Expressen > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 03:20

Expressen - 17 jul 11 kl. 08:23

Leif GW Persson: Korsdrag i lädretI veckan som gick träffade president Barack Obama ett antal ledamöter från den amerikanska kongressen för att diskutera landets usla ekonomi och försöka få någon ordning på det enorma underskottet i budgeten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
GW Persson, Barack Obama

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LeifGW , Persson, Korsdragi , lädret
Expressen - 5 timmar sedan

Stora brandhotet – vädret: ”Sprider fort”

Det torra och blåsiga vädret gör att det för säsongen råder ovanligt hög brandrisk. Och rådande väder ser ut att fortsätta några dagar till – innan välbehövligt regn väntas. – Den här torra luften och det blåsiga vädret gör att bränderna sprider sig fort, säger Leif Sandahl, expert på brandbekämpning på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

BT - 01 sep 14 kl. 20:41

Svåra följder av ovädret i Malmö

Hela augusti månads normala nederbörd - gånger två - kom på en gång. Enligt SMHI föll hundra millimeter lokalt över Malmö under söndagsdygnet. Nu pågår arbetet med att komma på fötter igen.

Magazin24 - 13 maj 13 kl. 11:04

Många tävlade i det fina vädret

Under söndagen den 12 maj var det full fart på Korslöt då Köpings Golfklubb arrangerade en tävling. På söndagen tävlade 47 tvåmannalag i Vårköret ute hos Köpings Golfklubb. Tävlingen spelades som scramble, slagtävling och avgjordes i ett strålande vårväder.

Skånskan - 08 feb 17 kl. 16:30

Många olyckor i snövädret

Skåne Snöovädret har gjort vägarna hala och orsakat ett antal olyckor i Skåne. På grund av olycksrisken har SMHI utfärdat en klass 1-varning för Skåne. ERWP.

Corren - 01 jun 17 kl. 16:08

Träning för Leif och Cancerfonden

Värmen strålade emot cancersjuke cykelhandlaren Leif Axelsson fastän vädret var småkyligt..

Expressen - 17 sep 12 kl. 09:05

Sålde dåligt- då skyller H&M på vädret

H&M:s försäljning i augusti var sämre än förväntad. Företagets vd Karl-Johan Persson skyller på vädret. ?

BT - 19 mar 13 kl. 19:02

Skånska ovädret lugnare än väntat

I närmare ett dygn rustade sig Skåne inför snöstormen och det allmänna kaos som en sådan brukar medföra. Men snöovädret drog förbi utanför Sydkusten och de flesta problemen uteblev. På tisdagskvällen var det ordentligt besvärligt i de sydöstra delarna av Skåne med snöfall, stark sidvind och glashala vägbanor.

Politologerna - 19 jan 14 kl. 09:00

Påverkar vädret valdeltagandet?

Det här inlägget är samförfattat av Mikael Persson, Anders Sundell och Richard Öhrvall. Uselt väder för att rösta, klagade ordföranden för valförättarna i valkrets fjorton sedan han med en smäll fällt ihop det dyvåta paraplyet…” – José Saramago, Klarsynen (översättning Hans Berggren) Omslaget till den engelska utgåvan av José Saramagos ”Klarsynen”. Så börjar romanen Klarsynen” av nobelpristagaren José Saramago.

Skånskan - 07 jan 16 kl. 06:43

Slit och glädjerop när snöovädret slog till

Ystad Med en blick som en backhoppare bar det nerför i en rasande hastighet för Melker Ängblom. Sedan snöflingorna började yra har han haft svårt att göra annat än att vara ut och leka. Men för några andra blev det till att hugga i när staden täcktes med ett tjockt lager snö.

Expressen - 05 mar 18 kl. 21:03

Snöovädret ledde till en unik skidresa

Snökaoset har ställt till det rejält för många skåningar.Men för andra har snödrivorna snarare öppnat nya möjligheter.Dennis Melin och Christoffer Persson gjorde det bästa av vädret, och åkte ut på skidresa till Ales stenar.

BT - 01 jul 13 kl. 11:30

Krister Persson: Mycket av allt på första Bråvalla

51 590 sålda biljetter. Och detta redan första året. Bråvalla festival är över.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 11 apr 13 kl. 09:04

Banker säljer vidare kundinformation

Har du nekats bolån av din bank? Då kan det vara så att de har sålt din information vidare till ett mindre låneinstitut där du kommer att få dubbelt så hög ränta, avslöjar Svenska Dagbladet. Efter tidningens avslöjande säger dock både SBAB och SEB upp avtalen med låneinstitutet Bluestep.

Expressen - 30 apr 13 kl. 18:47

Cyperns parlament godkände nödlån

NICOSIA. Det cypriotiska parlamentet godkände på tisdagen, med knapp marginal, den kontroversiella överenskommelsen om nödlån från EU och Internationella valutafonden (IMF)..

Expressen - 28 maj 13 kl. 17:42

Northland på väg att klara sig ur krisen

Det akuta konkurshotet är undanröjt för krisdrabbade gruvbolaget Northland Resources, anser bolagets rekonstruktör advokat Lars Söderqvist..

Expressen - 12 okt 13 kl. 14:15

Regeringen föreslår nya regler för boränta

Regeringen vill ha nya regler om att i förtid lösa bolån med bunden ränta. På så sätt kan kunderna spara tiotusentals kronor. Förslaget presenteras på Dagens Nyheters debattsida av justitieminister Beatrice Ask (M) och finansmarknadsminister Peter Norman (M)..

Expressen - 13 okt 13 kl. 13:13

Ekonomisk vinter efter den arabiska våren

STOCKHOLM. Den fortsatta politiska oron efter Tunisien och Egyptens revolutioner slår mot ekonomin i de båda länderna. Svenska företag märker av problemen genom minskad export..

Expressen - 29 apr 13 kl. 17:58

Åklagare får inte se Telia-utfrågningar

STOCKHOLM. Telia Sonera har lovat att samarbeta med åklagarna i utredningen om företagets affärer i Uzbekistan. Men utfrågningar med brottsmisstänkta personer lämnas inte vidare..

Expressen - 02 maj 13 kl. 13:47

ECB sänker räntan – riksbanken kan följa

Europeiska centralbanken sänker styrräntan för första gången sedan sommaren 2012, med 0,25 procentenheter till rekordlåga 0,50 procent. Nu tyder mycket på att riksbanken följer efter och sänker räntan i juli, enligt Richard Falkenhall, valutastrategi på SEB. – Men man får komma ihåg att räntor i omvärlden och i Sverige är på extremt låga nivåer, säger han till Expressen.

Expressen - 17 maj 13 kl. 22:34

Facebooks aktie floppade på börsen

Drygt en miljard användare och en grundare med stjärnstatus. Allt talade för Facebook när aktien introducerades. Men investerarnas förhoppningar grusades snabbt.

Expressen - 25 jan 14 kl. 11:19

Mångmiljonär tvingad fly efter tågkommentar

En 39-årig brittisk mångmiljonär har fått sparken och flytt Singapore, efter att ha utlöst en nätstorm med föraktfulla kommentarer om kollektivtrafik..

Expressen - 25 jan 14 kl. 12:35

Facebook – en bubbla eller en solid raket?

Tioårsjubilerande Facebook slog den här veckan återigen nytt kursrekord på Nasdaq-börsen. Aktien har tredubblat sitt värde sedan bottennoteringen för 1,5 år sen. Men olyckskorpar kraxar om en bubbla med sprickrisk..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.