DN > Utrikes

Wednesday, 24 April, 21:27

DN - 16 jul 11 kl. 22:40

Bachmanns klinik i blåsväderDen kristna kliniken Exodus International i USA har återigen hamnat i blåsväder efter att ha jämfört homosexualitet med fetma under en intervju med ABC News. Kliniken ägs av Marcus Bachmann, make till Michele Bachmann, som med Tea Party-rörelsens stöd hoppas bli Republikanernas presidentkandidat nästa år..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Exodus International, USA, ABC News, Marcus Bachmann, Michele Bachmann, Tea Party, Republikanernas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bachmanns, kliniki , blåsväder
YLE - 24 mar 14 kl. 13:15

När någon annan föder fram mitt barn

Flera kvinnor som av olika orsaker saknar livmoder har trätt fram offentligt på sistone och berättat om sin barnlöshet och längtan efter att få barn. Mikaela och Robert SonckPrivat - Man kan avhjälpa de flesta barnlösa fall i dag så varför kunde man inte hjälpa också oss som saknar livmoder, frågar Mikaela Sonck som öppet berättat om sin barnlöshet, också i bokform. Spela upp klipp på Arenan Sonck säger att det går att köpa äggceller, embryon och spermier från spermabanker i dag.

Skånskan - 11 apr 17 kl. 10:23

Hip hop klinik på gång i Svedala

SVEDALA Hip hopen ska få en mera framträdande roll i Svedala.
Producenten Diego Fagnani är numera Svedalabo och i samarbete med ABF dras det nu igång en klinik där ungdomar ska kunna skapa musik, dansa och mötas. ERWP.

Barometern - 31 maj 13 kl. 21:20

En fjäder till Baksmällan 3

Alan beter sig allt underligare. Han har alltid varit som ett stort barn, men nu är han rena treåringen och ingen orkar med honom ? inte ens hans evigt tålmodige far, som får en hjärtattack efter Alans senaste galenskap.

Expressen - 06 okt 13 kl. 09:57

Bebis föddes utanför klinik ? väcker ilsa

En förlossningsklinik i Oaxaca, Mexiko, har hamnat i ordentligt blåsväder. Det efter att en 28-årig kvinna från en mexikansk ursprungsbefolkning födde sin son utanför kliniken - utan att få hjälp av personalen. Historien har spridits som en löpeld i sociala medier, och nu utreds kliniken, rapporterar nyhetsbyrån AFP..

Barometern - 19 sep 14 kl. 06:52

?Det vi ser i dag är ett misslyckande?

Tusentals dör i Ebola. Men vaccin är bara en del av lösningen. – Vi måste bygga upp ländernas sjukvård.

Ekonomistas - 13 feb 18 kl. 08:45

Vilka orter bör ha förlossningskliniker?

Det här är ett gästinlägg av Anders Fredriksson som är forskare i nationalekonomi vid universitetet i São Paulo. Nedläggningen av förlossningskliniken i Sollefteå har liksom vid tidigare nedläggningar av offentlig verksamhet lett till en debatt om tillgängligheten på service i olika delar av landet. I denna text analyserar jag var i Sverige förlossningskliniker bör ligga om det är medborgarnas reseavstånd som skall avgöra placeringen.

Alliansfritt Sverige - 27 okt 12 kl. 09:39

C:s vårdpolitik - nu med delfintelepati?

FLUM. Efter att Centerpartiet först talat med delfiner så öppnar de upp för att staten ska betala för delfintelepati - ja, delfintelepati. Det kan inte vara möjligt?

Alliansfritt Sverige - 07 aug 14 kl. 10:32

Vårdval Stockholm tvingar hundratals gravida till fel BB

Jasså du skulle föda barn här? Nej, det går inte. Det är tyvärr fullt.

YLE - 08 sep 14 kl. 05:38

Fester i Villa Bensow blev för mycket - nu väntar rättegång

Bensowstiftelsen och företaget för alternativ medicin, Natural medica, har hamnat i ett ordentligt gräl efter att företaget vräkts från Villa Bensow. En stämningsansökan har lämnats in till Esbo tingsrätt och en rättegång väntar. Det sjuder rejält kring ståtliga Villa Bensow i Grankulla.

