SvD > Nyheter

Thursday, 18 April, 21:43

Liknande nyheter

Taggar: Vi leveri en , tidutan , visioner
BT - 31 mar 14 kl. 09:31

Alliansens visioner innebär ökade klyftor

Låt aldrig frågan om fattigdom debatteras i termer om relativ eller absolut fattigdom och dess legitimitet som mått, utan låt den för alltid handla om de människor som lever i fattigdom. Så avslutade vi socialdemokrater den debattartikel som Jan Ericson (M) svarade på.
Jan Ericson förklarar återigen att relativ fattigdom inte är något problem, utan att det endast är människor i absolut fattigdom som har det svårt.

Uppsalanyheter.se - 07 nov 18 kl. 03:41

Lucas Fjällrud en musiker med stora visioner

Lucas Fjällrud, eller Lucas Fredrik som han använder som sitt artistnamn, är en 20-årig Uppsalamusiker med stora visioner. Han inte bara har visioner utan genomför dem också. För en dryg vecka sedan spelade han in musikvideos ute i snö och kyla tillsammans med en grupp musiker.

Nerikes Allehanda - 02 feb 14 kl. 05:19

”Europa behöver visioner”

Hon är präst till yrket. Hon ger pengar till tiggare. Och sedan 2009 är Cecilia Wikström ledamot i EU-parlamentet.

YLE - 29 jan 17 kl. 14:01

Färska visioner för Nordkalks byggnader

En drös färska visioner för Nordkalks gamla byggnader i Pargas presenterades under ett möte i stadshuset på veckoslutet. I Pargas har man de senaste dagarna funderat på vad som ska hända med Nordkalks fastigheter som för tillfället står tomma eller är i behov av renovering. Det handlar om fastigheter i Pajbacka, Granbacka, Malmnäs strand och om Manegen.

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 06:16

Mer visioner än konkreta visioner

Foto: BERTIL ERICSON
EU:s pengar används inte på bästa sätt. Jordbrukssubventioner och regionala stöd präglas av omfattande slöseri. Det skriver Leif Svensson och Nima Sanandaji.

BT - 27 jun 14 kl. 00:30

Tid att visa vilja, Fredrik Reinfeldt

Statsministern och Alliansen måste gå in i valrörelsestämning. Väljarna har fått ett viktigt besked om Alliansregeringens mål inför en tredje mandatperiod. Statsminister Fredrik Reinfeldt summerade i en DN-intervju den ekonomiska politiken med att ”det är vår uppgift att rusta Sverige för nästa långkonjunktur och finanskris”.

BT - 27 aug 14 kl. 08:43

Visioner för Borås saknas

Valet närmar sig. Tog mig tid för att besöka valstugorna i hopp om att finna svar på mina funderingar, vad vill ”de” med vår stad. Besökte samtliga stugor och frågade: vad har ni för visioner med Borås?

YA - 27 sep 14 kl. 03:55

SD lever på nostalgin

Just nu är det många som försöker förstå hur Sverigedemokraterna kunde bli så stora i riksdagsvalet.
Borde de andra partierna gått på ännu hårdare mot rasismen? Borde de kanske ha tagit upp invandringen och fokuserat mer på de problem som av vissa anses komma från den?

Nyan - 04 mar 15 kl. 08:00

Nya visioner för sjöfartsstaden

I dag får vi veta vad man kan och bör göra för att stärka sjöfartens ställning i Mariehamn då stadens sjöfartspolitiska kommitté presenterar sin slutrapport. Kommittén har i tre års tid granskat förutsättningarna för en livskraftig sjöfartsnäring utgående från både rederi- och turismaspekter. Man har grunnat på allt från hur man skall locka i land fler kryssningsresenärer till hur hamnen kan göras mer inbjudande.

YLE - 09 mar 16 kl. 11:16

Jouni Piippo: "Lappträsk erbjuder bättre möjligheter för mina visioner"

Orsakerna till att Jouni Piippo slutar som rektor för Lovisanejdens högstadium efter bara knappt två års anställning är många. Piippo valdes av kommunstyrelsen till ny bildningsdirektör i Lappträsk på måndag kväll. Totalt 14 personer sökte tjänsten.

YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:52

Skola straffas – snokade i elevens mobiltelefon

Biträdande rektorn sa åt en elev att låsa upp sin telefon och gick sedan igenom innehållet. Agerandet har fått Barn- och elevombudet (BEO) att kräva skolan i Halmstad på 10 000 kronor i skadestånd till eleven för kränkande behandling..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:41

Svenskt Dream Team ska bryta VM-trend

Rekordmånga NHL-spelare finns med och det svenska VM-laget stämplas som något av ett Dream Team. Men faktum är att mängden NHL-spelare och framgångar inte går hand i hand. – Vi får se till att bryta den trenden, säger backstjärnan Victor Hedman..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:39

May sågas för ”hybrid av Nixon och Cersei Lannister”

Ett starkt och stabilt ledarskap har varit Theresa Mays mantra inför nyvalet i juni. Men på onsdagen anklagade hon plötsligt Bryssel för att försöka påverka valresultatet. ”Instabilt”, säger kritikerna, ”magnifikt” säger hennes anhängare..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:15

Hockeyns bästa tid är nu – och VM hetare än på länge

Finalserien mellan HV71 och Brynäs var propaganda för sporten. Samtidigt tillbringas de ljusa nätterna med fördel framför tv:n, där det bjuds högklassig dramatik i Stanley Cup-slutspelet. Och nu börjar VM.

SvD - 04 maj 17 kl. 16:05

Sopor och nöjen – Le Pens vapen i norr

Klyftan är djup mellan stad och landsbygd i ett splittrat franskt presidentval. Där misstron och arbetslösheten härskar försöker Marine Le Pen samla stöd – med hjälp av bättre sophämtning och nöjesliv..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:49

Hetaste NHL-profilerna i ishockey-VM

Här finns World Cup-vinnare som Matt Duchene, framtidsnamn som Jack Eichel och poängsprutor som Nikita Kutjerov. Ishockey-VM innehåller en rad NHL-profiler. Den största av dem alla är dock svensk – Victor Hedman är VM-turneringens största profil i TT:s rankning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:51

Neymar upp i rätten – misstänks för bedrägeri

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar misstänks för bedrägeri och korruption och ska infinna sig i rätten, meddelar spansk domstol..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:46

Grönborg mörkar premiärlaget

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg väljer att mörka sitt lag till VM-premiären mot Ryssland. Hur många platser han lämnar öppna i VM-truppen återstår att se. – Det får ni se i kväll, sade han efter torsdagens träning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:40

Hur stort tålamod har regeringen med postchefen?

Postnords vd Håkan Ericsson lyckas med konststycket att skjuta förtroendet för bolaget ytterligare i sank. Kunder, anställda och ägarna – skattebetalarna – har fått nog sedan länge. Måttet borde snart vara rågat även på politisk nivå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.