SR > Nyheter

Thursday, 25 April, 23:19

SR - 17 jul 11 kl. 14:27

Brooks gripen efter avlyssningsskandalenPolisen i London har gripit Rebekah Brooks som tidigare var chef fr News International, uppger tv-bolaget Sky News..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brooks, gripenefter , avlyssningsskandalen
Expressen - 17 jul 11 kl. 14:57

Rebekah Brooks gripen för skandalen

News of the Worlds förra chefredaktör Rebekah Brooks greps på söndagen misstänkt för inblandning i avlyssningsskandalen. Brooks greps i samband med ett förhör och sitter nu anhållen på en polisstation i London, uppger flera brittiska medier. .

BT - 17 jul 11 kl. 14:39

Murdoch-chefen Rebekah Brooks gripen

Polisen i London har gripit Rebekah Brooks som tidigare var chef för News International, uppger tv-bolaget Sky News. Brooks infann sig själv på polisstationen på söndagen på grund av den pågående utredningen kring avlyssningsskandalerna på tidningen News of the World.
.

UNT - 17 jul 11 kl. 15:20

Rebekah Brooks gripen

Polisen har gripit Rebekah Brooks, tidigare chef för News International, uppger Sky News. Brooks infann sig själv på polisstationen på grund av utredningen kring avlyssningsskandalerna på tidningen News of the World..

SvD - 17 jul 11 kl. 14:37

Murdoch-chefen Brooks gripen

Polisen har gripit Rebekah Brooks, tidigare chef för News International, uppger Sky News..

DN - 17 jul 11 kl. 14:46

Brooks gripen i London

Polisen i London har gripit Rebekah Brooks som tidigare var chef för News International, uppger tv-bolaget Sky News..

Nyhetskanalen - 17 jul 11 kl. 14:41

Rebekah Brooks gripen i London

Polisen i London har gripit Rebekah Brooks som tidigare var chef för News International, uppger tv-bolaget Sky News..

Expressen - 17 jul 11 kl. 14:42

Rebekah Brooks gripen av polis

Polisen i London har gripit Rebekah Brooks som tidigare var chef för News International, uppger tv-bolaget Sky News. .

Sydsvenskan - 17 jul 11 kl. 14:35

Mediechef gripen av polis i avlyssningsskandalen

Den tidigare chefen för News of the World, Rebekah Brooks, greps idag av brittisk polis.
Brooks misstänks för ?korrumption och telefonavlyssning?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Chefredaktör gripen efter avlyssningsskandal

Ytterligare sex personer har gripits i England, misstänkta för inblandning i avlyssningsskandalen på den nu nedlagda tidningen News of The World.Tidningen hackade under flera år en rad kända personer och brottsoffers mobiltelefoner i jakt på nyheter.Bland de gripna finns den tidigare chefredaktören Rebeckah Brooks och hennes man.

BT - 15 jul 11 kl. 11:22

Rebekah Brooks har avgått som chef

Rebekah Brooks har avgått som chef för News International, uppger bolaget, enligt AFP. - Jag kan bekräfta att hon har avgått. Jag kan bekräfta att ett internt meddelande just har gått ut till alla anställda inom News International, sade en taleskvinna för moderbolaget News Corp.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Macrons svar på protesterna: Mer humanistisk politik

Den franske presidenten presenterade en rad åtgärder som svar på protesterna från rörelsen Gula västarna.  Det rör sig bland annat om högre lägstapensioner, lägre skatt för medelklassen och det ska också bli lättare att kräva folkomröstningar..

SR - 2 timmar sedan

Vinnare och förlorare i EU-parlamentet

I morgon är det exakt en månad kvar till valet till EU-parlamentet, och partierna satsar stenhårt på att profilera sina kandidater. Men i själva verket finns det en stor samsyn och partierna – både till höger och till vänster – är överens i de allra flesta frågor..

SR - 3 timmar sedan

Bud från SAS-medlarna ligger på bordet

Konflikten mellan SAS och flygbolagets piloter har ännu inte nått en lösning. Nu ligger ett bud på bordet att ta ställning till i kväll. SAS räknar med att en strejk skulle drabba omkring 170 000 resenärer under helgen..

SR - 3 timmar sedan

Rädsla hos kristna och muslimer i Sri Lanka

I Sri Lanka fruktar man nu fler terrorattacker efter söndagens terrordåd, där 250 dödades av självmordsbombare. Både den kristna och muslimska minoriteten känner rädsla för att hämndaktioner ska dra igång en våldsspiral..

SR - 4 timmar sedan

Viktigt meddelande till allmänheten i Sävar, Västerbottens län

Det brinner på Sävar såg med kraftig rökutveckling. Räddningsledaren uppmanar alla i vindriktningen att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation..

SR - 4 timmar sedan

UD: Mellan 50 och 100 IS-barn har svensk koppling

UD tror att upp till hundra barn i Syriens IS-läger har koppling till Sverige. Nu jobbar man på identifiera vilka.  – Och sen att hitta säkra vägar ut, och det tar väldigt lång tid, säger Annika Söder, kabinettssekreterare på UD..

SR - 4 timmar sedan

Putilov nekas ackreditering till riksdagen

Egor Putilov får inte journalistackreditering till Riksdagen. Det har riksdagsförvaltningen nu bestämt. Enligt Säpo har Putilov haft kontakt med rysk underrättelsetjänst, uppger riksdagsdirektör Ingvar Matsson till Ekot..

SR - 4 timmar sedan

Dödssiffran på Sri Lanka skrivs ner

Myndigheter på Sri Lanka skriver ner dödstalet från söndagens terrordåd med över 100. Den nya officiella siffran är cirka 250 döda. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

SR - 6 timmar sedan

Joe Biden ställer upp i presidentvalet

Den förre detta vicepresidenten Joe Biden har nu utlyst sin kandidatur i presidentvalet 2020. I en film som han släppte på sociala medier tar han sikte på Donald Trump..

SR - 6 timmar sedan

Sjöstedt (V) hotar med misstroendevotum

Regeringen tillsätter i dag en utredning som bland annat ska föreslå utökade undantag från turordningsreglerna i LAS. Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt hotar med att partiet ska ställa sig bakom en misstroendeförklaring mot regeringen om utredningen leder till ett lagförslag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.