DalaDemokraten > Nyheter

Friday, 19 April, 07:42

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Spjärnade emotEn man greps i samband med en fest vid Dalstugan natten till söndagen..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Dalstugan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spjärnade, emot
ÖstersundsPosten - 04 jul 17 kl. 10:32

Försökte ta sig in på krogen med annans leg – spjärnade sedan emot när han skulle avvisas

En yngling i övre tonåren har dömts till böter efter att han försökt ta sig in på en krog i Åre med en annan persons legitimation. När han sedan skulle avvisas från platsen krängde han med kroppen och spjärnade emot och han döms därför till böter..

Länstidningen i Jämtland - 04 jul 17 kl. 10:32

Försökte ta sig in på krogen med annans leg – spjärnade sedan emot när han skulle avvisas

En yngling i övre tonåren har dömts till böter efter att han försökt ta sig in på en krog i Åre med en annan persons legitimation. När han sedan skulle avvisas från platsen krängde han med kroppen och spjärnade emot och han döms därför till böter..

GöteborgsPosten - 28 jun 12 kl. 20:38

Merkel spjärnar emot

EU:s ledare är fortsatt oeniga om hur eurokrisen skall lösas. Tysklands Angela Merkel säger hårdnackat nej till euroobligationer och till många kortsiktiga lösningar för att minska räntetrycket på Spanien och Italien..

GöteborgsPosten - 28 jun 12 kl. 20:38

Angela Merkel spjärnar emot

EU:s ledare är fortsatt oeniga om hur eurokrisen skall lösas. Tysklands Angela Merkel säger hårdnackat nej till euroobligationer och till många kortsiktiga lösningar för att minska räntetrycket på Spanien och Italien..

DI - 26 nov 14 kl. 14:44

Börsen: Kinnevik spjärnar emot nedgång

Den inledande uppgången på onsdagen förbyttes under eftermiddagen till en nedgång. Stockholmsbörsen utvecklades således lite svagare än sina kollegor nere på kontinenten..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Glavaborna spjärnar emot

Förslaget att stänga en avdelning på äldreboendet Lövåsen har blivit ett stort samtalsämne i Glava. Protestlistor har legat ute och vid ett möte som hölls med anhöriga i tisdags kväll hördes många kritiska röster..

DI - 15 jun 15 kl. 10:47

Stockholmsbörsen: H&M spjärnar emot

Stockholmsbörsen öppnade nedåt i linje med de ledande Europabörserna när veckans handel inleddes. Söndagskvällens förhandlingar mellan Grekland och långivarna avbröts tvärt på grund av för stora åsiktsskillnader och hoppet står nu till torsdagens eurogruppmöte..

DI - 13 aug 15 kl. 14:19

Råvaror: Minushandel men Brent spjärnar emot

En allt starkare dollar höll tillbaka priserna på råvaror som noterades på minus under torsdagseftermiddagen, undantaget var Brentoljan som höll sig strax ovan nollstrecket..

DI - 19 aug 15 kl. 12:32

Råvaror: Guldet spjärnar emot svajig marknad

Vid lunchtid på onsdagen var utvecklingen lite blandad på råvarumarknaden, men jämfört med morgonens handel syntes en liten förstärkning..

DalaDemokraten - 13 jan 16 kl. 17:37

Spjänade emot när polis skulle gripa

Det var i mitten av augusti förra året som en man ska ha varit narkotikapåverkad i centrala Borlänge och även gjort motstånd när polisen kommit till platsen. Därför har nu en stämningsansökan skickats in till Falu tingsrätt då mannen nu åtalas misstänkt för både våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd men också för ringa narkotikabrott. Polisen ska även ha hittat narkotika på mannen, som erkänt att han haft och brukat droger vid tillfället.

Barometern - 25 mar 17 kl. 07:01

Spjärna emot hotellet också

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.