Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 23 April, 23:14

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 11 kl. 20:25

Detta tyckte besökarna var bästVad har varit bäst hittills på karnevalen? Det var frågan som flera karnevalsbesökare fick svara på under lördagen, som var karnevalens sista dag..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Detta tyckte, besökarnavar , bäst
IDG - 13 okt 14 kl. 13:48

Så tyckte besökarna om Webbdagarna Göteborg

Nu har omdömen från besökare på Webbdagarna Göteborg kommit in. Här summerar vi hur det gick och vad vi kan lära oss av dem..

Skånskan - 14 okt 15 kl. 06:00

Besökarna inte längre i fokus i den nya turismorganisationen

Eslöv I den nya Mittskånska turismsatsningen är det lokala näringslivet och verksamheterna i fokus, snarare än besökarna.
– Blomstrar näringen så finns det ju mer för turisterna att besöka, resonerar Marcus Horning, tillväxtchef på Eslövs kommun.Det krävdes ett havererat projekt, ett politiskt kaos och en omstart innan Eslöv, Höör och framför allt Hörby kunde enas i ett partnerskapsavtal om besöksnäringen kallat ”Mittskåne Turism”.

Skånskan - 29 okt 16 kl. 20:00

Besökarna får gräva fram gruvspöken

MALMÖ Gruvspöken har dykt upp i Folkets park. De huserar i den gamla jaktpaviljongen i form av ljudeffekter som grävs fram av besökarna. ERWP.

Skånskan - 09 jul 16 kl. 06:00

Nu räknas besökarna

Malmö Efter ett par vändor med ansökningar hos Länsstyrelsen har Malmö Citysamverkan fått tillstånd att räkna besökare i centrum.
Den ena räknaren sattes upp under våren och den andra väntas vara på plats snart.I juni förra året skickade Citysamverkan in en ansökan, men då ville Datainspektionen ha mer utförlig information om kamerorna som ska räkna besökarna.

Skånskan - 03 maj 18 kl. 17:26

Besökarna får chans att aktivera sina sinnen

MALMÖ Nu finns det möjlighet att uppleva och leka med svenskt teckenspråk. Utställningen som öppnar på Malmö museer är en blandning av installation och föreställning.Utställningen vänder sig till både hörande, hörselskadade och döva och heter Det som rör oss.

Nerikes Allehanda - 03 sep 17 kl. 22:03

Sista besökarna har lämnat Titanic: "Bästa siffrorna i Sverige någonsin för utställningen"

Nu har de sista besökarna lämnat utställningen om Titanic.
– Vi slog rekord idag med över 1500 besökare, säger Rebecca Larserö, projektledare från Örebrokompaniet.
NA hakade på två av de allra sista besökarna på avslutningsdagen..

BT - 21 aug 14 kl. 08:58

Besökarna väljer bort ?konstmuseet

Borås Konstmuseums besökssiffror rasar. Ett utslag av den ansträngda budgeten, menar konstmuseichefen Pontus Hammarén. I juli hade museet haft drygt 7000 besökare hittills i år, nästan en halvering jämfört med samma period förra året.

Nerikes Allehanda - 11 nov 16 kl. 04:00

Så tyckte besökarna: "Jag ser så mycket positivt i Vivalla"

Hur kommer det sig att du är här?.

Jmini.se - 08 apr 17 kl. 16:45

Höga förväntningar inför Spring Inspiration - så här tyckte besökarna

Spring Inspiration är Skandinaviens största modevisning som anordnas av studenter; en årlig galakväll där det levereras färsk inspiration för våren.  -Vi är här för att klä upp oss och fixa bilder till Instagram, säger tjejerna Wintö, Linnea och.....

YLE - 20 jun 13 kl. 13:40

Applikation guidar besökarna i Etseri djurpark

Etseri djurpark har lanserat en ny applikation till smarttelefonerna. Med applikationen kan man bland annat läsa om djuren i parken, fotografera dem och kommentera. Applikationen guidar också besökarna på området och informerar om aktuella evenemang.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Brasiliansk domstol sänker Lulas straff

Brasiliens dömde ex-president Luiz Inácio Lula da Silva får ett fängelsestraff kortat. Lula, som tjänade som Brasiliens president mellan 2003 och 2010, dömdes i fjol till tolv års fängelse för sin inblandning i en uppmärksammad korruptionsskandal. Vid ö.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Thunberg träffade brittiska partiledare

Greta Thunbergs Europaturné fortsätter. Efter ett besök i Vatikanen, som bland annat bjöd på ett sjutton sekunder långt möte med påven själv, har den 16-åriga klimataktivisten nu landat i Storbritannien. Där fick hon rungande applåder efter ett tal i de.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Leipzig till cupfinal – Forsberg målskytt

Leipzig är klart för final i den tyska cupen efter seger mot Hamburg i semifinalen. En av målskyttarna: landslagsmittfältaren Emil Forsberg. Vid ställningen 2–1 fick svensken bollen en bit utanför straffområdet, tog några kliv och drog iväg ett skott fr.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sällsynta saxofoner stulna i Italien

35 sällsynta saxofoner har stulits från den italienska saxofonsamlaren Attilio Berni. Instrumenten uppges vara värda motsvarande tre miljoner kronor totalt och ingår i en samling på omkring 600 saxofoner som tagit Berni 25 år att bygga upp. Vissa av de.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Skogsbrand utom kontroll i Norge

En stor skogsbrand härjar i Sokndal i södra Norge och över 360 personer har ombetts att lämna sina hem. – Flera hus och stugor har evakuerats, och vidare evakuering övervägas kontinuerligt. Det finns ännu inga rapporter om skadade, men förutom elden är.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Damberg: Vi är bättre förberedda i år

Skogsbrandssäsongen har redan dragit i gång samtidigt som förra sommarens bränder finns i färskt minne. Men den här gången har staten sett till att förbereda sig, enligt inrikesminister Mikael Damberg (S). "Jag tänker på dem som drabbas med anledning av.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Glada rapporter lyfte Wall Street

En rad positiva delårsrapporter från tunga aktörer väckte upp livsandarna hos investerarna på Wall Street under tisdagen. USA-börserna steg på bred front. Twitter var en av dagens absoluta höjdpunkter.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Öhling Norberg avslutar karriären

Skicrosstjärnan Victor Öhling Norberg väljer att avsluta karriären. I en intervju med SVT berättar han att motivationen inte längre finns där. – Det har varit svårt att ta det här beslutet, helt klart, säger Öhling Norberg.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ratad frukost ökar risken för hjärtdöd

Att hoppa över frukosten kan ha sina poänger ibland, exempelvis om man har bråttom. Men att göra det mer regelbundet är associerat med både sjukdom och förtida död. Det konstaterar amerikanska hjärtläkare efter att ha utgått från uppgifter från 6 550 kv.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Snabba mål tog Djurgården till storseger

Ett höghastighetsmål av fartvidundret Axel Jonsson-Fjällby – och en kanon från stjärnskottet Emil Bemström. Allt inom loppet av 65 glödheta sekunder. Det tog till slut Djurgården till storseger med 5–1 över Frölunda och därmed är SM-finalserien utjämnad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.