Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 21 April, 05:25

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 11 kl. 11:41

"En fantastisk karneval"Dagen efter 2011 rs upplaga av Landskronakarnevalen r projektledaren Olle Larsson nstan lyrisk och kallar den fantastisk med eftertryck i rsten. Ocks polis och rddningstjnst r njda med de tre dagarna..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En fantastisk, karneval
Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 07:30

"Lagledaren utesluts från karneval"

Skattjakt och karneval närmar sig och för att stävja fylleri utesluter studentkommittén lagledaren från lag som inte sköter sig.
Inför årets skattjakt och karneval har studentkommittén träffat polisen, rektorer och fältgruppen varannan månad för att stämma av med dem vad som gäller och vad som gjorts.Vid årets skattjakt och karneval måste ordningsvakter och sjukvårdare hyras in, något deltagarna bekostar.

Uppsalanyheter.se - 25 maj 14 kl. 04:44

Tropiskt när Kulturernas karneval startade

Uppsala visade upp sig från sin allra bästa sida när Kulturernas karneval startade med karnevalståget genom centrala Uppsala på lördagen.Uppsala visade upp sig från sin allra bästa sida när Kulturernas karneval startade med karnevalståget genom centrala Uppsala på lördagen.   Det var välfyllda gator och torg när Kulturernas karneval startade med karnevalståg från slottsbacken och ner runt centrala staden.

YLE - 31 maj 17 kl. 10:42

Förbundspennan: De hundra engagemangens karneval

Elever och lärare, utan Er skulle den inte finnas, den Stafettkarneval som år efter år smattrar igång och smittar av sig i glädjefnatt hos alla inblandade. Tack för att ni finns, och för att ni gör arbetet med skolidrott på svenska meningsfullt. I år smattrade karnevalen igång med ett dagsfyrverkeri som hette duga, där färgglada rökpelare i karnevalens alla olika färger knappt hann skingras innan det var full action på löparbanorna i Alberga.

Skånskan - 21 maj 18 kl. 14:59

Stjärnspäckat artistuppbåd på årets karneval

LANDSKRONA Stjärnartisterna står i kö för att få uppträda på Landskronakarnevalen i år.Sedan tidigare har Arvingarna, Danne Stråhed, General Knas, Labyrint, Lamix, Louise Hoffsten, Robin Paulsson, Sanna Hansson & The Swatchman och Shirin gett tummen upp för festen i sommar. I dagarna blev det också klart att Linnea Henriksson, Gunhild Carling och Kapell Magnell sluter upp.

BT - 26 aug 11 kl. 14:30

BILDEXTRA: Karneval i Dalsjöfors

Det var fest i Dalsjöfors i dag. 1 300 elever från nio skolor i och kring Dalsjöfors samlades till stor karneval för att fira skolstarten. Förra hösten var första gången skolstarten startade med en sprakande karneval.

BT - 11 sep 13 kl. 15:43

Queer karneval på Hisingen

En hyllning till queers, homosexuella och trassexuella. I går förvandlades Esperantoplatsen i Göteborg till en queer offentlig klubb med rörelseperformance och tal. Exclude me in, en karneval med lesbiska referenser och queerfeministiska perspektiv, lockade ett hundratal personer till dans och fest.

Uppsalanyheter.se - 25 maj 14 kl. 03:23

Bildsvep 1 - Kulturernas karneval

Uppsalanyheters Morgan Jansson var ute i vimlet under Kulturernas karneval och bjuder här på ett bildsvep från karnevalståget.Uppsalanyheters Morgan Jansson var ute i vimlet under Kulturernas karneval och bjuder här på ett bildsvep från karnevalståget.                               Alla foton: Morgan Jansson  .

Uppsalanyheter.se - 25 maj 14 kl. 03:27

Bildsvep 2 - Kulturernas karneval

Uppsalanyheters Magnus Malm var ute i vimlet under Kulturernas karneval och bjuder här på ett bildsvep från karnevalståget.Uppsalanyheters Magnus Malm var ute i vimlet under Kulturernas karneval och bjuder här på ett bildsvep från karnevalståget.                         Alla foton: Magnus Malm  .

Uppsalanyheter.se - 25 maj 14 kl. 04:01

Bildsvep 3 - Kulturernas karneval

Uppsalanyheters Peter Bohlin var ute i vimlet under Kulturernas karneval och bjuder här på ett bildsvep från karnevalståget.Uppsalanyheters Peter Bohlin var ute i vimlet under Kulturernas karneval och bjuder här på ett bildsvep från karnevalståget.                               Alla foton: Peter Bohlin      .

Uppsalanyheter.se - 20 maj 17 kl. 19:03

Bildsvep: Kulturernas karneval 2017

Uppsalanyheters fotograf Fredrik Bolander bjuder på ett bildsvep från den första av två dagar på Kulturernas Karneval i Uppsala.Uppsalanyheters fotograf Fredrik Bolander bjuder på ett bildsvep från den första av två dagar på Kulturernas Karneval i Uppsala.                                                               Alla foton: Fredrik Bolander      .

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ny modell halverade matsvinnet

Göteborgs stad har på två år halverat sitt matsvinn. Nu vill Livsmedelsverket sprida stadens lyckade arbetsmetoder till kök i hela landet, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Nyckeln till framgång är enligt Livsmedelsverket menyplanering, att mäta exakt va.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Anlade hus till havs – kan få dödsstraff

En amerikansk medborgare och hans thailändska flickvän hade en tanke om att bo i ett flytande hus ute till havs utanför Thailands kust. Det gillade inte myndigheterna i landet och paret riskerar nu att dömas till döden. Paret, som nu eftersöks att polis.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Tripolis flygplats stängd

Raket- och artillerield samt ett flertal explosioner har under tidiga natten mot söndag hörts i Libyens huvudstad Tripoli. Strider mellan regeringstrupper och krigsherren Khalifa Haftars Libyens nationella armé pågick under hela lördagen. Vid midnatt st.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Torsken har ingen röst. Ge den en i EU.

Skyll inte på sälen. Följ en tuffare fiskepolitik i EU..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Ledare för amerikanskt garde gripen

USA:s federala polis FBI har gripit en medlem i ett beväpnat medborgargarde i New Mexiko. Den 69-årige mannen säger sig vara ledare för en grupp frivilliga som sedan februari bevakar gränsen mot Mexiko och egenmäktigt frihetsberövar migranter som försök.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Urspårade tåget var radiostyrt

Nu förbereds bärgning av loket till det godståg som riskerade att rasa ner på omkringliggande bostadshus efter en olycka i Ånge på långfredagen. Vid olyckstillfället kördes loket med radiostyrning, vilket innebär att föraren kan befinna sig vid sidan av.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Två skottskadade i Helsingborg

Två personer har förts till sjukhus med skottskador, uppger polisen för Helsingborgs Dagblad. Polisen fick larmet strax efter midnatt. Enligt tidningen är ett område i Fredriksdal i Helsingborg avspärrat och polisen finns på plats med flera patruller.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Politikers fientlighet hotar pressfrihet.

Inte heller svenska makthavare är alltid så förtjusta i pressfrihet..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Nya samtal om maktskifte i Sudan

Det styrande militärrådet i Sudan har kommit överens med den stora proteströrelsen i landet om att fortsätta förhandla om en övergång till civilt styre. – Vi har enats om att försöka nå en lösning som båda sidor är nöjda med, så att ett fredligt maktöve.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Två skadade vid skottlossning på Fredriksdal

Under natten till påskdagen skedde en skottlossning på Fredriksdal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.