Opinionen.se > Opinion

Friday, 19 April, 23:40

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Cancersjuk Chavez till Kuba
Venezuelas president Hugo Chavez har rest till Kuba för kontroll efter den canceroperation han genomgick förra månaden, rapporterar Reuters.Den 56-årige Chavez vägrade följa oppositionens krav på att han skulle släppa ifrån sig delar av makten under sjukdomstiden. Chavez har inte berättat vilken cancertyp han opererats för, men säger att han är fullt återställd. Han satsar på att bli återvald 2012..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Chavez, Kuba, Hugo Chavez, Reuters

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cancersjuk, Chaveztill , Kuba
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kritiskt för cancersjuk Chavez

Tillståndet för Venezuelas omstridde president Hugo Chavez uppgavs på måndagen vara kritiskt. Chavez befinner sig på Kuba där han för fjärde gången sedan sommaren 2011 opererats för cancer. Han genomgick den senaste operationen i början av december.

Kristianstadsbladet - 05 jul 11 kl. 07:24

Chavez tog ingen risk

President Hugo Chavez mötte tusentals jublande anhängare i Venezuelas huvudstad Caracas, sedan han överraskande skyndat hem efter cancerbehandlingen i Kuba.
Folkmassan gav Chavez en hjältes välkomnande och han berättade att han har en rigorös läkarvård framför sig, sedan han fått en cancertumör bortopererad av kubanska specialister. Han försäkrade sina jublande anhängare att han ska besegra sjukdomen.

BT - 05 jul 11 kl. 06:14

Chavez tog ingen risk - skyndade hem

President Hugo Chavez mötte tusentals jublande anhängare utanför presidentpalatset i Venezuelas huvudstad Caracas, sedan han överraskande skyndat hem efter cancerbehandlingen i Kuba.
Folkmassan gav Chavez en hjältes välkomnande och han berättade att han har en rigorös läkarvård framför sig, sedan han fått en cancertumör bortopererad av kubanska specialister. Han försäkrade sina jublande anhängare att han ska besegra sjukdomen.

Sydsvenskan - 25 aug 11 kl. 06:59

Chavez får cancerbehandling

Foto: AP
Venezuelas president Hugo Chavez meddelar att han kanske redan nästa vecka reser till Kuba för en tredje omgång cancerbehandling. Han opererades där i juni för en elakartad tumör i bäckenregionen.
CARACAS.

TA - 14 jan 13 kl. 16:18

Chavez tillstånd "skört men bättre"

Venezuelas president Hugo Chavez, som inte setts offentligt på över en månad, "kämpar för sitt liv" efter den senaste canceroperationen han genomgått på Kuba, sade Venezuelas förre vicepresident Elias Jaua på söndagen.
Venezuelas cancersjuke presidenten Hugo Chavez lunginflammation är under kontroll och hans hälsotillstånd förbättras en månad efter den senaste behandlingen i Kuba, uppger regeringen."Trots hans bräckliga tillstånd...

Nyhetskanalen - 30 apr 12 kl. 21:23

Chavez åter till Kuba för strålbehandling

Venezuelas president Hugo Chavez återvänder till Kuba för ytterligare en omgång av strålbehandling i kampen mot cancern.

Cancern upptäcktes först i bäckenområdet i juni 2011. I februari hade cancern återkommit och Chavez opererades då i Kuba för att avlägsna den nya tumören.

BT - 27 jun 11 kl. 00:09

Venezuela: Chavez återhämtar sig

Venezuelas regering dementerade på söndagen uppgifter om att president Hugo Chavez tillstånd är kritiskt sedan han opererats i Kuba.
- Han återhämtar sig, sade informationsministern Andres Izarra.
Uppgifterna om att tillståndet för Chavez är "kritiskt men stabilt" publicerades i Miamitidningen El Nuevo Herald som hänvisade till anonyma amerikanska underrättelsekällor.

BT - 29 jun 11 kl. 04:04

Chavez i tv efter operation

Statstelevisionen i Kuba och Venezuela sände på tisdagen filmbilder på Venezuelas president Hugo Chavez tillsammans med Kubas expresident Fidel Castro. Bilderna tolkades som ett försök att få slut på rykten i hemlandet om att Chavez, som vårdas efter en akutoperation i Kuba, skulle vara allvarligt sjuk.
Chavez, som den 10 juni fick en böld på bäckenet bortopererad, verkade ha tappat i vikt men visades i livligt samspråk med vännen Castro.

BT - 09 dec 12 kl. 03:53

Chavez får ny canceroperation

Läkare fann nya cancerceller när de undersökte Venezuelas president Hugo Chavez vid hans senaste besök i Kuba.
Chavez återvänder därför till Havanna på söndagen för ännu en operation, sade han i ett tv-tal.
Presidenten kom hem till Caracas från Kuba i fredags efter att ha genomgått en efterbehandling för tidigare operationer av cancer.

Helsingborgs Dagblad - 04 jan 13 kl. 03:36

Chavez har "svåra andningsproblem"

President Hugo Chavez har fortfarande svåra andningsproblem efter sin fjärde och mest omfattande canceroperation i Kuba, uppger Venezuelas informationsminister. Ledande venezuelaner, bland dem hans utpekade efterträdare, vicepresidenten Nicolas Maduro, har besökt Chavez i Kuba den senaste tiden. Maduro återvände hem på torsdagen då han skarpt bemötte oppositionens krav på besked om Chavez tillstånd..

BT - 05 jan 13 kl. 19:29

Parlamentet öppnar utan Chavez

Nationalförsamlingen i Venezuela ska avgöra landets politiska framtid i ledaren Hugo Chavez frånvaro. Frågan är om Chavez kan sväras in som president trots att han vårdas för cancer. Formellt ska Chavez sväras in som president nästa vecka, men de knapphändiga rapporterna om hans hälsotillstånd från sjukbädden i Kuba tyder på att Chavez har svåra komplikationer som andningsproblem efter canceroperationer.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.