Sydsvenskan - 10 nov 13 kl. 06:30

Malmö kan fortfarande fixa målet

Minns i november, de bittra smällarna i mars – och betänk allt den ljuva sommaren däremellan har gett.Lyon ligger sisådär 100 mil söder om Wolfsburg och nog finns det en symbolik i att Malmö ligger långt närmare den tyska staden än den franska rent geografiskt.Fransk elegans kryddades nästan med arrogans, när LDB åkte på 0–5 och 0–3 i vårens kvartsfinaler mot Lyon.

Kristianstadsbladet - 07 nov 13 kl. 09:23

Ung familj ska utvisas till fel land

Foto: Johanna Wallin
Den unga familjen där föräldrarna själva inte är mer än barn och pappan svårt traumatiserad ska utvisas. Migrationsverket vill skicka dem till Armenien där ingen av dem ska ha satt sin fot.
Jamila och Shamo var inte mer än 17 och 20 år gamla när de kom till Sverige för drygt ett år sedan, tillsammans med två av sina tre barn.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

AIK-seger med nytt spelsystem

AIK:s tränare Rikard Norling hade bytt till 4-3-3 för att väcka liv i anfallsspelet i matchen mot Häcken. Det gick så där. Men det blev hemmaseger med 1–0 sedan Daniel Sundgren avgjort..

DN - 1 timme sedan

Hotell brinner – mittemot allsvensk match

En fullt utvecklad brand har startat i ett hotell i Falkenberg. Hotellet ligger mittemot Falcon Alkoholfri Arena – där det just nu pågår en match i Allsvenskan..

DN - 4 timmar sedan

DN/Ipsos: Minsta avståndet någonsin mellan M och KD

Avståndet mellan KD och M i väljaropinionen har aldrig varit mindre än nu i DN/Ipsos 40 år långa mätserie. KD landar på 12 procent i aprilmätningen, nästan en fördubbling sedan valet. M däremot ligger 4 procentenheter under sitt valresultat..

DN - 4 timmar sedan

Stadsmuseet öppnar med nya perspektiv på historien

Under Kulturnatten på lördag öppnar Stadsmuseet i Stockholm igen efter fyra års renovering. Precis som tidigare får besökarna ta del av stadens historia från 1527 och framåt men perspektiven är nya. Förutom upprustning av byggnaden har museet också blivit 1.

DN - 5 timmar sedan

Kammarrätt säger ja till böneutrop i Växjö

De omdiskuterade böneutropen från en moské i Växjö får fortsätta. Det står klart i en dom från kammarrätten i Göteborg, som kommit fram till att polisens beslut att tillåta böneutropen var korrekt..

DN - 5 timmar sedan

Här brinner det i Sverige – läget just nu

Flera skogsbränder rasar i Sverige.  Myndigheten för Samhällsskydd och beredskap uppger att de just nu följer 8 bränder. Här är läget kring brandplatserna:.

DN - 5 timmar sedan

WHO: Så mycket bör små barn röra på sig

Många föräldrar funderar över om deras barn sitter för mycket och rör på sig för lite. Nu har WHO för första gången tagit fram riktlinjer för hur stor del av dagen som barn under fem år bör vara fysisk aktiva, sova och tillbringa framför skärmar..

DN - 5 timmar sedan

Större medelklass och e-handel gynnsamt för Volvo

God ekonomisk tillväxt och ett ökat behov av transporter gav fordonstillverkaren AB Volvos omsättning en rejäl skjuts. Samtidigt förbereder sig bolaget på att sämre tider kan komma.  – Det är viktigt att vi står rustade om marknaden skulle ändras, säger bolagets vd Martin Lundstedt.

DN - 6 timmar sedan

Gps-spårningen utreds av Datainspektionen

Handeln med data från appar som kartlägger rörelsemönster är högt på agendan, säger Datainspektionen efter DN:s granskning.  Snart väntas myndigheten sätta ner foten – en pågående granskning av Google kan få konsekvenser för hela branschen som handlar med gps-data..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.