SvD > Inrikes

Tuesday, 23 April, 09:25

SvD - 17 jul 11 kl. 01:30

Satsning ska hejda cannabisbruketBruket av cannabis kar kraftigt, i synnerhet bland unga killar i storstderna..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Satsningska , hejda, cannabisbruket
Helsingborgs Dagblad - 17 jul 11 kl. 01:33

Satsning ska hejda cannabisbruket

Bruket av cannabis ökar kraftigt, i synnerhet bland unga killar i storstäderna. Regeringen avsätter 50 miljoner kronor för en informationskampanj och insatser för unga i riskzonen. ?

BT - 22 jan 14 kl. 21:05

Regional satsning mot cannabisbruk

Nu görs en regional satsning på att sprida information om effekterna av cannabisbruk. – Det är en stor tragedi att så många röker på. Vi får en dummare befolkning med sämre förmåga, säger Susanne Carlsson, chef på folkhälsoenheten.

Skånskan - 19 mar 16 kl. 15:26

De sprang för att hejda hungern

HÖÖR Drygt 160 motionärer, både barn och vuxna, deltog i motionsloppet Hejda Hungern på lördagen i Höör.
– Ett viktigt initiativ. Det känns roligt att vara med och hjälpa till, tyckte Ingrid Holmgren som tog med sig dottern Alma i barnvagn ut på en av rundorna.

Skånskan - 28 feb 16 kl. 09:00

Fullt flås för att hejda hungern

HÖÖR Det är dags att plocka fram löparskorna ur garderoben för mot slutet av mars går startskottet för välgörenhetsloppet Hejda Hungern som hålls inne i Höör.Det där med att dra på sig löparskorna kan man ta det lite lugnt med, menar Annette Persson på Svenska kyrkan.
Välgörenhetsloppet som hålls den 19 mars är nämligen till för alla.

Skånskan - 22 mar 17 kl. 14:00

De springer för att hejda hungern

höör Nu på lördag finns det chansen att ta flera steg för att bidra till att hejda hungern i världen. Då arrangeras nämligen löploppet där allt överskott går till välgörenhetsprojektet ”Maträtten.” ERWP.

Expressen - 29 maj 13 kl. 08:53

Nu vill LO hejda jobbinvandringen

Nu vill LO hejda jobbinvandringen. Två av tre arbetsstillstånd för arbetskraftsinvandrare utanför EU/EES går till branscher där det redan råder en hård konkurrens på den svenska arbetsmarknaden, det skriver LO i en rapport som DN tagit del av..

Kristianstadsbladet - 29 jun 13 kl. 19:18

Hög lön för att hejda inflyttning


Med en månadslön på 100 000 kronor ska vd:n för nybildade Stadsutvecklingsbolaget hejda inflyttningen av socialbidragstagare till Landskrona, rapporterar Helsingborgs Dagblad. - Det är en mycket hög lön. Men vi har också mycket höga förväntningar på honom.

SR - 14 apr 14 kl. 06:35

"Hejda klimatförändringarna medan urbaniseringen pågår"

I helgen kom FN:s klimatrapport om hur vi kan hejda klimatförändringen, och en möjlighet som den nya rapporten pekar på handlar om att passa på nu när urbanisering pågår i stor skala..

Expressen - 09 maj 14 kl. 05:52

Schymans storslam: "Går inte att hejda"

Gudrun Schyman närmar sig riksdagen med stormsteg. I väljarbarometern för maj från Expressen/Demoskop går Feministiskt initiativ framåt med 2,2 procentenheter. Fi ökar från 0,8 procent till 3,0.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Framgångsvågen fortsätter för Fi: "Går inte att hejda"Hela mätnignen

I en ny väljarbarometer från Demoskop och Expressen fortsätter Feministiskt initiativ att gå framåt. Gudrun Schymans parti ökar från 0,8 procent i den förra mätningen till 3,0 procent i den nya, och man närmar sig därmed riksdagsspärren med stormsteg. – Det som nu är på gång går inte att hejda, säger Schyman till Expressen och fortsätter:– Det här är en tydlig indikation på att det här med bortkastade röster, det kan vi glömma.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.