Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 18 April, 21:45

Liknande nyheter

Taggar: Brudens, far, höggsin , son
SR - 20 feb 14 kl. 06:00

"Sådan far, sådan son" av Hirokazu Kore-eda

Hirokazu Kore-eda är en japansk dokumentär- och spelfilmsregissör. För den svenska publiken är han mest känd för sina två filmer "Nobody knows" och "Still walking". Göran Sommardal har sett hans nya film "Sådan far, sådan son"..

DN - 21 feb 14 kl. 14:29

"Sådan far, sådan son"

Drama om utbytta pojkar får det att vrida sig i magen. Kan man klippa banden med en sexårig pojke man uppfostrat och älskar? Hur skulle man själv göra?

Expressen - 03 nov 11 kl. 10:58

Pappan försökte döda sin son på bröllop

Det skulle bli brudparets lyckligaste dag. Men bröllopet på Trollenäs slott slutade i tragedi. Efter vigseln högg brudens far sin egen son i magen med kniv.

Expressen - 03 nov 11 kl. 11:40

Högg son på bröllop - döms till psykvård

Det skulle bli brudparets lyckligaste dag. Men bröllopet på Trollenäs slott slutade i tragedi. Efter vigseln högg brudens far sin egen son i magen med kniv.

Nyheter 24 - 15 apr 11 kl. 18:49

Far eldade på son under slagsmål


Pappan har gripits och anklagas för barnmisshandel. FLORIDA. En video som cirkulerar på Youtube visar hur fadern och byggnadsentreprenören Philip Struthers, 41, eldar på sin sextonårige son under ett gatuslagsmål med en en annan tonåring förra torsdagen.

GöteborgsPosten - 10 maj 18 kl. 08:52

Sådan far sådan son

I det senaste avsnittet av 031-Fotboll pratar IFK Göteborgs August Erlingmark om sin karriär, om att stå i skuggan av sin far, om målet mot Malmö och Poya Asbaghis taktiska matchgenomgångar..

BT - 21 feb 14 kl. 08:07

Finstilt om far och son

Tänk att behöva lämna bort sitt sexåriga barn till sina biologiska föräldrar. Att ha levt så många år i ovetskap och plötsligt bli fråntagen det du älskar mest för att byta bort det till någon du inte känner. Det är grundhandlingen i Cannes-belönade japanska filmen Sådan far, sådan son.

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 11 kl. 07:41

Samma fängelse för far och son ok

Det var inte olämpligt att en far och en son hamnade på samma anstalt. Det slår förvaltningsrätten fast. Fallet gäller en far och en son som båda hamnade på Tygelsjöanstalten, för olika brott..

Skånskan - 11 mar 16 kl. 22:00

Höga böter för far och son

Holma 30 000 kronor var i böter blir straffet för en far och hans son efter ett tumult i Holma sommaren 2013.Rättegången har dröjt; ett skäl är att det handlar om ett tumultartat skeende, många berättelser att höra och jämföra med varandra.
Upprinnelsen var att en kvinna hade ramlat från en balkong i Holma.

Dalarnas tidningar - 16 feb 11 kl. 15:15

Pressade far och son på pengar

[LUDVIKA] En 43-årig man från Ludvika som för drygt två veckor sedan häktades misstänkt för olika brott har åtalats vid Falu tingsrätt. Bland annat ska mannen ha krävt 10 000 kronor av en far och hans son. Annars skulle han skada eller döda sonen..

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 1 timme sedan

Man hittad allvarligt knivskuren utomhus

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Kvinna flydde i stulen bil på fel sida E18

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Bomben: Åslund med på värmningen

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Fullt utvecklad brand i villa

Aftonbladet - 4 timmar sedan

101-åring för ung för att spela på KenoOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.