Aftonbladet > Nyheter

Friday, 19 April, 15:50

Aftonbladet - 17 jul 11 kl. 14:01

?De är så fulla av kärlek?Jenny Östergren och Niklas Strömstedt sa ja till varandra.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Östergren, Niklas Strömstedt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De är , fullaav , kärlek
SmålandsPosten - 10 jan 14 kl. 08:46

Kärlek i två fysiska akter

Morgan Alling har alltid varit en mycket akrobatisk aktör. När han nu tar sin självbiografi till scenen är den fysiska komiken därför en naturlig del av föreställning. Morgan Alling har aldrig gjort hemlighet av att han haft en jävlig barndom.

Sydsvenskan - 18 feb 15 kl. 01:00

Alexander Agrell: Pops Staples musik fylls med kärlek, förtröstan och tro på människans kraft

"Tappa inte bort det här!" sa Pops Staples entusiastiskt till dottern Mavis när hon spelade upp hans sista omgång inspelningar för honom. Det gjorde inte Mavis Staples.

Sydsvenskan - 06 feb 16 kl. 14:14

Möbel med lådor fulla av kärlek

Operabyrån heter en musikdramatisk möbel, i vars lådor förvaras kärlek till barockmusik och till kvinnliga musikskapare. Byråchefernas aktuella antikrunda lanserar två tonsättare från 16-1700-talen, italienska Antonia Bembo och franska Elisabeth Jacquet de la Guerre.Båda framstående kompositörer, båda bortglömda.

Barometern - 25 feb 17 kl. 17:20

Kärlek och värme hos hästfamiljen

Det mesta kretsar kring hästar och egna företaget för familjen Stålfors-Korsar. Dagarna är fulla av jobb, körningar och ­aktiviteter. Ändå finns det plats för en massa kärlek och öppna dörrar i deras liv..

Nyan - 14 feb 19 kl. 06:29

Bilder med kärlek i Nyans alla hjärtans-tävling

Många fina bilder, fulla av kärlek kom in till Nya Ålands alla hjärtans-tävling. Vinnaren är Ines Sundberg från Geta. Det avgjordes genom en dragning på Nya Ålands redaktion.

UNT - 25 okt 16 kl. 21:01

"Har dejtat för fulla muggar"

Daniel och Jennifer valde att gå skilda vägar i sista avsnittet av Tro, hopp och kärlek..

DN - 25 feb 17 kl. 17:00

Vid våra sinnens fulla bruk

Vår känsla för syn, smak och lukt skiljer oss från andra däggdjur och våra förfäder. Både färgseende och färgblindhet gav oss fördelar, och vår kärlek till socker, umami och stärkelse kan ha gjort oss till människor. Men konstgjord belysning, förorenad luft och ständig tillgång till söt mat kan både förstöra våra sinnen och göra oss sjuka och överviktiga..

Blekinge Läns tidning - 05 nov 18 kl. 21:00

Pontus, en kille med mycket fart

Tvåbarnsfamiljen Söderlund har funnit sig tillrätta i sitt hus i Stilleryd. Här är det sönerna Pontus och Eric som får föräldrarna Zandras och Andreas fulla kärlek. Det är barnen som helt förändrat vardagen för dem.

Sydsvenskan - 28 jan 16 kl. 04:00

Vardagens symfoni

Redan i den första dikten i Bob Hanssons första diktsamling från 1998 finns grannarna med. Där, i ”Heja världen!”, ska de bjussas på ”bakelser & blyghet”, diktjaget rusar runt som en annan Krakel Spektakel och grannarna ska dras med i den bubbliga men bräckliga tron på att riktig gemenskap faktiskt är möjlig.

SmålandsPosten - 09 dec 13 kl. 07:20

Sista växeln uteblir

Hur gör man för att låtar som spelats tusentals gånger inte ska gå på rutin och bli trötta? Hur många gånger har de spelat Pojkar, pojkar, pojkar? Eldkvarns konsert nådde inte upp till gåshudsnivå även om de höll godkänd nivå.

BT - 17 jan 14 kl. 15:10

Volvos ägare tillbakavisar rykten

Biltillverkaren Volvos kinesiske ägare Li Shufu tvivlar på företagets strategi, uppger källor i Volvo PV:s styrelse för Reuters. Det är alls sant säger Shufu i ett skriftligt uttalande till TT.Tidigare i dag hävdade Reuters källor att ordföranden Li Shufu anser att Volvos ledning bara möter hans vision om en större och lyxigare bil på halva vägen, och att de manipulerar Li för att slippa följa hans idéer.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.