Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 24 April, 15:07

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 11 kl. 15:50

Uppfinningarna många på hantverksmässaMässan startade 2008, efter att arrangörerna hade konstaterat att det var för slitigt att anordna loppis.? Vi har haft loppisar innan, men sen tyckte vi att det skulle vara roligt att bjuda in lokala hantverkare i stället. De som sitter hemma och annars inte får någon chans att visa upp vad de gör, säger Lena Wikdahl Nilsson, som var med och arrangerade söndagens mässa..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Lena Wikdahl Nilsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppfinningarnamånga på , hantverksmässa
Alingsås tidning - 05 nov 16 kl. 14:20

Hantverksmässa i Bjärkehallen

Problem med att komma på bra julklappar till nära och kära? Ta då en sväng förbi hantverksmässan i Bjärkehallen. Det är för 38e året i rad som P-länets slöjdare anordnar hantverksmässa i Bjärkehallen.

Alingsås tidning - 31 okt 15 kl. 16:39

Slöjd- och hantverksmässa i Bjärke

Alla vägar bar till Bjärke på lördagen, då portarna till årets stora slöjd- och hantverksmässa slogs upp. Råd till Svenska Akademien: för den som ska slå upp ordet glädje i SAOL bör det kunna förklaras med ”ett tillstånd man befinner sig i när man besöker slöjd- och hantverksmässan i Sollebrunn”. AT:s reporterteam hinner nämligen knappt komma in i Bjärkehallen innan den första entusiastiska mässbesökaren lägger ut texten.

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 12 kl. 16:36

Två stölder på hantverksmässa

Två stölder har anmälts på helgens hantverksmässa. Först drabbades en hantverkare som blev bestulen under mässans första dag. Två ringar, en i guld och en i silver, stals från bordet.

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 12 kl. 11:59

Hantverksmässa i Rönnehälls bygdegård

Helgen den 24-25 november är det traditionell hantverksmässa i Rönnehälls bygdegård, som ligger utmed väg 110 strax norr om Tågarp..

Helsingborgs Dagblad - 14 nov 13 kl. 07:59

Kom på hantverksmässa på Rönnehäll

Rönnehälls Bygdegård, Tågarp, håller hantverksmässa 23-24 novemeber mellan klockan 10 och 16. Där finner ni bl.a.

Helsingborgs Dagblad - 22 nov 13 kl. 13:48

Hantverksmässa i Tågarp

I dag (lördag) och i morgon arrangeras det hantverksmässa i Rönnehälls bygdegård strax norr om Tågarp. Ett 40-tal hantverkare kommer att vara på plats för att ställa ut och sälja sina alster. Öppettiderna båda dagarna är 10–16.

Vimmerby Tidning - 13 apr 15 kl. 09:42

Växande hantverksmässa i Överum

Årets hobby- och hantverksmässa i Överum blev större än någonsin. Det var den 24:e mässan i ordningen och på plats fanns inte mindre än ett 40-tal utställare.
– Det är det mesta vi har haft någon gång, säger Bertil Edström, ordförande i Överums intresseförening, som arrangerar mässan..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Flera nyheter på populär hantverksmässa

Fullbokat! 120 utställare, varav flera nya, håller som bäst på att installera sig på Skutboudden i Brunskog inför helgens stora hantverksmässa..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Uppskattad hantverksmässa

Tomtar, sockor, ljus eller godsaker. Det fanns mycket att välja på när det på söndagen var dags för hantverksmässa i Björneborgs folkets hus..

Helsingborgs Dagblad - 17 nov 15 kl. 15:12

Lyckad premiär för hantverksmässa

På tisdagen var det extra festligt på Klippans kommuns dagliga verksamhet på Åbyskolan. Då anordnade man nämligen för första gången en Hantverksmässa..

Nya Wermlands Tidningen - 11 apr 16 kl. 10:53

Dags för hantverksmässa

Under helgen blir det slöjd- och hantverksmässa i Kvarnen på gamla bruksområdet i Munkfors..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

”Snövit” tillbaka med originalhäxa

Den populära föreställningen "Snövit – the musical" får nypremiär på Göta Lejon i Stockholm 23 november, enligt ett pressmeddelande. Återigen är det Robert Dröses version av bröderna Grimms klassiska saga som sätts upp, men den här gången spelas rollen.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hanssons uttagna till VM

Jagar medaljer i Sydkorea..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Brand i flervåningshus i Solna

Räddningstjänsten har larmats om en brand i ett flervåningshus i Huvudsta i Solna. Branden ska härja på våning sex och vara fullt utvecklad. Evakuering av våningarna ovanför har påbörjats, rapporterar P4 Stockholm..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Lagrådskritik mot straff för blåljussabotage

Regeringen tar i lite för mycket i sina förslag om straff för sabotage mot blåljusverksamhet, anser Lagrådet. Förslagen innebär att straffen skulle kunna bli hårdare än för andra sabotagebrott, där människors liv sätts i fara. Regeringen föreslog nylige.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Därför dröjer Daniel Kindbergs rättegång

Rättegången mot Daniel Kindberg skulle inledas på onsdagen, men har skjutits på framtiden. Åklagaren behöver hålla nya förhör för att kontrollera bevisning som försvaret menar kan rentvå ÖFK:s tidigare ordförande. Utredningen av den grova ekonomiska bro.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Festival stärker sitt fokus på hållbarhet

Berwaldhallen fyller 40 år och inleder den nya säsongen med en Östersjöfestival som tydligare fokuserar på hållbarhet. Konserterna inleds med direktsända samtal som hålls inför publik. Även om festivalens spelplats är Sverige arrangeras hållbarhetssamta.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Dödsdömda hembiträden fick åka hem

Två indonesiska hembiträden som dömts till döden i Saudiarabien har fått åka till sitt hemland efter att deras straff omvandlats, meddelar Indonesiens utrikesdepartement. Båda anlände till Jakarta efter mer än 10 år i saudiskt fängelse. 2009 dömdes båda.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Färre unga söker till högskolan

Drygt 360 000 personer sökte en utbildning i höst..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Idrottsprofilen Carolina Klüft hyllade Aktivitet förebygger

Carolina Klüft ledde konferens i Ängelholm..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Förundersökning inledd om polisanmälningarna av Skurups flyktingbarn

Bröt kommunledningen i Skurup mot lagen?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.