Nyhetskanalen > Nyheter

Monday, 22 April, 17:57

Nyhetskanalen - 17 jul 11 kl. 11:38

33-åring häktad för HisingenmordDen 33-årige man som sitter anhållen misstänkt för mord alternativt dråp på en kvinna på Hisingen tidigare i veckan har häktats, på sannolika skäl misstänkt för mord, skriver aftonbladet.se. Det är den starkare misstankegraden.

.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Hisingenmord, Hisingen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 33-åring, häktadför , Hisingenmord
Kristianstadsbladet - 22 aug 13 kl. 07:41

16-åring häktad för mordbrand


En 16-årig pojke har häktats misstänkt för mordbrand. Det var i slutet av juli som en villa i Hörby totalförstördes av en brand, skriver Skånskan.Sedan tidigare sitter en 20-åring häktad för samma brott.

UNT - 22 aug 13 kl. 07:41

16-åring häktad för mordbrand

En 16-årig pojke har häktats misstänkt för mordbrand. Det var i slutet av juli som en villa i centrala Hörby totalförstördes av en brand, skriver Skånskan. Tidigare sitter en 20-åring häktad för samma brott.

Helsingborgs Dagblad - 22 aug 13 kl. 07:44

16-åring häktad för mordbrand

En 16-årig pojke har häktats misstänkt för mordbrand. Det var i slutet av juli som en villa i Hörby totalförstördes av en brand, skriver Skånskan. Sedan tidigare sitter en 20-åring häktad för samma brott.

BT - 22 aug 13 kl. 07:43

16-åring häktad för mordbrand

En 16-årig pojke har häktats misstänkt för mordbrand. Det var i slutet av juli som en villa i Hörby totalförstördes av en brand, skriver Skånskan. Sedan tidigare sitter en 20-åring häktad för samma brott.

Expressen - 05 jan 15 kl. 20:29

51-åring häktad för dråp efter trafikbråk

Den 21-årige mannen dog efter sina svåra knivskador. – Rätt som det var sjönk han ner på gatan och det bara forsade blod. Det var en hemsk syn, berättade ett vittne som såg händelsen, tidigare för Expressen.

Kristianstadsbladet - 02 nov 12 kl. 12:44

41-åring häktad för Hammarrånet

Kristianstads tingsrätt häktade på fredagen en fjärde person för det brutala rånet i Hammar. Det är en 41-åring som varit häktad i sin utevaro och internationellt efterlyst, som förra veckan greps av schweizisk polis.
Det innebär att den pågående rättegången växer.

Västerbottens Folkblad - 30 jan 13 kl. 12:13

22-åring omhäktad för Umedalsskotten

Den 22-åring som var häktad misstänkt för inlblandning i Umedalsskotten omhäktades på tisdagen. 22-åringen var först häktad som skäligen misstänkt för medhjälp till försök till [...].

Kristianstadsbladet - 13 aug 13 kl. 08:30

17-åring omhäktad för mordförsöket på Bataljonsvägen

På måndagen omhäktades en 17-åring som misstänks för mordförsök efter skottlossningen på Bataljonsvägen tidigare i sommar.
Förundersökningen är inte klar och tingsrätten anser att det finns synnerliga skäl för att den misstänkte 17-åringen ska vara fortsatt häktad.17-åringen är frihetsberövad sedan en dryg månad.

Trelleborgs Allehanda - 14 maj 14 kl. 06:30

41-åring häktad för knarksmuggling

En 41-åring, som redan är häktad för grovt narkotikabrott i Kristianstad, misstänks nu även för grov narkotikasmuggling i Trelleborg.
41-åringen har suttit häktad sedan mitten av mars misstänkt för grovt narkotikabrott efter att narkotika hittats på en adress i Kristianstad.Hur stor mängd narkotika och vilken sorts narkotika det rör sig om vill vice chefsåklagare Eva Norberg inte svara på i nuläget.

Kristianstadsbladet - 01 aug 14 kl. 06:30

19-åring häktad för grov mordbrand

En 19-åring har häktats för grov mordbrand. Mannen erkänner att det var han som satte fyr på kyrkans fikavagn i Knislinge.
Det var natten till onsdagen den 25 juni som kyrkans fikavagn, som var parkerad vid Coop Konsum i Knislinge, sattes i brand.

Alingsås tidning - 21 apr 18 kl. 05:30

52-åring omhäktad efter dödsmisshandel

Den man som misstänks för dödsmisshandeln under påskhelgens har omhäktats. Mannen är misstänkt för synnerligen grov misshandel och grovt vållande till annans död. Det var på långfredagen som en man misshandlades så svårt i en lägenhet på Östlyckan att han senare avled.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.