Newsmill > Opinion

Thursday, 25 April, 07:24

Newsmill - 16 jul 11 kl. 20:22

Värnskattens avskaffande måste bli mer än korridorsnack på regeringskansliet.Värnskatten driver bort inhemska experter från Sverige medan man inför expertskatt för utländsk expertis. En skatt som gör mer skada än nytta för ekonomin som helhet bör vi inte ha kvar, även om den är riktad mot höginkomsttagare. Det skriver riksdagsledamoten Caroline Szyber (KD)..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Sverige, Caroline Szyber

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värnskattens, avskaffandemåste bli , mer, än, korridorsnack, regeringskansliet
Sydöstran - 30 jan 19 kl. 17:01

Löfven måste bli mer offensiv

Stefan Löfven, S, kan sova gott om nätterna. Han behöver inte oroas över att hans regering fälls den här mandatperioden. Jonas Sjöstedt, V, pressade moderatledaren Ulf Kristersson att gå i armkrok med honom om värnskattens borttagande.

Nyheter 24 - 28 sep 11 kl. 14:41

Spelarrådet kritisk till avskaffande av agentlicens: "Skulle innebära kaos"


FIFA funderar på avskaffa agentlicensen, en dålig idé enligt spelarrådets Magnus Erlingmark. GÖTEBORG. Sommaren 2012 kan agentlicensen avskaffas, en drastisk förändring för att komma tillrätta med spelarmarknaden.

Nyheter 24 - 25 nov 11 kl. 08:31

Internationella dagen för avskaffande av våld mot kvinnor


Den 25 november för tolv år sedan instiftade FN den internationella dagen för avskaffande av våld mot kvinnor. Men trots detta har våldet mot kvinnor ökat sedan 2000. FN:s generalförsamling instiftade den internationella dagen för avskaffande av våld mot kvinnor, den 25 november 1999.

SVT Debatt - 19 sep 13 kl. 16:51

Låt de rika betala mer av barnomsorgen

FÖRSKOLAN Att som Socialdemokraterna vilja göra förskolan helt avgiftsfri är en både ohållbar och osolidarisk politik. Centerpartiet bör i stället visa på en hållbar väg framåt. Vi vill inte se några höjda avgifter för föräldrar med låga inkomster ?

Cornucopia - 25 okt 13 kl. 14:45

Visselblåsare i småhusbranschen: Det kommer aldrig mer byggas mycket bostäder i Sverige

En person i ledande ställning i småhusbranschen har hört av sig med en hel del insikt och insyn i byggbranschen och bostadsbubblan. Ska man sammanfatta så kan småhusbyggarna bygga nya fräscha hus med hög standard för 1.5 MSEK i stora volymer, men motarbetas aktivt av alla sektorer i samhället.

Regeringen - 24 nov 11 kl. 13:49

"Ingen jämställdhetsfråga mer angelägen än att stoppa våldet"

Idag är det FN's internationella dag för avskaffandet av våld mot kvinnor. I Sverige dör i genomsnitt 17 kvinnor varje år efter att ha utsatts av våld av någon i deras närhet.- Ingen jämställdhetsfråga är mer angelägen än att stoppa våldet, säger jämställdhetsminister Nyamko Sabuni i ett uttalande.

YA - 12 feb 13 kl. 04:00

Mer än politisk pliktkänsla

Foto: JESSICA GOW / SCANPIX
YA anser: Avrustningen av Försvaret har skett i bred parlamentarisk enighet. Det kan vara dags att göra helt om.
Sverige är inte neutralt.

Kristianstadsbladet - 12 feb 13 kl. 04:00

Mer än politisk pliktkänsla

Foto: JESSICA GOW / SCANPIX
Kb anser: Avrustningen av Försvaret har skett i bred parlamentarisk enighet. Det kan vara dags att göra helt om.
Sverige är inte neutralt.

BT - 22 aug 14 kl. 09:09

Vi kräver avskaffande av både broms och jobbskatteavdrag

Den allmänna pensionen bygger på avgifter på arbetsinkomster och skall därför ses som uppskjuten lön. Pensionen skall vara tillräcklig för att en pensionär skall kunna leva anständigt och känna en trygghet efter arbetslivet. Alltför många pensionärer är i dag beroende av olika former av tillägg och förmåner för att kunna klara en rimlig ekonomi.

Regeringen - 30 mar 15 kl. 09:55

Avskaffande av den bortre tidsgränsen i sjukförsäkringen

En departementsskrivelse skickas i dag ut på remiss med förslag om att den bortre tidsgränsen i sjukförsäkringen avskaffas. De nya bestämmelserna föreslås träda i kraft den 1 januari 2016.

Ds 2015:17 Avskaffande av den bortre tidsgränsen i sjukförsäkringen

Socialdepartementet, 30 mars 2015.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.