Expressen > Ekonomi

Friday, 26 April, 05:03

Expressen - 17 jul 11 kl. 10:48

Semester - då surfar vi ännu merSTOCKHOLM. Semester innebär kanske avkoppling men inte nedkoppling. Telias senaste surfindex visar att svenskarnas surfande ökade med 1,1 procent de senaste veckorna. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Semester, , surfarvi , ännu, mer
YLE - 05 feb 17 kl. 12:02

Snart kan dagiset bötfälla dig om du inte meddelar om semester

Föräldrar slarvar med att meddela daghemmen om sina semesterplaner framför allt på sommaren, trots att de har reserverat en daghemsplats för sina barn. Värst är situationen i Helsingfors där nästan 40 procent av barnen, trots en reserverad plats, inte dyker upp på daghemmen i juli. I hela regionen handlar det i runda tal om långt över 2000 barn.

Cornucopia - 24 jun 14 kl. 13:45

Vilka veckor har du semester i sommar?

Som ni märkt har bloggen gått i sommarlunket, dvs något färre inlägg per dag, ännu mindre seriös än normalt (modeblogg!). Så det kan vara på sin plats att stämma av när ni, kära läsare, faktiskt har semester.

Cornucopia - 10 jul 16 kl. 11:04

Bloggläsarnas semester 2016

Ute regnar det förstås, men många bloggläsare har ännu inte börjat sin semester, vilket verkar vara en korrekt väderanalys. Nedan har ni resultaten från tidigare undersökning om semesterveckor för de kära bloggläsarna i år.
Bloggläsarnas semester 2016Ser att andelen som tar ut semester råkar peaka samma vecka som Stjärndamm släpps, dvs vecka 30 den 25:e - 31:a juli.

Cornucopia - 26 jun 15 kl. 17:32

Fredagsmys: Semester!?

Dags för lite riktigt äkta fredagsmüs igen. Många av er har redan däckat i soffan, utmattade efter en hel termin av jobb, jobb, jobb och bara jobb. Men nu, nu är det semester (för er - jag tar aldrig semester och har inte gjort det sedan 2006)!

YLE - 26 jul 17 kl. 07:44

"En psykpatient har aldrig semester från sin sjukdom"

För den som har psykiska problem kan sommaren vara en extra tung tid. I juli när vårdenheterna är stängda och terapeuterna på semester är det svårare än vanligt att få hjälp. Pamela Kinnunen i Karis är en av dem som känner sig otrygg på sommaren när psykvård är svårare att få.

E24 - 09 jun 11 kl. 13:45

Slipp chockräkning efter din semester

Mobilräkningen kan bli dyrare än hela semesterresan om du surfar med din smartphone när du är utanför EU. Så gör du för att slippa chochräkningen..

Aftonbladet - 01 mar 12 kl. 19:59

Så nätsurfar du billigast på din semester

Här är de dyraste och billigaste abonnemangen när du surfar på din telefon utomlands?Kan skilja flera hundra kronor.?.

DN - 27 jun 17 kl. 11:05

Så surfar du utomlands med mobilen — utan att åka på extra kostnader

Nu kan du surfa med mobilen när du är på semester i Europa utan att betala extra. Men akta dig — det finns fallgropar. Och på sikt är det du som får betala..

Jmini.se - 10 jul 17 kl. 15:49

Så surfar svenskarna under semestern

Tre av tio svarar att de inte kan vara utan social media, till exempel Facebook, under sin semester. Av de yngre (18-29 år) är det en majoritet på 52 procent som svarar att de inte kan vara utan social media. Undersökningen har utförts av Novus p.....

HBL - 08 jul 14 kl. 05:36

"Semester är att få åka snowboard"

Knäet är opererat och dagarna fylls av träning, både på gymmet och på cykeln. Enni Rukajärvi har också tillstånd att hoppa upp på skateboarden, bara hon inte faller. I juli väntar nästa åk på snö.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 11 apr 13 kl. 09:04

Banker säljer vidare kundinformation

Har du nekats bolån av din bank? Då kan det vara så att de har sålt din information vidare till ett mindre låneinstitut där du kommer att få dubbelt så hög ränta, avslöjar Svenska Dagbladet. Efter tidningens avslöjande säger dock både SBAB och SEB upp avtalen med låneinstitutet Bluestep.

Expressen - 30 apr 13 kl. 18:47

Cyperns parlament godkände nödlån

NICOSIA. Det cypriotiska parlamentet godkände på tisdagen, med knapp marginal, den kontroversiella överenskommelsen om nödlån från EU och Internationella valutafonden (IMF)..

Expressen - 28 maj 13 kl. 17:42

Northland på väg att klara sig ur krisen

Det akuta konkurshotet är undanröjt för krisdrabbade gruvbolaget Northland Resources, anser bolagets rekonstruktör advokat Lars Söderqvist..

Expressen - 12 okt 13 kl. 14:15

Regeringen föreslår nya regler för boränta

Regeringen vill ha nya regler om att i förtid lösa bolån med bunden ränta. På så sätt kan kunderna spara tiotusentals kronor. Förslaget presenteras på Dagens Nyheters debattsida av justitieminister Beatrice Ask (M) och finansmarknadsminister Peter Norman (M)..

Expressen - 13 okt 13 kl. 13:13

Ekonomisk vinter efter den arabiska våren

STOCKHOLM. Den fortsatta politiska oron efter Tunisien och Egyptens revolutioner slår mot ekonomin i de båda länderna. Svenska företag märker av problemen genom minskad export..

Expressen - 29 apr 13 kl. 17:58

Åklagare får inte se Telia-utfrågningar

STOCKHOLM. Telia Sonera har lovat att samarbeta med åklagarna i utredningen om företagets affärer i Uzbekistan. Men utfrågningar med brottsmisstänkta personer lämnas inte vidare..

Expressen - 02 maj 13 kl. 13:47

ECB sänker räntan – riksbanken kan följa

Europeiska centralbanken sänker styrräntan för första gången sedan sommaren 2012, med 0,25 procentenheter till rekordlåga 0,50 procent. Nu tyder mycket på att riksbanken följer efter och sänker räntan i juli, enligt Richard Falkenhall, valutastrategi på SEB. – Men man får komma ihåg att räntor i omvärlden och i Sverige är på extremt låga nivåer, säger han till Expressen.

Expressen - 17 maj 13 kl. 22:34

Facebooks aktie floppade på börsen

Drygt en miljard användare och en grundare med stjärnstatus. Allt talade för Facebook när aktien introducerades. Men investerarnas förhoppningar grusades snabbt.

Expressen - 25 jan 14 kl. 11:19

Mångmiljonär tvingad fly efter tågkommentar

En 39-årig brittisk mångmiljonär har fått sparken och flytt Singapore, efter att ha utlöst en nätstorm med föraktfulla kommentarer om kollektivtrafik..

Expressen - 25 jan 14 kl. 12:35

Facebook – en bubbla eller en solid raket?

Tioårsjubilerande Facebook slog den här veckan återigen nytt kursrekord på Nasdaq-börsen. Aktien har tredubblat sitt värde sedan bottennoteringen för 1,5 år sen. Men olyckskorpar kraxar om en bubbla med sprickrisk..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.