BT > Nyheter

Saturday, 20 April, 11:20

BT - 17 jul 11 kl. 10:33

Nordmark fortsatt osäker
Daniel Nordmark har ännu inte tagit något beslut om sin framtid.
? Läget är oförändrat, säger han.
Som BT tidigare har berättat så tvekar Daniel Nordmark om en fortsättning i Elfsborg. Den 23-årige mittfältaren vill ha en startplats för att skriva under ett nytt kontrakt, men än har parterna inte nått någon lösning.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Nordmark, BT, Daniel Nordmark, Elfsborg, Magnus, Haglunds, Nordmarks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordmarkfortsatt , osäker
Nya Wermlands Tidningen - 03 jul 18 kl. 06:00

Nordmark söker efter ett positivt formbesked

På segerjakt. Nordmark har tappat formen.Fredagskvällens hemmamatch mot Munkfors gav laget en ny 0-3-förlust, den tredje i följd.

Nya Wermlands Tidningen - 27 aug 13 kl. 06:00

Nordmark på säkrare mark

Båda lagen kom ut till derbyt på Stålvallen i Lesjöfors med inställningen att ta tre poäng och nå säkrare mark i division 6. Men det blev en märklig match där inget av lagen imponerade stort men där Nordmark gled undan till en säker seger..

Barometern - 11 nov 13 kl. 15:09

Sverige söker vinter-OS 2022

Stockholm och Åre söker vinter-OS 2022. En intresseanmälan ska lämnas in, uppger Sveriges olympiska kommitté - men ekonomin måste ändå utredas vidare. Tidigare i höstas presenterade SOK sin utredning om ett OS i Stockholm.

BT - 11 nov 13 kl. 15:01

Stockholm/Åre söker OS 2022

Stockholm och Åre kommer att söka vinter-OS 2022. Sveriges olympiska kommitté tillkännagav i dag att en intresseanmälan ska lämnas in. Nu har SOK, Sveriges paralympiska kommitté (SPK) och Riksidrottsförbundet (RF) gått igenom utredningen och haft samråd med alla idrottsförbund.

BT - 11 nov 13 kl. 15:01

Stockholm/Åre söker OS 2022

Stockholm och Åre kommer att söka vinter-OS 2022. Sveriges olympiska kommitté tillkännagav i dag att en intresseanmälan ska lämnas in. Nu har SOK, Sveriges paralympiska kommitté (SPK) och Riksidrottsförbundet (RF) gått igenom utredningen och haft samråd med alla idrottsförbund.

NSD - 10 apr 15 kl. 19:55

Norrbottens enda taxi med hjärtsäker zon

Robert Nordmark kör Norrbottens enda taxi som är certifierad som hjärtsäker zon, enligt Visida AB..

Västerbottens Folkblad - 19 feb 17 kl. 12:19

30 personer söker försvunnen kvinna

Närmare 30 personer letar på söndagen efter den försvunna kvinnan i Umeå. – Vi söker först i Berghemsområdet och vidgar successivt sökområdet, säger Lena Nordmark vid Missing People. Kvinnan, som är 68 år, 155 centimeter lång och har mörkgrått rakt hår, har varit försvunnen sedan den 10 februari, som Folkbladet tidigare har berättat.

Helsingborgs Dagblad - 28 sep 12 kl. 13:30

Familjen åker på höstturné

Nyligen släppte Familjen albumet "Allt på rött" och nu ger de sig ut på en Sverigeturné. Första spelningen blir i Karlstad den 29 september och turnén avslutas i Stockholm den 8 december. "Allt på rött" är Familjens fjärde album och följer upp "Mänskligheten" från 2010.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Säker vinst i hemmapremiären

Två spelade matcher – två raka vinster.Nordmark har fått en kanonstart på säsongen. Lagledare Kenneth Persson är nöjd över prestationen men framhåller samtidigt att det alltid finns saker att förbättra.

Nya Wermlands Tidningen - 02 feb 17 kl. 08:55

Duo spelar i Nordmark och Brattfors

Johnny Svensson och Philip Landeman åker på miniturné i helgen..

SmålandsPosten - 20 aug 13 kl. 06:22

Fortsatta problem med tågstationens rulltrappor

Problemen med rulltrapporna på järnvägsstationen fortsätter. Upprörda resenärer tror inte på det nödstoppstryckande som Trafikverket hänvisat till. Istället misstänks överbelastning, något som varken montörer eller ansvariga vill kännas vid.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Kuba fruktar ny period av knapphet

Med krisen i Venezuela ökar trycket även på det allierade Kubas ekonomi. Efter nya sanktioner från USA varnar kommuniststyret för en ny period av svårigheter på ön..

BT - 15 minuter sedan

Briljant om den amerikanska rasfrågan

Journalisten Te-Nehisi Coates kastar på ett mästerligt sätt ljus på ras som en avgörande faktor i amerikansk kultur och historia. Fedja Wierød Borčak har läst en samhällsanalys, vars skärpa och stilistiska kvalitet är unik..

BT - 1 timme sedan

Anställda som stjäl – "som en kniv i ryggen"

Allt fler företag drabbas av stölder från anställda. Ett av offren är fiskgrossisten Räkexport i Fiskhamnen i Göteborg..

BT - 3 timmar sedan

Colorado slog ut Calgary

BT - 1 timme sedan

Därför snattar vi på jobbet

Varje år stjäls det för miljarder av företagens anställda och dess chefer. Och stölderna ökar..

BT - 1 timme sedan

PÅSKAFTON: Detta gäller med eldning och fyrverkerier

Påsken innebär för många brasor, grillning, och fyrverkerier. Här följer de riktlinjer du behöver känna till om du har planer på att involvera eld i ditt firande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.