Expressen > Nyheter

Wednesday, 24 April, 15:08

Expressen - 17 jul 11 kl. 07:26

Stor polisjakt efter våldtäkt på 12-åringHan överföll och våldtog en liten 12-årig flicka. Nu jagar polisen en medelålders man med ljust hår. I morse var han fortfarande på fri fot - och han kan vara farlig. - Om polisen inte får tag i honom lockas han att gå ut igen och ge sig på nya små flickor, varnar Tommy Lindström, tidigare chef för rikskriminalen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Tommy Lindström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, polisjaktefter , våldtäkt, 12-åring
BT - 09 apr 13 kl. 16:13

Ny våldtäktsdom mot Södermannen

En socialt utsatt 14-åring sökte sig till en tidigare dömd serievåldtäktsman och inledde en sexuell relation. Nu har tingsrätten dömt mannen till fyra års fängelse för bland annat våldtäkt mot barn. När en av Sveriges värsta serievåldtäktsmän genom tiderna, den så kallade Södermannen, åter misstänktes för våldtäkt väckte det stor uppmärksamhet.

Västerbottens Folkblad - 23 nov 16 kl. 14:29

Får fängelse för våldtäkt mot barn

En 19-åring hade sex med en kraftigt berusad 13-åring. Han döms nu för våldtäkt mot barn. Det är vid Skellefteå tingsrätt en man 23-årig man döms för våldtäkt mot barn och olovligt anskaffande av alkoholdrycker.

Skånskan - 11 feb 17 kl. 14:00

Försvarare tror att våldtäktsåtalad frias

HÖRBY/LUND Försvararen till den 18-åring som stått åtalad för en gruppvåldtäkt tror att hans klient har goda chanser att frias.
Advokat Anders Elison tror även att det finns en möjlighet att 18-åringen släpps ur häktet redan under nästa vecka. ERWP.

Nyheter 24 - 16 okt 13 kl. 13:38

Anonymous tar strid för de våldtagna flickornaVåldtäktskultur ? Från Bjästa till Steubenville

MARYVILLE. När 14-åriga Daisy Coleman anmälde en våldtäkt vände sig hela staden Maryville mot henne och hennes familj. Fallet, som Nyheter24 skrev om på tisdagen, har gjort väldigt många upprörda.

TA - 11 jun 14 kl. 10:27

21-åring åtalas för dagisövergrepp

21-åringen utsatte en fyraårig flicka för två grova våldtäkter på samma dag. Totalt åtalas mannen nu för brott mot 13 barn i den omfattande pedofilutredningen som skakat Hörby i Kalmar län.
Det omfattande åtalet rör nio fall av grov våldtäkt mot barn, åtta fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn, åtta fall av grovt utnyttjande av barn för sexuell posering samt tre fall av sexuellt ofredande.

Nyheter 24 - 17 sep 13 kl. 08:37

45-åring misstänks för sexbrott mot 24 barnSexbrott mot 24 barn

KUMLA. Den 8 mars tog en 13-årig flicka sitt liv genom att hoppa framför ett tåg i Kumla. Den efterföljande utredningen visade att flickan blivit sexuellt utnyttjad och utsatt för hot på nätet.

Skånskan - 24 jul 18 kl. 05:00

22-åring frias från våldtäktsanklagelse

SVEDALA Den unga kvinnan polisanmälde i juni att hon våldtagits av en 22-årig Svedalabo som anhölls och häktades mot sitt nekande.
Ystad tingsrätt friar nu mannen med hänvisning till att det kan ha varit ett missförstånd eller en olyckshändelse.Det var i början av juni som en ung kvinna följde med den 22-årige mannen till hans bostad i Svedala efter en festkväll i Malmö.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

60-åring åtalas för flera barnvåldtäkter

En man i 60-årsåldern bosatt i Västernorrlands län åtalas nu för ett flertal våldtäkter och sexuellt utnyttjande mot två flickor, det rapporterar TV4 Nyheterna.Övergreppen ska ha pågått i tio år. Det sista övergreppet mot en minderårig flicka begicks sommaren 2011.

