SR > Nyheter

Thursday, 25 April, 07:26

SR - 17 jul 11 kl. 09:51

Krönikan: Om militärar insatser och sjöröveriDen svenska militärens insatser i Afghanistan är en av de saker som diskuteras på ledarsidorna i dag. Anna Larsson har läst dem..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Afghanistan, Larsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KrönikanOm , militärar, insatseroch , sjöröveri
Cornucopia - 23 feb 18 kl. 13:42

Gästinlägg: Filippinernas preppingbehov

Nedanstående är ett gästinlägg signerat Lena Padukova adrenalena.se, som befinner sig i Filippinerna just nu.
Filippinerna.

BT - 15 apr 13 kl. 14:26

Sverige tar fajten mot sjörövarna

Ur norra Europas största hamn, Göteborg, går dagligen handelstrafik som passerar utanför Afrikas horn. Piratverksamheten utanför Afrikas horn är inte bara ett symptom på Somalias instabilitet, utan speglar den oro som finns i stora delar av Östafrika. Från att ha handlat om verksamhet som varit kustnära och knuten till Adenviken, har piraterna tagit sig längre ut och hotar sjöfart ända bort till den indiska kusten.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Självständighet stor fråga när Spanien går till val

Under valrörelsen har frågan om självständighet för Katalonien tagit stor plats. Allt för stor plats, anser många katalaner som inte känner igen sig i beskrivningarna, och som inte litar på det som politikerna säger..

SR - 1 timme sedan

Fler skippar plastkassen i butiken

Svenskarna köper färre plastkassar än tidigare. Antalet plastkassar inom handeln har minskat med 10 procent på ett år, visar nya siffror..

SR - 1 timme sedan

Dåligt stöd till dem som överlevt barncancer

Den som överlevt en cancersjukdom som barn får sämre vård för komplikationer som kan uppstå efteråt, skriver Barncancerfonden i en ny rapport..

SR - 1 timme sedan

Putin framme i Vladivostok

Den ryske presidenten Vladimir Putin har anlänt till Vladivostok för sitt första toppmöte med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un, uppger Kreml..

SR - 1 timme sedan

Många bävar inför framtiden

Fyra dagar efter terrorattackerna i Sri Lanka så begravs nu offren och många är rädda för vad som kommer att hända i framtiden. Attentaten på påskdagen har så här långt krävt nära 360 människors liv och nära femhundra är skadade..

SR - 3 timmar sedan

Regeringen föreslår skärpt straff för mord

Regeringen vill skärpa straffet för mord. Avsikten är att betydligt fler än i dag ska dömas till livstids fängelse..

SR - 6 timmar sedan

Fortsatt många bränder i Sverige

Det brinner fortfarande på flera håll i Sverige. På vissa håll fortsätter bekämpningen med stora resurser medan andra brandhärdar har lugnat ner sig..

SR - 7 timmar sedan

Ryssland lockar ukrainare i öst med medborgarskap

Rysslands president Putin beslöt i dag att invånarna i de separatistkontrollerade områdena i östra Ukraina ska ges möjlighet att på ett enkelt sätt få ryskt medborgarskap..

SR - 10 timmar sedan

Advokaten: Rollén nekar till insiderbrott

Den norska åklagaren vill att svenska storbolaget Hexagons vd Ola Rollén döms för insiderbrott – olaglig aktiehandel. I tingsrätten friades han, men domen överklagades och i dag inleddes den nya rättegången i norska hovrätten..

SR - 10 timmar sedan

Uppgifter: S går med på försvarssatsning

I går kom uppgifter om att försvarsberedningen håller på att spricka. Men idag går socialdemokraterna med på de borgerliga partiernas krav, på att det svenska försvaret kan få kosta 84 miljarder år 2025, det uppger SVT. Uppgifterna bekräftas av en källa till ekot.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.