SR > Nyheter

Sunday, 21 April, 21:19

SR - 17 jul 11 kl. 09:53

Förbund vill införa jägarexamen för barnSvenska jägareförbundet vill starta en ny jaktutbildning som ska lära barn att jaga. Utbildningen ska leda till en särskild jägarexamen bara för unga enligt förslaget..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förbundvill , införa, jägarexamenför , barn
Barometern - 20 mar 18 kl. 07:51

Praktisk dag inför jägarexamen

Dagens jägarexamen innehåller bara teori. För att jägarskoleelever ska få möjlighet att ta hand om ett skjutet djur och flå detsamma bjuder Germund Eriksson in dem till en praktisk dag på Stora Glosebo hjortgård..

GöteborgsPosten - 01 aug 17 kl. 20:01

Försökte mörda frun inför femårigt barn - döms till fängelse

Den 30-årige man som stått åtalad för att ha försökt knivmörda sin fru inför parets barn har nu dömts av Vänersborgs tingsrätt. Han döms till fängelse i 11 år..

Nerikes Allehanda - 25 sep 17 kl. 05:00

Hallsberg laddar inför Världens barn-kampanjen

På måndag drar två veckors insamlande för Världens barn igång i Hallsberg.
Den 8 oktober arrangeras även en gala som man i år har satsat hårt på.
– Vi har ett fullspäckat och namnkunnigt program och biljettpriserna går oavkortat till Världens barn, säger Lars-Åke Stenström, kommunsamordnare för Världens barn-kampanjen i Hallsberg..

DN - 21 nov 18 kl. 17:06

Sverige inför lag mot barnäktenskap

Sverige kommer inte längre att erkänna barnäktenskap. På onsdagen röstade riksdagen för att underkänna sådana äktenskap. Lagen träder i kraft den 1 januari..

YLE - 23 dec 15 kl. 05:00

PM inför julen

Butikerna får på julafton hålla öppet från 7 till 12. På juldagen, alltså på fredag, är butikerna stängda. På annandag jul på lördag får butiker som är högst 400 kvadratmeter stora hålla öppet i fyra timmar mellan 8 och 18.

BT - 14 aug 12 kl. 12:10

Misshandlade fru grovt inför parets barn - slog sedan ner två äldre män

Mannen misshandlade sin fru grovt inför parets tre barn ? och hotade att döda dem alla. Sedan slog han ner två äldre män.

GöteborgsPosten - 06 dec 17 kl. 13:00

Inför totalförbud av barnäktenskap även i Sverige

Sverige, som sitter i FN:s säkerhetsråd, måste likt Nederländerna införa nolltolerans mot barnäktenskap utan kryphål för att bidra i den globala kampen mot barnäktenskap. Om Nederländerna kan låta barns mänskliga rättigheter trumfa Europakonventionen borde Sverige kunna följa efter..

Posh24 - 01 jul 12 kl. 17:03

Börjar Kim Kardashian och Kanye West göra sig redo för barn?

Familjekul! Vi såg Kanye West hänga med Kardashian-familjen i Los Angeles. De var i en bebisaffär och köpte saker till småttingarna.

Kristianstadsbladet - 23 dec 13 kl. 23:08

Slog och förnedrade sambo inför barn


En man i Norrköping döms till tio månaders fängelse för att ha misshandlat och förnedrat sin sambo under tortyrliknande former, inför parets tre barn.Den 30-årige mannen har tagit strypgrepp på kvinnan, slagit och sparkat henne, och misshandeln har varit så omfattande att hon blivit sjukskriven. Kvinnan har också vid upprepade tillfällen sökt vård hos psykakuten, skriver folkbladet.

UNT - 23 dec 13 kl. 23:08

Slog och förnedrade sambo inför barn

En man i Norrköping döms till tio månaders fängelse för att ha misshandlat och förnedrat sin sambo under tortyrliknande former, inför parets tre barn. Misshandeln har varit omfattande och pågått en längre tid.(TT).

BT - 23 dec 13 kl. 23:09

Slog och förnedrade sambo inför barn

En man i Norrköping döms till tio månaders fängelse för att ha misshandlat och förnedrat sin sambo under tortyrliknande former, inför parets tre barn. Den 30-årige mannen har tagit strypgrepp på kvinnan, slagit och sparkat henne, och misshandeln har varit så omfattande att hon blivit sjukskriven. Kvinnan har också vid upprepade tillfällen sökt vård hos psykakuten, skriver folkbladet.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Zelenskyj går mot storseger i Ukraina

Utmanaren Volodymyr Zelenskyj går mot en jordskredsseger i det ukrainska presidentvalet. Enligt en vallokalsundersökning får tv-komikern över 70 procent av rösterna i den avgörande omgången där han står mot den sittande ledaren Petro Porosjenko..

SR - 4 timmar sedan

Expert: Ser ingen koppling till tamilska tigrarna

Det är fortfarande oklart vem som är ansvarig för de dödliga attackerna i Sri Lanka. Leif Olsson, som tidigare arbetade med en nordisk observationsstyrka i Sri Lanka, tror inte att det är spänningarna från det avslutade inbördeskriget som ligger bakom..

SR - 5 timmar sedan

Svenska i Sri Lanka: En otrolig tragedi

Dödssiffran fortsätter att stiga efter de åtta bombdåd som skakat Sri Lanka under dagen. Över 200 har mist livet och över 400 har skadats. En person som befann sig på plats i Colombo i dag när attackerna skedde är svenska Ulrica Garcia Gomez..

SR - 6 timmar sedan

Titta in i EU-parlamentet

Den 26:e maj är det val till EU-parlamentet i Bryssel. För många är det fortfarande en mer okänd plats än den svenska Riksdagen i Stockholm. I den här Eko-specialen får du följa med in i EU-parlamentet där 751 parlamentariker och 6 400 tjänstemän har tjänstgjort den här mandatperioden..

SR - 7 timmar sedan

Zelenskyj ser ut att skrälla i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

SR - 7 timmar sedan

Panikscener på Sri Lanka efter explosionerna

Minst 190 personer är döda i Sri Lanka efter samordnade attacker mot kyrkor och hotell. Sjukhus, ambulanser och poliser arbetar intensivt efter attackerna..

SR - 8 timmar sedan

Namnbytet åter i fokus inför presidentvalet

I dag är det presidentval i Nordmakedonien. Det är första gången efter att landet bytt namn, och valet anses bli ett test av namnavtalet som regeringen slöt med Grekland tidigare i år..

SR - 8 timmar sedan

Bengtzboe (M) lämnar uppdrag

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

SR - 9 timmar sedan

UD: Inga uppgifter som skadade svenskar

Minst 156 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Av dessa är minst 35 utländska medborgare. Enligt UD finns det dock inte uppgifter om skadade svenskar..

SR - 10 timmar sedan

"Minoriteterna blir ännu mer utsatta efter dåden"

I Sri Lanka har det länge pågått konflikter mellan folkgrupper. Camilla Orjuela, professor i freds- och utvecklingsforskning, har följt Sri Lanka sedan 90-talet. – Det som har hänt är oerhört oroande, säger hon om söndagens bombdåd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.