Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 18 April, 15:48

Trelleborgs Allehanda - 17 jul 11 kl. 15:01

"Vi minns hur det var att vara 15 år"Det är nionde året som föreningen Classic MC moped club arrangerar rundan, som fått namnet tokrally. Varför? Man vet aldrig vad som ska hända, eller vilken väg man ska köra.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Rosenhagen, Anderslöv, Classic MC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi minnshur det var att vara 15 , år
YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

YLE - 23 apr 16 kl. 09:51

Så minns vi Tjernobyl - här är publikens minnen

Många av oss minns var de var när de fick höra om Tjernobylolyckan. En del satt vid sandlådskanten med sina barn andra hängde upp byket. Tystnaden kring nyheten var det mest skrämmande.

BT - 04 sep 11 kl. 11:09

Krönikan: "Jag minns inte trotsåren"

Trots, slå i dörrar, gråt för ingenting. "Vad ska jag göra?", utbrast en bekant nyligen när hon hade beskrivit sin femåring.

Alliansfritt Sverige - 24 apr 14 kl. 14:44

Vem mer minns den postapokalyptiska världen innan krogmomsen sänktes?

Oskar Öholm menar allvar. Som moderat bostadspolitisk talesperson måste han mena allvar. I dagens upplaga av Expressen avslöjar han en hemlig plan.

Sydsvenskan - 31 maj 11 kl. 00:23

Så minns läsarna Ricky Bruch

Skånske diskuskastaren, debattören och skådespelaren Ricky Bruch har dött, 64 år gammal. Här publicerar vi läsarnas minnen av idrottsprofilen.
Hur minns du själv Ricky Bruch?

Politologerna - 19 jan 14 kl. 21:00

En fjärdedel minns inte hur de röstade sist

Frågan i rubriken kan verka dum. Men faktum är att även det politiska minnet kan svika oss. Särskilt om det förflutit fyra år sedan vi sist deltog i ett allmänt val.

YLE - 27 apr 14 kl. 10:14

Jakobstadsbon Don Duma minns livet under apartheid

För exakt 20 år sedan, den 27 april 1994, hölls de första demokratiska valen i Sydafrika. Rasåtskillnadspolitiken apartheid avskaffades officiellt och Nelson Mandela valdes till det fria Sydafrikas första svarta president. Då var nuvarande Jakobstadbon Don Duma elva år gammal.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför tror vi att vi minns dramatiska händelser bättre

Många säger sig vara helt säkra på var de höll hus och vad de gjorde när World Trade Center attackerades den 11 september. De flesta säger sig nog veta precis i vilket sammanhang de befann sig när terrordådet i Oslo och Utöya ägde rum.Nu visar forskning som Sveriges Radio rapporterar om att vi inte alls minns denna typer av händelser bättre än andra minnen.

News55 - 26 mar 18 kl. 16:55

Robert Wells minns Jerry Williams: “En genuin rocknrollmusikant”

Jerry Williams avled på söndagen efter en kort tids sjukdom. Rockikonen sörjs nu av hela musiksverige och beskrivs av alla de som saknar honom som en ödmjuk, omtänksam och generös artist som älskade att stå på scenen framför allt annat. En som minns honom med värme är musikern Robert Wells som uppträdde tillsammans med Jerry Williams vid ett flertal tillfällen.

News55 - 26 mar 18 kl. 16:55

Robert Wells minns Jerry Williams: “En genuin rocknrollmusikant”

Jerry Williams avled på söndagen efter en kort tids sjukdom. Rockikonen sörjs nu av hela musiksverige och beskrivs av alla de som saknar honom som en ödmjuk, omtänksam och generös artist som älskade att stå på scenen framför allt annat. En som minns honom med värme är musikern Robert Wells som uppträdde tillsammans med Jerry Williams vid ett flertal tillfällen.

YLE - 20 aug 15 kl. 10:23

Asylsökande och bybor minns varandra med värme

För fem år sedan fick Skaftung skola i Kristinestad fungera som inkvartering för 20 asylsökande män. En första skepsis byttes snabbt till vänskap. I byn kunde man ana en viss oro och rädsla för nykomlingarna.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Larm: Bil brann på väg E6

Strax innan klockan 15 larmades polis och räddningstjänst om en bil som brann på E6an..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

John Taylor ska producera äppelcider på Hällåkra

Från och med nästa år utökar verksamheten på Hällåkra vingård, då kommer äppelcider att produceras. Initiativet står den kände trädgårdsmästaren John Taylor för..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

YA kollar: Myten om bakterier i påskgodiset

Påsktid är lösgodistid. Men hur bakteriebemängt är egentligen godiset i hyllorna? YA frågade miljöinspektörerna i sydöstra Skåne..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Konstrundan: Fotograf räddar påsken på Garvaregården

En dubbelbokning ledde till att fotografen Alex Ekstrand, även känd som Alex Urban, hastigt och lustigt fick ta över påskveckan på Garvaregården. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Brott: Husägare trodde fönster åkt upp – tjuvar hade slagit till

Kvinnan trodde fönstret gått upp av sig själv – men några dagar senare upptäckte husägarna att tjuvar slagit till. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

JUST NU: Personbil i olycka på väg 101

Enligt tidiga uppgifter är en personbil inblandad i en trafikolycka på väg 101. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Högsäsong för godishandlare – akta dig för att ta i hand

Snoriga barn som sticker händerna lösgodiset, choklad som ligger och smälter i solen. Det är lätt att föreställa sig att godisbutiker skulle kunna vara en riktig smittohärd. Men så är inte fallet, i alla fall inte i Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Ny platta: Jannikes musik flyger över fjällen

Våren 2019 innebär dubbel release för artisten och kulturskoleläraren Jannike Stenlund. Dels släpper hon en ny platta, dels har hon en bebis, som redan gjort scendebut i form av gravidmage under Ola Salos shower i Göteborg. .

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Man anhållen för hot mot ex i Åhus. Man gripen för grovt rån i Malmö..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Aktuellt ansikte: Lämnar Kockska stiftelserna efter 16 år

Forskarkonferenserna och filmen om Axel Ebbe. Det är något av det Jan Mårtensson väljer att lyfta fram när han summerar sina 16 år som vd för Kockska stiftelserna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.