Opinionen.se > Opinion

Thursday, 25 April, 23:24

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Hårda strider om libysk hamnstad
Häftiga strider rasade på lördagen utanför den libyska hamnstaden Brega. Tio rebeller dödades och 172 skadades när de gick på offensiv mot trupper lojala mot Khadaffi, uppger Reuters. Bregas oljeresurser har gjort staden extra värdefull för båda sidor i konflikten..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Brega, Khadaffi, Reuters

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hårda, striderom , libysk, hamnstad
BT - 19 jul 12 kl. 15:00

Fortsatt hårda strider i Damaskus

Hårda strider fortsätter att rasa i Damaskus, enligt boende i staden. Många har dödats eller skadats antingen i strider mellan regimen och rebeller eller av granateld från regeringsstyrkor, enligt uppgift från oppositionella till TT. ?

BT - 20 sep 13 kl. 14:01

Hårda strider i Nigerias huvudstad

Hårda strider rasade på fredagen mellan säkerhetsstyrkor i Nigeria och den islamistiska militanta rörelsen Boko Haram nära ett bostadsområde för parlamentsledamöter i huvudstaden Abuja. Sammandrabbningarna bröt ut sedan säkerhetsstyrkor fått tips om en vapengömma i Abuja av en gripen Boko Haram-medlem."Intensiv beskjutning började när styrkan höll på att gräva efter vapen", uppgav Nigerias underrättelsetjänst i ett uttalande.

Kristianstadsbladet - 20 sep 13 kl. 13:58

Hårda strider i Nigerias huvudstad


Hårda strider rasade på fredagen mellan säkerhetsstyrkor i Nigeria och den islamistiska militanta rörelsen Boko Haram nära ett bostadsområde för parlamentsledamöter i huvudstaden Abuja.Sammandrabbningarna bröt ut sedan säkerhetsstyrkor fått tips om en vapengömma i Abuja av en gripen Boko Haram-medlem."Intensiv beskjutning började när styrkan höll på att gräva efter vapen", uppgav Nigerias underrättelsetjänst i ett uttalande.

Kristianstadsbladet - 19 jun 14 kl. 10:35

Hårda strider i östra Ukraina


Hårda strider utkämpas mellan ukrainsk militär och proryska rebeller i östra Ukraina, uppger ukrainska militärkällor.Enligt uppgifter ska båda sidor ha satt in stridsvagnar, men uppgifterna har inte kunnat bekräftas.Striderna bröt ut på morgonen nära staden Krasnij Lyman som hållits av regeringsstyrkor sedan i början av juni, och inträffar en dag efter det att Ukrainas president Petro Porosjenko lovade att ett tillfälligt ensidigt eldupphör snart ska utfärdas för att ge separatisterna ett tillfälle att lägga ned vapnen.

BT - 19 jun 14 kl. 10:35

Hårda strider i östra Ukraina

Hårda strider utkämpas mellan ukrainsk militär och proryska rebeller i östra Ukraina, uppger ukrainska militärkällor. Enligt uppgifter ska båda sidor ha satt in stridsvagnar, men uppgifterna har inte kunnat bekräftas.Striderna bröt ut på morgonen nära staden Krasnij Lyman som hållits av regeringsstyrkor sedan i början av juni, och inträffar en dag efter det att Ukrainas president Petro Porosjenko lovade att ett tillfälligt ensidigt eldupphör snart ska utfärdas för att ge separatisterna ett tillfälle att lägga ned vapnen.

BT - 29 jul 14 kl. 17:34

Fler offer i hårda strider i Ukraina

Hårda strider utkämpas i östra Ukraina. Fler döda rapporteras dagligen och många av dem är civila. - Fienden satsar allt de har i striden för att lyckas omringa DNR, sade den militära rebelledaren Igor Strelkov på måndagen, uppger Reuters, och hänvisade till den självutropade "Folkrepubliken Donetsk".

SR - 24 feb 15 kl. 19:10

Kidnappade assyrier i Syrien - gerilla i nya hårda strider mot IS

Hårda strider pågår i ett område i nordöstra Syrien där närmare 100 assyrier kidnappats av jihadistgruppen IS. Kurdisk och assyrisk gerilla strider tillsammans mot IS för att rädda de tillfångatagna personerna..

SvD - 03 apr 15 kl. 20:38

Hårda strider i Aden

Under de senaste två veckornas strider i Jemen har runt 520 människor dödats och nästan 1 700 skadats, säger Valerie Amos, FN:s chef för humanitära frågor. Hårda strider har de senaste dagarna rasat i kuststaden Aden och vid presidentpalatset..

BT - 07 jun 12 kl. 21:18

Hårda strider om jemenitisk stad

Jemens armé var på torsdagen inblandad i hårda strider med militanta islamister nära staden Jaar. Under en månadslång offensiv har militären försökt återta kontrollen över städer som intagits av stridande islamister.
Minst 20 stridande islamister från Ansar al-Sharia, en gren av al-Qaida, dödades, uppgav invånare.

Nyhetskanalen - 20 jul 12 kl. 11:41

Hårda strider och syrisk massflykt

Den syriska regimen har under fredagen stormat områden i huvudstaden som tidigare kontrollerats av rebeller. Rebellerna har tvingats tillbaka efter tung beskjutning från regimstyrkor, uppger aktivister. Även i den näst största staden Aleppo rasar hårda strider.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Hårda strider på Aleppos gator

Hårda strider pågick på lördagen i Syriens största stad Aleppo. Regeringsstyrkor gick tidigt på morgonen in i staden med stridsvagnar som understöddes av helikoptrar. Flera områden som kontrolleras av rebeller besköts samtidigt med artilleri.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.