YLE - 05 aug 15 kl. 18:30

Tonårsflickor misstänks ha misshandlat 10-åring i lekpark

Mamman till en tioårig pojke berättar för Helsingin Sanomat att några tonårsflickor misshandlade pojken i en lekpark under måndagskvällen. Pojken blev också kallad "neger" och "våldtäktsman". Helsingin Sanomat har intervjuat den anonyma mamman om händelsen som rönt stor uppmärksamhet i sociala medier.

Skånskan - 13 dec 16 kl. 17:10

16-åring dömd våldtäkt mot barn

Lund En 16-årig pojke har dömts för våldtäkt mot barn. Offret var en 14-årig flicka. ERWP.

Expressen - 02 sep 17 kl. 16:14

Våldtäktsåtalad tonåring kan vara äldre än 18 år

Den påstått 16-årige pojke som misstänks för grov våldtäkt kan vara vuxen, enligt Rättsmedicinalverket. En eventuell påföljd skulle i så fall kunna vara fängelse – i stället för sluten ungdomsvård.– Det är väldigt stor svårighet att säkerställa en åldersbestämning i brottmål eftersom åklagaren har den fulla bevisbördan, säger rättsexperten Sven-Erik Alhem..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Emilys 5-åriga dotter tvingades att byta om

Femåriga Harmony kom hem från skolan gråtandes.En lärare hade tvingat henne byta om – efter att ha sagt att hennes klänning var olämplig.Nu ryter hennes mamma, Emily Stewart, ifrån mot skolan.

Expressen - 15 minuter sedan

Fridolin om hårda bråken med Löfven

Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin har flera gånger funderat på att hoppa av, skriver Aftonbladet. Bakomliggande orsak ska vara att han under åren flera gånger rykt ihop med Stefan Löfven.– Det har funnits tillfällen då jag verkligen har fört den diskussionen, både med mig själv och med mina närmaste i partiledningen, säger Fridolin till tidningen..

Expressen - 45 minuter sedan

Trump skickar beväpnad militär till mexikanska gränsen

USA:s president Donald Trump säger att han ska skicka beväpnad militär till mexikanska gränsen, rapporterar AFP. .

Expressen - 45 minuter sedan

Kian, 6, fick frätande vätska – i sitt ansikte

Kian, 6, var ute och lekte med en kompis.Då hittade de en petflaska – innehållande en frätande vätska.Av misstag fick Kian sedan medlet i ansiktet och fick köras i ilfart till akuten.

Expressen - 45 minuter sedan

Flervåningshus i Solna brinner

Strax inann klockan två på onsdagen kom ett larm om en brand i ett flervåningshus i Huvudsta Solna. Enligt polisen är huset minst sex eller sju våningar högt. .

Expressen - 1 timme sedan

Expressens nya experter ger dig svar på dina frågor

Tips och råd om hälsa, medicin, sex och relationer.  Experterna ger dig svar – varje vecka – med premiär i dag!  – Nu får du mer av allt i tidningen, säger Expressens printchef Johanna Holmberg..

Expressen - 1 timme sedan

Totalstopp på E4:an – lastbil brinner

En lastbil brinner på E4:an i närheten av Örnsköldsvik. Branden spred sig till terrängen, men enligt räddningstjänst är den branden släckt.  Det är just nu totalstopp i båda riktningarna.

Expressen - 1 timme sedan

Metro blir endagstidning – första numret nästa fredag

Metro blir endagstidning och första numret kommer ut på fredag nästa.Distributionen kommer att äga rum genom direktutdelning, först i Stockholm och sedan i fler storstäder.– Tidningen kommer ut en gång i veckan och hemdistribueras i Stockholmsområdet, säger Metros chefredaktör Thomas Eriksson vid onsdagens borgenärsammanträde i Stockholms tingsrätt.

Expressen - 2 timmar sedan

En 20-årig man gripen i London – misstänks ha terroristkopplingar

En man i 20-årsåldern har gripits av polis i sydvästra London, skriver Sky News.Polisen misstänker att mannen på något sätt är delaktig i terroristbrott som är kopplade till Syrien..

Expressen - 3 timmar sedan

Efter polisjakten: Man misstänkt för kidnappning

En man i 25-årsåldern misstänks ha blivit kidnappad i Stenungsund. Det uppdagades i samband med att flera personer flytt efter en bilolycka på tisdagskvällen. – Vapen hittades i anslutning till bilen, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region väst.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.