Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 21 April, 19:06

Aftonbladet - 17 jul 11 kl. 12:45

Jättekampanj mot knarketRekordmånga unga använder marijuana - nu satsar regeringen 50 miljoner kr mot missbruketPolisen: 12-åringar röker i parkerna.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jättekampanjmot , knarket
Nyheter 24 - 11 maj 12 kl. 20:25

I helgen ska 300 svenska krogar "ge knarket fingret"


Kampanjen "Ge knarket fingret" är en del av projektet Krogar mot knark.
? Det är viktigt att krogarna blir väl rustade och tar ansvar för att försvåra och minska användandet av narkotika, säger Robert Lindgren på poliens tillsynsgrupp.

Nyheter 24 - 08 feb 11 kl. 16:29

Clinton: Droglegalisering omöjlig - knarket för dyrt


USA:s utrikesminister Hillary Clinton avvisar en legalisering av narkotika under ett besök i Mexiko. Anledningen: Droger är för dyra. WASHINGTON/MEXICO CITY.

Hela Gotland - 21 sep 11 kl. 04:00

Knarket styr hans liv

Andreas Olofsson, 35 år, har missbrukat narkotika sen 13-årsåldern.Knarket har styrt och dominerat hans liv.Men nu vill han bli ren.

Hela Gotland - 06 dec 11 kl. 04:00

Tar krafttag mot knarket

Knarket bland unga på Gotland ökar.Samtidigt blir attityden mot droger alltmer liberal. Nu satsar Region Gotland på en informationskampanj.

BT - 01 feb 12 kl. 07:15

Oklart hur knarket ska bekämpas

Förra våren upplöstes gatulangningsgruppen i Borås och polisledningen har ännu inte bestämt hur man ska arbeta mot narkotika i framtiden.
? Men det är inte så att allt ligger nere, säger enhetschefen Thomas Winberg.

SVT - 27 apr 12 kl. 19:27

Brevlåda för knarket

Brevlåda för knarket.

Helsingborgs Dagblad - 10 maj 12 kl. 15:16

Smens baglomma ger knarket fingret

I helgen startar krogkampanjen Ge knarket fingret. Det måste kännas konstigt när många DJ:s spelar artister som gillar att röka en spliff eller dra en lina och som i vissa fall till och med uppmanar till det. Hur som helst.

Expressen - 22 mar 13 kl. 16:00

Därför är knarket tillbaka på Plattan

Radiodokumentären "Narkotikalandet" har startat en het debatt om knarket i Stockholm. Enligt polisen har tillgången på heroin ökat och priserna dumpats. Andra avfärdar uppgifterna och menar att det är skrämselpropaganda för att få ökade anslag..

Nya Wermlands Tidningen - 20 maj 13 kl. 21:51

Krogarna vill få bort knarket

Förra året fick knarket fingret i en kampanj. Nu fortsätter ett gäng Karlstadskrogar kampen mot narkotika. ?

P3 - 20 jan 14 kl. 05:30

Ny gatutidning hjälper missbrukare betala för knarket

I Köpenhamn får drogmissbrukare hjälp att betala för knarket genom att sälja gatutidningen "Illegal" som handlar om droger. På så sätt håller de sig borta från kriminalitet, säger tidningens grundare. Han vill väcka en debatt om den danska drogpolitiken..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tyckte knarket var för dåligt – gick till polisen för att anmäla säljaren

Polisen i Växjö la idag ut en status på deras Facebook där de beskriver hur en man kom in på polisstationen för att göra en anmälan. Mannen tyckte att knarket som han hade köpt var för dåligt, och därför ville han anmäla den som sålt det till honom. I sista stund lyckades dock mannen ge sig av innan han blev gripen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.