DN > Ekonomi

Sunday, 21 April, 21:22

DN - 17 jul 11 kl. 12:00

Bra drag för fonder på börsenFonder som man som privatperson kan köpa och sälja direkt på börsen har ökat kraftigt i popularitet under första halvåret i år. Men för att man ska lyckas tjäna pengar krävs det att man både är insatt i hur marknader fungerar och är på hugget när det svänger..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bra, dragför , fonder, börsen
DI - 10 feb 16 kl. 17:45

Bra drag på börsen

Onsdagen ser ut att bli en bra dag på börsen. Vid kvart över fem hade Stockholmsbörsen stigit med 1,9 procent vilket gör onsdagen till en av årets bästa börsdagar..

DN - 03 aug 12 kl. 13:58

Bra drag på Stockholmsbörsen

Uppgången på Stockholmsbörsen håller i sig. Efter kl 13.00 hade OMXS-index klättrat med 1,2 procent till 329,9.

PrivataAffärer - 03 okt 14 kl. 10:58

Bra drag på börsen

Stockholmsbörsen inledde fredagen med en liten rekyl, efter gårdagens tvåprocentiga nedgång. Likande tendenser kunde skönjas på kontinenten....

PrivataAffärer - 13 nov 14 kl. 10:45

Bra drag på börsen

Stockholmsbörsen inledde torsdagen med stigande kurser vilket också gällde de ledande börserna på kontinenten....

PrivataAffärer - 01 jul 15 kl. 11:20

Bra drag på börsen

Stockholmsbörsen vände liksom de större europeiska börserna på onsdagen upp efter ett par dagar med betydande nedgångar....

GöteborgsPosten - 01 mar 17 kl. 18:02

Bra drag på börserna

Industrin drog Stockholmsbörsen uppåt, i linje med de ledande Europabörserna. OMXS-index stängde på 563,9, upp 1,2 procent..

UNT - 01 mar 17 kl. 18:02

Bra drag på börserna

Industrin drog Stockholmsbörsen uppåt, i linje med de ledande Europabörserna..

DN - 01 mar 17 kl. 18:21

Bra drag på börserna

Industrin drog Stockholmsbörsen uppåt, i linje med de ledande Europabörserna. OMXS-index stängde på 563,9, upp 1,2 procent..

Affärsvärlden - 01 jun 18 kl. 11:05

Bra drag i bränslecellsbolag

Stockholmsbörsen inledde fredagens handel med överlag stigande kurser..

DI - 31 jul 18 kl. 05:56

Bra drag i börshandeln

Ett turbulent första halvår i världsekonomin har gett investerarna glöd under fötterna och fått omsättningen på Stockholmsbörsen att öka..

DI - 05 dec 18 kl. 12:48

Volvo backar på sur börs – bra drag i Systemair efter rapport

Stockholmsbörsen var likt resten av världens börser på ett surt humör på onsdagen i spåren av tisdagens kraftiga nedgång på Wall Street. Mot strömmen går morgonens rapportduo Clas Ohlson och Systemair var kvartalssiffror fick ett varmt mottagande. .

Fler nyheter från DN

DN - I förrgår: 18:23

Nya rökförbudet delar krogbranschen

I december förra året tog riksdagen ett beslut som har väckt starka känslor i restaurangvärlden. En ny tobakslag träder i kraft vilket innebär att det blir förbjudet att röka på flera allmänna platser. Bland annat idrottsplatser, lekplatser, perronger samt uteserveringar.

DN - I förrgår: 11:33

Polisen tar till ”full styrka” för att hindra klimatprotest på Heathrow

Klimataktivister planerar att blockera flygtrafiken på Londons jätteflygplats Heathrow på långfredagen. Inrikesministern fördömer alla demonstranter som ”går utanför lagen” och ger polisen rätt att använda sin ”fulla styrka”..

DN - 17 apr 19 kl. 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - 16 apr 19 kl. 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..

DN - 15 apr 19 kl. 05:00

Kina planerar att skicka ut tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden

Kina planerar att skicka ut mer än tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden, enligt ett dokument från det styrande Kommunistpartiet. Studenter kommer att kallas för att resa i väg och bo i byar under sina sommarlov, men hur de ska övertalas att ställa upp frivilligt är oklart.  Metoden liknar den som folkrepublikens grundare Mao Zedong använde under kulturrevolutionen för 50 år sedan..

DN - 14 apr 19 kl. 14:00

Kundstorm mot Postnord: ”Paket tog 77 dagar”

Försenade leveranser, returnerade paket och oskäliga avgifter. Hos Konsumentverket och ARN ökade anmälningarna mot Postnord kraftigt i fjol. – Det är såklart inte en positiv trend, säger Emma Riblom, kommunikationschef för krisföretaget vars vd i veckan byttes ut..

DN - 14 apr 19 kl. 07:30

Rekordmånga kvinnor till byggbranschen

Stor ökning av antalet kvinnor som utbildar sig inom samhällsbyggnad och byggteknik..

DN - 13 apr 19 kl. 20:31

Vän till Indiens premiärminister pekas ut i korruptionshärva

En nära vän till Indiens premiärminister fick mer än en miljard i skattelättnader för sina företag i Frankrike i samband med en flygplansaffär länderna emellan. Det skriver franska Le Monde..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.