SvD > Nyheter

Thursday, 25 April, 07:29

SvD - 17 jul 11 kl. 11:14

Hjälp oss att granska FacebookOm en vecka startar SvD.se granskningen Brottsplats: Facebook. Men redan idag kan du delta i diskussionen, tipsa och vara med och påverka granskningen genom att gå in på vår nystartade Facebook-sida..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Facebook, SvD, Brottsplats

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hjälposs att , granska, Facebook
Dagens PS - 23 nov 18 kl. 08:52

Soros efter angreppen: Granska Facebook!

Miljardären George Soros filantropiska välgörenhetsorganisation vill att kongressen granskar Facebook, skriver New York Post. Detta kommer efter att Facebook erkänt att man anlitat ett företag att utreda Soros sedan denna uttryckt sig negativt om den sociala mediajätten under Davos-mötet. Soros sade att Facebook var ett hot mot samhället vilket fick Facebook att reagera.

Dagens Media - 03 maj 17 kl. 13:55

Svenskt bolag får granska Facebook

Det Stockholmsbaserade bolaget Nepa får som första partner utanför USA tillåtelse att granska Facebooks information om reklam och kundvanor..

SvD - 17 jul 11 kl. 11:14

Häjp oss att granska Facebook

Om en vecka startar SvD.se:s granskning. Men redan idag kan du tipsa på vår nystartade Facebook-sida..

Resume - 24 jul 13 kl. 09:59

Datainspektionen vill granska Facebook


Efter NSA-avslöjandet, om hur amerikanska myndigheter övervakar Facebook och Youtube har flera privatpersoner hört av sig till Datainspektionen. Nu tar myndigheten hjälp av EU-kommissionen för att utreda frågan..

DN - 30 sep 11 kl. 14:27

Facebook ska granskas i EU

Irland har beslutat att Facebook ska utredas för hur företaget hanterar användarnas personuppgifter och beteenden på det sociala nätverket. Utredningen görs för EU:s samtliga medlemsstater. Även i USA överväger myndigheterna att granska Facebook..

Dagensanalys.se - 15 mar 17 kl. 12:16

Google och Facebook öppnar för 3:epartsmätningar – Svenska medier stänger dörren?

DEBATT: Från Peter Mackhé Chef KIA-index Den digitala marknadsföringen och reklamen i digitala kanaler fortsätter sin starka tillväxt och hälften av alla svenska medieinvesteringar kommer att vara digitala i år, Google och Facebook tar över hälften av dem. Det råder ingen tvekan om att de två stora amerikanska digitala drakarna tar över mediemarknaden och alla reklaminvesteringar världen över. Samtidigt är de ödmjuka och vill gärna bli granskade via 3:eparstsmätningar.

YLE - 12 jan 17 kl. 14:49

Efter den massiva kritiken: Facebook tar aktivare roll gällande journalistik och fejknyheter

Facebook har inlett samarbete med stora nyhetsorganisationer och erbjuder dem tjänster som förenklar publicering på Facebook. Samtidigt börjar Facebook granska fakta för att få styr på falska nyheter och desinformation som sprids på nätet. Hittills har Facebook hävdat att det som medium inte kan ses som ett traditionellt nyhetsbolag och att man därför inte tar samma ansvar för det som publiceras.

DN - 7 timmar sedan

Facebook räknar med mångmiljardböter – ändå stark kvartalsrapport

Facebook räknar med att få betala en straffavgift på 3–5 miljarder dollar (28–47 miljarder kronor) för brister i sitt integritetsskydd. Trots de potentiella rekordböterna slog företagets kvartalsrapport ändå förväntningarna, och aktien steg nästan 5 procent i efterhandeln..

Dagens PS - 02 okt 17 kl. 17:12

1.000 nya på Facebook ska granska annonser

Facebook tar i med hårdhandskarna efter ryska ”trollfabriker”. Facebook kommer att anställa totalt 1 000 personer som får i uppgift att granska annonser och därmed säkra att olika aktörer inte kan annonsera i anslutning till val. Sociala medie-giganten kommer också att investera i teknik för att förhindra att annonser når ut i tjänsten.

YLE - 25 jun 15 kl. 13:05

”Granska inte endast Sannfinländarna”

Den svenska granskande gruppen ”Inte Rasist Men …” som granskar Sverigedemokraterna skulle gärna se att någon granskar Sannfinländarna på ett liknande sätt i Finland. Ungdom mot rasism i Finland skulle hellre se att någon granskade rasismen överlag – inte endast Sannfinländarna. I onsdagens HBL efterlyser Oskar Schau från den granskande gruppen ”Inte Rasist Men …” att någon borde granska Sannfinländarna, nu då de sitter i regeringen.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.