förare.

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

Polisen utreder stöld

Polis beordrades på torsdagen till Norrböle i Skellefteå. Orsaken var att två verktygsväskor stulits från en innergård. Stölden inträffade mellan klockan 10 och 12.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.