Opinionen.se > Opinion

Saturday, 20 April, 23:43

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Anna Lindberg klar för VM-final
Anna Lindberg är klar för VM-final på 1-meterssvikten. Lindberg kom på söndagen femma i försöken som vanns av kinesiskan Wang Ham. Finalen avgörs i Shanghai i Kina på tisdag..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Lindberg, VM, Wang Ham, Shanghai, Kina

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anna, Lindberg, klarför , VM-final
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

OS: Anna Lindberg klar för final

Anna Lindberg är klar för OS-final på tremeterssvikten. Lindberg låg bara på 13:e plats inför semifinalens sista hopp, men avslutade bra och blev tia och säkrade därmed en finalplats..

SVT - 18 maj 12 kl. 12:47

Anna Lindberg klar för EM-final

Anna Lindberg är klar för final på enmeterssvikten på simhopps-EM i Eindhoven, Holland..

Expressen - 24 feb 12 kl. 13:35

Lindberg klar för final i världscupen i London

Anna Lindberg är klar för final i världscuptävlingen i simhopp i London. Hon kom fyra i semifinalen i den blivande OS-arenan Aquatics Centre..

Helsingborgs Dagblad - 04 aug 12 kl. 16:58

Anna Lindberg till OS-final

Simhopparen Anna Lindberg har tagit sig till sin fjärde OS-final. Detta sedan Lindberg avslutat semifinalen i damernas simhopp på tremeterssvikten fint. Inför sista hoppet låg Lindberg på 13 plats, men ett lyckat sista hopp räddade finalplatsen.

Nya Wermlands Tidningen - 04 aug 12 kl. 16:49

Anna Lindberg klar för OS-final

Anna Lindberg noterade exakt samma poäng som i fredagens kval när hon, med viss möda, tog sig förbi lördagens semifinal. I morgon, söndag, avgörs OS-finalen..

Sydsvenskan - 17 jul 11 kl. 12:53

Anna Lindberg vidare till final i VM

Svenska simhopperskan Anna Lindberg tog sig till final på 1-meterssvikten vid VM i Shanghai på söndagen.
Lindberg tog en femteplats i försöken som vanns av kinesiskan Wang Han, enligt mästerskapens hemsida. De tolv bästa gick vidare till finalen som avgörs på tisdag.

Expressen - 04 aug 12 kl. 17:03

Anna Lindberg till OS-final på 3 meter

LONDON. Simhopparen Anna Lindberg har tagit sig till sin fjärde OS-final..

Helsingborgs Dagblad - 19 maj 12 kl. 13:09

Lindberg klar för EM-final

I går blev det EM-guld på enmeterssvikten. I förmiddags inledde simhopparen Anna Lindberg jakten på ännu en EM-medalj. Svenskan slutade med 312,60 poäng tvåa i försökspasset på tremeterssvikten och är därmed klar för final.

Nya Wermlands Tidningen - 04 maj 12 kl. 07:30

Anna Lindberg till final i GP-hoppning i Montreal

Anna Lindberg har tagit sig till final i Grand Prix-tävlingen i Montreal i Kanada. Anna blev tvåa i semifinalen på torsdagskvällen och nu hoppar hon final på lördag..

NT - 17 jul 11 kl. 11:15

Lindberg vidare till final

Svenska simhopperskan Anna Lindberg tog sig till final på 1-meterssvikten vid VM i Shanghai på söndagen. Lindberg tog en femteplats i försöken som vanns av kinesiskan Wang Han, enligt mästerskapens hemsida..

NT - 15 jun 12 kl. 21:07

Anna Lindberg femma i Madrid

Anna Lindberg missade sitt inledande simhopp i Madrids GP-final på 3-meterssvikten och slutade femma. Lindbergs 2,5 volt bakåt gav bara 40,50 poäng mot 66,00 i semifinalen. Totalt fick Lindberg 310,95 poäng..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.