Expressen > Nyheter

Monday, 22 April, 15:35

Expressen - 17 jul 11 kl. 14:50

KTH-branden var en olyckaBranden p Arkitekturskolan i Stockholm var en olyckshndelse. En utredning visar att inget brott lg bakom eldsvdan, rapporterar Radio Stockholm. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KTH-brandenvar en , olycka
Expressen - 05 maj 11 kl. 10:40

Branden på Arkitekturskolan under kontroll

Vid midnatt i går fick brandmännen äntligen kontroll över den massiva KTH-branden. Nu på morgonen är en brandbil kvar på platsen för att bevaka. - Vi kommer nog behöva vara kvar åtminstone hela förmiddagen, säger Kjell Larsson, ledningsoperatör på räddningstjänsten.

BT - 04 maj 11 kl. 15:27

Delar av KTH ödelagda av brand

En brand utbröt tidigt i morse i aulan på Arkitekturskolan på Östermalmsgatan i Stockholm. Närmare 75 brandmän arbetade ännu på eftermiddagen för att släcka branden. En brandman har förts till sjukhus med skärsår i handen.

Sydsvenskan - 04 maj 11 kl. 08:57

40 brandmän bekämpar brand på KTH

En brand utbröt tidigt i morse i aulan på Arkitekturskolan på Östermalmsgatan i Stockholm. Över 40 brandmän arbetar för att släcka branden som vid halv nio-tiden fortfarande inte var under kontroll.
STOCKHOLM.

Affärsvärlden - 04 maj 11 kl. 14:04

Branden utom kontroll - dataservrar hotade

Branden vid Arkitekturskolan, vid KTH i Stockholm, är forfarande utom kontroll. I brandens fotspår görs nu allt för att mildra de materiella skadorna. ?

UNT - 04 maj 11 kl. 10:51

50 brandmän bekämpar brand på KTH

En brand utbröt tidigt i morse i aulan på Arkitekturskolan på Östermalmsgatan i Stockholm. Närmare 50 brandmän arbetar för att släcka branden..

DI - 04 maj 11 kl. 12:15

Brand rasar på KTH

En brand utbröt tidigt i morse i aulan på Arkitekturskolan på Östermalmsgatan i Stockholm. Närmare 50 brandmän arbetar för att släcka branden. En brandman har förts till sjukhus med skärsår i handen..

UNT - 04 maj 11 kl. 13:57

75 brandmän bekämpar brand på KTH

En brand utbröt tidigt i morse i aulan på Arkitekturskolan på Östermalmsgatan i Stockholm. Närmare 75 brandmän arbetar för att släcka branden. En brandman har förts till sjukhus med skärsår i handen..

Nyteknik - 05 maj 11 kl. 10:38

KTH-brand under kontroll

Branden på Arkitekturskolan är under kontroll. Nu har eftersläckningsarbetet påbörjats..

IDG - 13 maj 11 kl. 10:29

Så jobbade it-enheten efter branden på KTH


Dramatiskt räddningsarbete på skolans it-enhet..

Dalarnas tidningar - 04 maj 11 kl. 11:58

"Röken ligger tät i hela Stockholm"

[STOCKHOLM] - Lågorna slår upp från taket och röken ligger tät i hela Stockholm. Det berättar Per Nyström Ol-Ers från Falun, som ser branden på KTH på nära håll..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Trump gör inte undantag i sanktionerna mot Iran

De sanktioner som USA införde i somras slog hårt mot bland annat Irans oljeexport. Men åtta länder fick undantagstillstånd – tillstånd som nu inte kommer att förnyas, meddelar Vita huset..

Expressen - 3 minuter sedan

Meghan och Harry planerar Afrikaflytt – efter prinsfejden

Rivaliteten mellan de brittiska prinsparen växer. Enligt brittisk press är stämningen så frostig att Harry och Meghan nu planerar att flytta till Afrika för att tina upp relationerna igen. Källor menar att William är hotad av Harrys popularitet.

Expressen - 15 minuter sedan

Kvinna misstänkt för mordförsök

En kvinna har blivit knivskuren utomhus i Trollhättan.En annan kvinna misstänks för dådet.– En kvinna är gripen misstänkt för försök till mord, säger Jenny Widén, polisens presstalesperson i region väst.

Expressen - 1 timme sedan

En person påkörd av buss i Luleå

En person har blivit påkörd av en buss i Luleå. Skadeläget är just nu oklart men enligt polisen är ambulans och räddningstjänst på väg till platsen. .

Expressen - 1 timme sedan

Polisbil i krock - okänt skadeläge

En polisbil och personbil har kolliderat i Malmö.– Det har vart en kollision. Räddningstjänst och ambulans är budade till platsen, säger Katarina Rusin, presstalesperson hos polisen i Region syd.

Expressen - 1 timme sedan

Mc-förare körde av vägen

En mc-förare har kört av vägen söder om Tormestorp utanför Hässleholm.Förarens skador är än så länga okända. Ambulans larmade till olycksplatsen..

Expressen - 2 timmar sedan

Skogsbrand rasar: ”Öppna lågor”

En skogsbrand rasar i Arvika.– Det brinner med öppna lågor, säger Mattias Larsson vid räddningstjänsten.Sex brandbilar är på väg till platsen..

Expressen - 2 timmar sedan

20-åringens varning efter utekvällen med vännen

20-åriga Lia Anne, som endast framträder med sitt förnamn, blev så full att hon inte kunde ta sig hem själv ordentligt.  När en kvinna erbjöd henne hjälp anade ordningsvakten onåd – och kom till undsättning.Nu vill Lia Anne varna andra.

Expressen - 2 timmar sedan

Ny explosion i Colombo – i skåpbil intill kyrka

En ny explosion har ägt rum i Colombo, Sri Lanka, rapporterar Reuters. Än så länge finns inga uppgifter om skadade i den senaste explosionen. .

Expressen - 2 timmar sedan

Misstänkt psyksjuk man häktad för grovt vapenbrott

Den 47-årige man som misstänks ha skjutit mot en lägenhetsdörr på Nobelvägen i Malmö har häktats.Han greps kort efter skjutningen med ett hagelgevär i sin bil.Mannen misstänks lida av någon form av psykisk åkomma..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.