Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 24 April, 11:25

Aftonbladet - 17 jul 11 kl. 06:23

Grep man med mordvapnet ? lät honom gåFel person satt i häkte i två månader: ?Det här är det värsta jag upplevt?Ett rent misstag av polisen, enligt en insatt källa: ?Vansinnigt och går inte att förstå.?.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Ett

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grepman med , mordvapnet, läthonom ,
Uppsalanyheter.se - 27 jun 14 kl. 04:32

Uppsalapolisen söker efter mordvapnet

För en månad sedan mördades en kvinna på Hällbygatan i Uppsala, den man som är pappa till deras gemensamma dotter är misstänkt för dådet men polisen söker fortfarande efter mordvapnet.För en månad sedan mördades en kvinna på Hällbygatan i Uppsala, den man som är pappa till deras gemensamma dotter är misstänkt för dådet men polisen söker fortfarande efter mordvapnet.   Det var den 26 maj som polisen larmades till kvinnans lägenhet på Hällbygatan sedan grannar hört bråk från lägenheten.

YLE - 28 jun 16 kl. 17:37

Mordvapnet i Vichtis kom från Försvarsmakten

Vapnet som användes vid polismordet i Vichtis för en dryg vecka sedan härstammar från försvarsmakten, bekräftar Centralkriminalpolisen. Exakt när det försvann är inte bekräftat, men polisen har en klar bild av varifrån stormgeväret, som är av typen RK-62, härstammar. Det handlar inte om det vapen som försvann vid brigaden i Niinisalo år 2014, utan mordvapnet försvann från Försvarsmakten redan tidigare, enligt polisen.

Expressen - 13 maj 11 kl. 14:47

Polisen kan ha hittat mordvapnet

Andreas Johansson, 37, misstänks för att ha mördat och förgripit sig på 17-åriga Johanna från Sölvesborg. Nu kan polisen ha hittat mordvapnet - en svart antennsladd. .

Expressen - 19 dec 12 kl. 23:53

Tito, 37, hittades med mordvapnet i handen

Här häktas kvinnorna som misstänks för knivmordet i radhusidyllen. Expressen kan i dag avslöja att elektrikern Tito, 37, hade mordvapnet ? den 18 centimeter långa förskäraren ?

NSD - 23 maj 13 kl. 13:32

Webb-TV: "Vi vill hitta mordvapnet"

Att hitta mordvapnet och fler kroppsdelar är polisens prioriterade uppgift på torsdagen..

NSD - 24 maj 13 kl. 10:17

Metodisk sökning efter mordvapnet

8.30 på fredag morgon fortsatte polis och militär sökandet efter fler kroppsdelar och mordvapnet vid Mjösjöberget utanför Boden..

Västerbottens Folkblad - 16 aug 13 kl. 15:00

Mordvapnet lämnades in till Myrorna

Mordvapnet som användes när en 22-årig kvinna sköts till döds på Umeå C den 20 juli skickades i ett paket till Myrorna. Personal på Myrorna [...].

NSD - 12 nov 13 kl. 20:27

Mordvapnet – ett stämjärn?

En av bästa vännerna kan ha sett mordvapnet i 22-åringens lägenhet. I rättegången beskrev han verktyget som liknar ett stämjärn. – Jag höll nästan på att sätta mig på det, säger kompisen..

Västerbottens Folkblad - 20 nov 13 kl. 12:31

Misstänkta mordvapnet hittades i vapenskåpet

På kvällen 31 juli anlände polisen till det hus där den mordmisstänktes styvpappa bor. I ett vapenskåp hittades det gevär som nu misstänks vara mordvapnet. Geväret togs i beslag, det gjordes även all ammunition som passade till geväret.

Nerikes Allehanda - 23 jun 14 kl. 17:01

Polisen kan ha hittat mordvapnet

Obduktionen av den mördade kvinnan i Askersund kommer förmodligen att ske under tisdagen och polisen tror sig ha hittat mordvapnet..

UNT - 26 jun 14 kl. 15:15

Polisen söker efter mordvapnet

Polisen efterfråga allmänhetens hjälp för att hitta mordvapnet som användes på en 30-årig kvinna i en lägenhet på Hällbygatan i Uppsala..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.